Ooo masallahhhh canımm gebesin valla gitsen bebisi bile gorebilirsin senBakıyorum ama sonuçtan bişey anlamiyorum İnternetten de baktım kafam daha çok karıştı adet olmam 25 gün geçti normalde de öyle oluyodum düzensiz diye gittim doktora o da kan tahlili yaptı böyle çıkmış pazartesi sonuca bakicak
İnşallah öyledir pazartesi gitcem sonuç içinOoo masallahhhh canımm gebesin valla gitsen bebisi bile gorebilirsin sen
Doktora gittim dün adet düzensizliği var bende 25 gün gecikti ilaç yazsin da adet oluyum diye oda kan tahlili yaptı pazartesi gel adet söktürücü yazalım dedi muayene falan etmedi bende bugün sonuca baktım böyle yazıyo bilmediğim için burdan sormak istedim çoğu arkadaşıma sordum yok gebelik dediler36bin çıkmış sonuç işte çocuk doğacak 1 2 günehemen doktora git canım şöyle düşün değerim 2000ken kese gördüm yani
Canım o arkadaşların bilmiyormuş demekki içini ferah tut 36bin değerin pozitifin çok çok üstDoktora gittim dün adet düzensizliği var bende 25 gün gecikti ilaç yazsin da adet oluyum diye oda kan tahlili yaptı pazartesi gel adet söktürücü yazalım dedi muayene falan etmedi bende bugün sonuca baktım böyle yazıyo bilmediğim için burdan sormak istedim çoğu arkadaşıma sordum yok gebelik dediler
Teşekür ederim inşallah doğru çıkarCanım o arkadaşların bilmiyormuş demekki içini ferah tut 36bin değerin pozitifin çok çok üst
Yaa inşallah öyledir çok uzun zamandır bekliyorum hayel kırıklığı çok yaşadım bu sefer öyle olmasın inşallah çok teşekür ederimNet hamilesiniz 6 7 haftalık var kalp atışları başlamıştır büyük ihtimalle
Gebelik hala, sonuç aynı.Yeni sonuçlarım çıkmış ne demek acaba bunlar?
Süt hormonun yüksek çıkmış. Gebelikte yükseliyor zaten. Betan da gebelik değerindeYeni sonuçlarım çıkmış ne demek acaba bunlar?
Tamam teşekkür ederim iki gündür soru üstüne soru sordum cvp verdiniz çok teşekkür ederimGebelik hala, sonuç aynı.
Teşekür ederimSüt hormonun yüksek çıkmış. Gebelikte yükseliyor zaten. Betan da gebelik değerinde
Son sonuçlar da gebe olmayan falan yaziyo ya kafam karıştı teşekür ederimCanım hamilesin
Yarin gidince kalp atışını bile duyabilirsiniz, cok net hamilelik yani değer de çok yüksek bebekte kese de oluşmuştur muhtemelen, bu betaya gebe değilsin diyen arkadaslariniz nasil diyor anlayamadım valla heralde sonuc okumayi bilmiyorlar , degeriniz 36 bin kusur ben 29 la gebelik ogrendimSon sonuçlar da gebe olmayan falan yaziyo ya kafam karıştı teşekür ederim
Bende bilmediğim için sordum hiç biri gebelik var demedi en son sonuçlara da süt hormonu adet olmayınca yüksek çıkiyo dediler kafam iyce karıştıYarin gidince kalp atışını bile duyabilirsiniz, cok net hamilelik yani değer de çok yüksek bebekte kese de oluşmuştur muhtemelen, bu betaya gebe değilsin diyen arkadaslariniz nasil diyor anlayamadım valla heralde sonuc okumayi bilmiyorlar , degeriniz 36 bin kusur ben 29 la gebelik ogrendim
Hamilesiniz tebrikler
Onlar hatalı o kadar netim ki bu konuda hani değerini 36 bin gitseniz bebeği bile görebilirsinizBende bilmediğim için sordum hiç biri gebelik var demedi en son sonuçlara da süt hormonu adet olmayınca yüksek çıkiyo dediler kafam iyce karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?