Ilk gebeliginizdeki degerle ayni olamaz zaten. Onu ogrenme zamaniniz daha erken oldugu icin deger dusuktur. 25gun geciktiginizi soyluyorsunuz degerinizin boyle olmasi gayet normal gec farkettiginiz icinBende o değere baktım ama ilk defa böyle değer gördüğüm için anlamadım ilk gebelik de bu şekilde yazmiyodu
Yok sadece ağrım var adet olacakmışım gibi bulantı falan hiç bişey yokBelirtilerin var mi
Çok ağrım olması normal mi acabaIlk gebeliginizdeki degerle ayni olamaz zaten. Onu ogrenme zamaniniz daha erken oldugu icin deger dusuktur. 25gun geciktiginizi soyluyorsunuz degerinizin boyle olmasi gayet normal gec farkettiginiz icin
Adet agrisi gibiyse normal.adet ve hamilelik belirtileri aynidir zaten.mideniz bulanacak diye birsey de yok ayrica. Belirtiler her kiside her gebelikte farklidir. Ilk gebeliginzle ayni olacak diye de birsey yok.Çok ağrım olması normal mi acaba
İlk kez paylaşım yaptım yeni üye olduğum için tam bilmiyorum
Hayırlısı artık pazartesiyi beklemem gerekecek ola da bilir olmaya daAdet agrisi gibiyse normal.adet ve hamilelik belirtileri aynidir zaten.mideniz bulanacak diye birsey de yok ayrica. Belirtiler her kiside her gebelikte farklidir. Ilk gebeliginzle ayni olacak diye de birsey yok.
Tekrar baktım. Sadece değerle referans değeri diğer labaratuvarlara göre farklı yönlere yazılmış. Değeriniz gebelik değerinde. Hayırlı olsunİlk kez paylaşım yaptım yeni üye olduğum için tam bilmiyorum
Bende o yüzden emin olamadım burdan sormak istedim başka kişilere sordum ama yok dediler hemşire arkadaşı olanlaraTekrar baktım. Sadece değerle referans değeri diğer labaratuvarlara göre farklı yönlere yazılmış. Değeriniz gebelik değerinde. Hayırlı olsun
E nabıza e devlet üzerinden girebiliyorsanız, pdf olarak indirebilirsiniz tahlile girdiğinizde yazıyor orada türkçe pdf olarak indir diye. Kolay aslında kurcalasanız bulursunuzBende o yüzden emin olamadım burdan sormak istedim başka kişilere sordum ama yok dediler hemşire arkadaşı olanlara
Normalde de hep gecikmeli oluyo daha falza olduğu da oldu o yüzden ümitlenmek istemedim hala da emin değilim36.937 değeriniz, hamilesiniz25 gün gecikmeli diyorsunuz o yüzden bu kadar yüksek
Teşekür ederim bakicamE nabıza e devlet üzerinden girebiliyorsanız, pdf olarak indirebilirsiniz tahlile girdiğinizde yazıyor orada türkçe pdf olarak indir diye. Kolay aslında kurcalasanız bulursunuz
36binmiş yazıyo yaBende tam anlamadım ilk defa böyle bi test gördüm kaç kez yapıldı hiç böyle sonuç olmamıştı
Önce tarihi girin sonra pdf indirin. İndirdiğiniz dosyanın ekran görüntüsünü alıp kimlik bilgilerinizi kırpıp paylaşın.Teşekür ederim bakicam
Sordum hemşire olan birine yok dedi niye böyle çıkmış bilmiyorum dedi36binmiş yazıyo ya6 6.5 hafta var bence
Ya biz sizi inandiramadik bariz 36bin kusur yaziyor niye anlamak istemiyorsunuz israrla yani adet de olmamissiniz zaten hep duzensiz diye hamilelik olmaz demek degil ki bu. Bu kadar sasacak ne var ben cozemedim.vallahi icim sıkisti yani. Pazartesi kadin dogumdan randevu alip gidin o sizi inandirir belkiSordum hemşire olan birine yok dedi niye böyle çıkmış bilmiyorum dedi
Ya biz sizi inandiramadik bariz 36bin kusur yaziyor niye anlamak istemiyorsunuz israrla yani adet de olmamissiniz zaten hep duzensiz diye hamilelik olmaz demek degil ki bu. Bu kadar sasacak ne var ben cozemedim.vallahi icim sıkisti yani. Pazartesi kadin dogumdan randevu alip gidin o sizi inandirir belki
Hemşire kafasını karıştırmış o yüzden inanamıyor pdf sine bakabilirse inanır belkiYa biz sizi inandiramadik bariz 36bin kusur yaziyor niye anlamak istemiyorsunuz israrla yani adet de olmamissiniz zaten hep duzensiz diye hamilelik olmaz demek degil ki bu. Bu kadar sasacak ne var ben cozemedim.vallahi icim sıkisti yani. Pazartesi kadin dogumdan randevu alip gidin o sizi inandirir belki
Öyle oldu galibaHemşire kafasını karıştırmış o yüzden inanamıyor pdf sine bakabilirse inanırım belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?