• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hgc testi sonuç

Fatmaozgr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
32
9
1
33
Screenshot_20220903-111119_e-Nabz.jpg

36bin küsür olan değil mi beta hcg. 1.1 başka değer. 6 haftalık gebeliklerin değeri bu sayıda oluyor sanırım

Geç fark etmiş olabilirsiniz hamileliği, ilk gebelikte hangi haftada yaptırdınız testi
İlk gebelik de bilmiyodum rahatsızlandim öyle acile gitmiştim orda öğrendim 5 haftalıkken öğrenmiştim bunda hiç öyle bi belirti yok belim çok ağrıyo sadece sancı var gebelik yok gibi

İlk gebelik de bilmiyodum rahatsızlandim öyle acile gitmiştim orda öğrendim 5 haftalıkken öğrenmiştim bunda hiç öyle bi belirti yok belim çok ağrıyo sadece sancı var gebelik yok gibi
Gebelik geçirmedim hiç ama internetten baktım hcg değerlerine. 4.000-100.200 arası diyor 6.hafta için sizin de bu değer aralığında.

Canim betaya bakmiyormusunuz 36 bin kusur yaziyor orada ben mi yanlış görüyorum
Bakıyorum ama sonuçtan bişey anlamiyorum İnternetten de baktım kafam daha çok karıştı adet olmam 25 gün geçti normalde de öyle oluyodum düzensiz diye gittim doktora o da kan tahlili yaptı böyle çıkmış pazartesi sonuca bakicak

Beta hcg degeri 36bin 937 yaziyor.ona bakacaksiniz.digerleri baska test. Hamilesiniz gec farkettiniz sanirim

Back