Beta hcg'nin 2 gunde 3.5 kat artmasi

Zeyzey2134

Ali Hamza'mm👶💕
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
762
1.403
Merhabalar 4 haftalikken kanamam olmustu acile gitmiştim ilk kez kan verdim 307 çıkmıştı değerim doktor 2 gün sonra bir daha gel kan ver dedi yükseliyor mu diye 2 gün sonra yani bugün kan verdiğimde beta 1043 cikti yani 2 günde 3.5 kat artmış suan 4+2 yım alttan baktı keseyi göremedi

04 Nisan 307
06 Nisan 1043

Bu artis normal mi kizlar

İkiz falan mı diye düşündünüz o betayla ilgili değil kese iki tane görünürse olur

İkiz falan mı diye düşündünüz o betayla ilgili değil kese iki tane görünürse olur
Evet bir umut ikiz diye de düşündüm mol gebelik de düşündüm dengesiz artan beta mi acaba diye düşündüm neler geçmedi ki aklımdan acaba böyle yaşayan var mı diye merak ettim

Normal olduğunu düşünüyorum. Örneğin Benim de 4-40, 4 gün sonra 250, 4 gün sonra 1700 dü.

Benimde yükselişi az nasıl besleniyordunuz yardımcı olur musunuz belki benimde artar

Benimde yükselişi az nasıl besleniyordunuz yardımcı olur musunuz belki benimde artar
Canim beta hcg nin yükselmesinin beslenmesiyle hiç alakası yokmuş ben beslenmeme o kadar da dikkat etmedim ama yükselmişti elhamdülillah sağlıklı bir gebelikse en az 2 günde 2 kat artış olması gerekiyormus doktor soyledi

Merhaba buna benzer bir durum yaşıyorum son durumunuz nedir acaba

Benim 187 438 1013 4538 şeklinde arttı 2 günde 1 normal yanı

Bu değerle kese görünmez zaten sıkıntı etmeyin yükselişiniz güzel gayet bence sıkıntı etmeyin haftaya keseniz görünür ondan sonraki ikihafta sonrada kalp atışı duyulr inşallah hayirli olsun

171 iki gun sonra 1669 cikmisti benimde. İkiz gebelik sanildi iki kese goruldu sonra gittigimde tek gebelik oldugu soylenildi. Su an kizim 1yasinda sonsuz sukur saglicakla alin kucaginiza insaAllah. Arti olarak su an yine hamileyim 184 sonraki 805 cikti simdikinde

Bu değerle kese görünmez zaten sıkıntı etmeyin yükselişiniz güzel gayet bence sıkıntı etmeyin haftaya keseniz görünür ondan sonraki ikihafta sonrada kalp atışı duyulr inşallah hayirli olsun
Evet aynen dediğiniz gibi oldu elhamdülillah
Evet bende ilk gördüğüm de ikiz diye sevindik eşimle ama tek kese cikti olsun buna da şükür sağlıklı olsun da Rabbım evlatlarımızı bize bağışlasın

Merhaba 5+2 de yani geçen hafta salı gittiğimde beta 2234 çıktı ama kese görünmedi bu perşembe tekrar gelmemi söyledi bende korkuyorum açıkcası umarım görürüm

Merhaba 5+2 de yani geçen hafta salı gittiğimde beta 2234 çıktı ama kese görünmedi bu perşembe tekrar gelmemi söyledi bende korkuyorum açıkcası umarım görürüm
Gec döllenme olmuş olabilir stres yapmayın olacağına bırakın her şerde bir hayır vardır unutmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…