2 kata yakın artmış gayet normal. Endişe edip bebişi yormayın. Şuan gelişim aşamasında yavrucakArkadaşlar adetime 2 gün kala beta 39,73 çıktı adet günü 74 4. Gün gecikmede yaptıgım testte 131 çıktı yavaş mı artıyor sizce doktora gittim ultrosonla baktı oluşan bi kese var ama 2 hafta sınra tekrar gel bakalım dedi sizce değerlerim nasıl
131 cıktıgı gün gördü ama saglıklı gebelik diyemem şuan falan dedi açıkcası beta degerlermde beni korkutuyorKac degerle keseyi gordu.. keseyi gordu ise korkma insallah
Gerçekten artar mı sizce kimyasal dan çok korkuyorum açıkcası degerlerim düşücekmiş gibi hissediyorum2 kata yakın artmış gayet normal. Endişe edip bebişi yormayın. Şuan gelişim aşamasında yavrucak
Artmış zaten bu gayet normal. 4te 3 ya da 2 katı istenen değer. Kimyasal olsa dalgalanma olurdu. Kendinizi gerçekten strese sokmayın. Tadını çıkarınGerçekten artar mı sizce kimyasal dan çok korkuyorum açıkcası degerlerim düşücekmiş gibi hissediyorum
Çok teşekkür ederim dönüşünüz için inşallah dediginiz gibi olurArtmış zaten bu gayet normal. 4te 3 ya da 2 katı istenen değer. Kimyasal olsa dalgalanma olurdu. Kendinizi gerçekten strese sokmayın. Tadını çıkarın
131 ciktigi gum kese goremez imkansız 1500 degerin uzerinde gorunuyor kese131 cıktıgı gün gördü ama saglıklı gebelik diyemem şuan falan dedi açıkcası beta degerlermde beni korkutuyor
Gittigimde kese oluşuyor dedi ekranda gösterdi ama anlamadım bende131 ciktigi gum kese goremez imkansız 1500 degerin uzerinde gorunuyor kese
İnşallah artar . Birde yapılan yerlerin farkı var . Benimde ilk 102 idi iki gün sonda 232 idiGerçekten artar mı sizce kimyasal dan çok korkuyorum açıkcası degerlerim düşücekmiş gibi hissediyorum
yaa ne güzel allahım inşallah benimde öyle olurİnşallah artar . Birde yapılan yerlerin farkı var . Benimde ilk 102 idi iki gün sonda 232 idisağlıkla ilerledi inşallah sizinde öyle olur bol bol ya mubdi esmasini cekin
Evetyaa ne güzel allahım inşallah benimde öyle olurSiz doğurdunuz sanırım değil mii
maşşallah ne güzel allahım güzel saglıklı ömürler versinEvet5 aylik bebeğim darısı başınıza sizi anlıyorum bende çok endiselenmis buraya yazmıştım doktorlar ehemmiyet açısından hastayı kalp atışını duymadan umutlandirmayi sevmiyorlar bu yüzden öyle diyebilirler merak etmeyin,sizinde inşallah öyle olur ki zaten çok güzel artmış . Gün içinde elinizi karnınıza koyup ya mübdi celle celalühü diye zikri çekerseniz hem rahatlar hemde Allah'ın izniyle tutunmasına vesile olur .
Bende kullanmıştımmaşşallah ne güzel allahım güzel saglıklı ömürler versinevet bana doktor kalp atışını duymadan saglıklı gebelık demem ben 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım ozaman ben sana saglıklı gebelik diyebilecegm dedi simdi bana progestan ilacını yazdı bugün ona başladım
İnşaşlah dediginiz gibi olur herşey çok teşekkür ederim 2 hafta sonra yazacağım burayaBende kullanmıştımsorun yok derin bir nefes al ve bebisinin sev karnında herşey çok güzel olucak . Bize de burada yaz 2 hafta sonra
Rahim kalınlaşmaya başlıyor bebeğin tutunması için. Ondan dolayı demiştir. Çünkü o değerde kese görünmez. Olsun bu da iyi bir şey vücudunuz hamileliğe hazırlanıyor :)Gittigimde kese oluşuyor dedi ekranda gösterdi ama anlamadım bende
İnşallah öyledir canım okadar heyecanla bekliyorum kiRahim kalınlaşmaya başlıyor bebeğin tutunması için. Ondan dolayı demiştir. Çünkü o değerde kese görünmez. Olsun bu da iyi bir şey vücudunuz hamileliğe hazırlanıyor :)
İmkanı yok 1500 olmadan bırak oluşmayı gormeyi daha rahim yeni kalinlasıyor doktorunu degistir 2 gune bi kan vermeye artişı kontrol etmeye devam et sen artısı simdilik kafana takma ama 2 gune bi baktirmaya ozen goster ayni kurumda olsun verdigin kan izellikle ayni saatlere denk getirmeye calisGittigimde kese oluşuyor dedi ekranda gösterdi ama anlamadım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?