Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beta hgc testi sonuç
- Konu Sahibi Fatmaozgr
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik var mı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Şubat 2022
- 227
- 68
- 28
- 32
Bende tam anlamadım ilk defa böyle bi test gördüm kaç kez yapıldı hiç böyle sonuç olmamıştıTam anlamadım bende yani hcgniz kaç gosteriyor 1.1 mı
- 2 Temmuz 2022
- 27
- 14
- 3
- 38
Değer 1.1 hamilelik yok galiba
- 12 Temmuz 2022
- 24.890
- 3
- 89.196
- 528
Böyle değer ilk defa gördüm emin olamadım var mı yok muDeğer 1.1 hamilelik yok galiba
- 2 Temmuz 2022
- 27
- 14
- 3
- 38
Bildiğim kadarıyla 5 ve üzeri hamilelik belli oluyorBöyle değer ilk defa gördüm emin olamadım var mı yok mu
Tam olarak ben bu testten hiç bişey anlamadim değer kısmın da böyle rakamlar ilk defa gördüm36bin küsür olan değil mi beta hcg. 1.1 başka değer. 6 haftalık gebeliklerin değeri bu sayıda oluyor sanırım
Bende öyle biliyorum ilk gebelik de hiç böyle bişeyle karşılaşmadımBildiğim kadarıyla 5 ve üzeri hamilelik belli oluyor
- 12 Temmuz 2022
- 24.890
- 3
- 89.196
- 528
Geç fark etmiş olabilirsiniz hamileliği, ilk gebelikte hangi haftada yaptırdınız testiTam olarak ben bu testten hiç bişey anlamadim değer kısmın da böyle rakamlar ilk defa gördüm
İlk gebelik de bilmiyodum rahatsızlandim öyle acile gitmiştim orda öğrendim 5 haftalıkken öğrenmiştim bunda hiç öyle bi belirti yok belim çok ağrıyo sadece sancı var gebelik yok gibiGeç fark etmiş olabilirsiniz hamileliği, ilk gebelikte hangi haftada yaptırdınız testi
- 12 Temmuz 2022
- 24.890
- 3
- 89.196
- 528
Gebelik geçirmedim hiç ama internetten baktım hcg değerlerine. 4.000-100.200 arası diyor 6.hafta için sizin de bu değer aralığında.İlk gebelik de bilmiyodum rahatsızlandim öyle acile gitmiştim orda öğrendim 5 haftalıkken öğrenmiştim bunda hiç öyle bi belirti yok belim çok ağrıyo sadece sancı var gebelik yok gibi
Bakıyorum ama sonuçtan bişey anlamiyorum İnternetten de baktım kafam daha çok karıştı adet olmam 25 gün geçti normalde de öyle oluyodum düzensiz diye gittim doktora o da kan tahlili yaptı böyle çıkmış pazartesi sonuca bakicakCanim betaya bakmiyormusunuz 36 bin kusur yaziyor orada ben mi yanlış görüyorum
- 14 Eylül 2021
- 2.305
- 1.434
- 63
Gebesiniz haminefendi 36000 küsur çıkmış hayırlı olsun
- 14 Eylül 2021
- 2.305
- 1.434
- 63
Belirtilerin var miBakıyorum ama sonuçtan bişey anlamiyorum İnternetten de baktım kafam daha çok karıştı adet olmam 25 gün geçti normalde de öyle oluyodum düzensiz diye gittim doktora o da kan tahlili yaptı böyle çıkmış pazartesi sonuca bakicak
Bende o değere baktım ama ilk defa böyle değer gördüğüm için anlamadım ilk gebelik de bu şekilde yazmiyoduBeta hcg degeri 36bin 937 yaziyor.ona bakacaksiniz.digerleri baska test. Hamilesiniz gec farkettiniz sanirim
Gerçekten mi ama hiç öyle değil gibi adet olacakmışım gibi çok ağrım var normal mi böyle olması ilk de hiç böyle değildimGebesiniz haminefendi 36000 küsur çıkmış hayırlı olsun