Beta hgc testi sonuç

Bende o değere baktım ama ilk defa böyle değer gördüğüm için anlamadım ilk gebelik de bu şekilde yazmiyodu
Ilk gebeliginizdeki degerle ayni olamaz zaten. Onu ogrenme zamaniniz daha erken oldugu icin deger dusuktur. 25gun geciktiginizi soyluyorsunuz degerinizin boyle olmasi gayet normal gec farkettiginiz icin

Çok ağrım olması normal mi acaba
Adet agrisi gibiyse normal.adet ve hamilelik belirtileri aynidir zaten.mideniz bulanacak diye birsey de yok ayrica. Belirtiler her kiside her gebelikte farklidir. Ilk gebeliginzle ayni olacak diye de birsey yok.

Adet agrisi gibiyse normal.adet ve hamilelik belirtileri aynidir zaten.mideniz bulanacak diye birsey de yok ayrica. Belirtiler her kiside her gebelikte farklidir. Ilk gebeliginzle ayni olacak diye de birsey yok.
Hayırlısı artık pazartesiyi beklemem gerekecek ola da bilir olmaya da

Tekrar baktım. Sadece değerle referans değeri diğer labaratuvarlara göre farklı yönlere yazılmış. Değeriniz gebelik değerinde. Hayırlı olsun
Bende o yüzden emin olamadım burdan sormak istedim başka kişilere sordum ama yok dediler hemşire arkadaşı olanlara

Bende o yüzden emin olamadım burdan sormak istedim başka kişilere sordum ama yok dediler hemşire arkadaşı olanlara
E nabıza e devlet üzerinden girebiliyorsanız, pdf olarak indirebilirsiniz tahlile girdiğinizde yazıyor orada türkçe pdf olarak indir diye. Kolay aslında kurcalasanız bulursunuz

Eklentiler

• IMG_20220903_163144.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 27
Sordum hemşire olan birine yok dedi niye böyle çıkmış bilmiyorum dedi
Ya biz sizi inandiramadik bariz 36bin kusur yaziyor niye anlamak istemiyorsunuz israrla yani adet de olmamissiniz zaten hep duzensiz diye hamilelik olmaz demek degil ki bu. Bu kadar sasacak ne var ben cozemedim.vallahi icim sıkisti yani. Pazartesi kadin dogumdan randevu alip gidin o sizi inandirir belki

Hemşire kafasını karıştırmış o yüzden inanamıyor pdf sine bakabilirse inanır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…