Gebeliğe Hazırlık Beta hcgm 899💕💕💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar selam çarşamba günü akşam 61 ile hamile oldugumu öğrendim sabah kan verdim ve betam 899 çıkmış sizce nasıl çok mutlu oldum
Ya laboratuvar hatası ya çoğul gebelik gibi duruyor 1 gecede çok artmış. Hakkınızda hayırlısı olsun

Arkadaşlar selam çarşamba günü akşam 61 ile hamile oldugumu öğrendim sabah kan verdim ve betam 899 çıkmış sizce nasıl çok mutlu oldum
Geçen çarşamba dan bu zamana kadar böyle bir artış varsa bana biraz fazla geldi çogul gebelik olma ihtimali var mı?

1 gece değil canim 61 ile öğrendim bugün pazartesi çarşamba öğrenmiştim 5 gün icinde
Şimdi anladım. Bu kelimesi çıkmamış mesajda ondan öyle anladım. 300 civarlarında olmalıydı o zaman fazla artmış ama çoğul gebeliklerde genelde daha fazla yükseliyor. Hakkınızda hayırlısı olsun

Amin teşekkür ederim tek ve çoğul yeterki sağlıkla gelsin herkese nasip olsun
Çoğul kelimesi bile beni ürkütüyor. Benzer bi durum yaşadım kese gibi bişey göründü ultrasonda ikiz olabilir dedi doktor tek olduğunu öğrenene kadar kendime gelemedimRabbim herkesin gönlüne göre versin

Bizde öyle düşündük doktor cuma günü gel keseni görelim dedi çoğul gebelik felan demedi sizce öyle midir? Sanki biyerde okumuştum erkek oluncami yüksek oluyordu
Erkek olunca diye bişey duymadım hiç ama belli olmaz herkeste aynı degil sonuçta ama çogul gebelik degilse düzensiz artış yapmış oluyor

Erkek olunca diye bişey duymadım hiç ama belli olmaz herkeste aynı degil sonuçta ama çogul gebelik degilse düzensiz artış yapmış oluyor
Neden korkutuyosunuz? Duzensiz artis ne demek doktoru bisi dememis siz bunu deyip insanin moralini bozmayin lütfen bildiğiniz seyleri kendinize saklayın.
Kac yildir belkide bu gunu bekledi morali guzelken su yazdiginizi yaziyi okuyunca insanda moral denilen bisi kalmaz malesef.

Moral konusunda haklısın bişey diyemem ama düzensiz artış da dikkat edilmeli onun için söylüyorum bilmesi gerekmez mi bunu

Moral konusunda haklısın bişey diyemem ama düzensiz artış da dikkat edilmeli onun için söylüyorum bilmesi gerekmez mi bunu
Doktoru cuma gel keseni gorelim demis zaten ayriica gayet guzel artmis neden duzensiz dediginizi hala anlamia degilim 2 kat artmis kac gun sonra 2000 ni görenler bile var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…