- 22 Kasım 2015
- 332
- 189
- 18
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsun canım 6+3 te kalp atışını duymaya gittik ama malesef
Merhaba canım benimde son adetim 28 kasım 30 kasımda kan verdim 113 çıktı bana cok düsük gibi geldi sen salı günü tekrarlicakmissin nasil geldi sonuclari yükselme varmi merak ettim çünkü bende endiseleniyorum...Slm kızlar ben de bir şey sormak istiyorum . Beta hcg adetim 2 gün geçtikten sonra 26.42 çıktı 2 gün sonra tekrarladım 102.96 çıktı ve doktor salı günü tekrar yaptır dedi ama ben dayanamıyorum yarın da yaptırsam mi
Salı günü tekrarladı m 1296 çıktı yüzde 99 gebelik dedi fakat küçük olduğu için göremedik ultrason da haftaya gel dedi ...Merhaba canım benimde son adetim 28 kasım 30 kasımda kan verdim 113 çıktı bana cok düsük gibi geldi sen salı günü tekrarlicakmissin nasil geldi sonuclari yükselme varmi merak ettim çünkü bende endiseleniyorum...
Hayırlısı olsun canım Allah şağsalim kucağına almayı nasip etsin insallah bu arada cevap verdigin icinde tesekkur ederim icim rahatladi biraz senin cok iyi yüksekmiş insallah bende iyi haberler alirim...Salı günü tekrarladı m 1296 çıktı yüzde 99 gebelik dedi fakat küçük olduğu için göremedik ultrason da haftaya gel dedi ...
Amin canım benim inşallah .rica ederim ne demek ben ilk öğrendiğim de 26 ydi beta hcg doktor 3 Katına çıkarsa gebelik devam ediyordur dedi bir daha tahlil yaptır inşallah hayirlisiyla bence sende hamilesin ☺Hayırlısı olsun canım Allah şağsalim kucağına almayı nasip etsin insallah bu arada cevap verdigin icinde tesekkur ederim icim rahatladi biraz senin cok iyi yüksekmiş insallah bende iyi haberler alirim...
İnşallah canım bende pazartesi kan vercem tekrar rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsinAmin canım benim inşallah .rica ederim ne demek ben ilk öğrendiğim de 26 ydi beta hcg doktor 3 Katına çıkarsa gebelik devam ediyordur dedi bir daha tahlil yaptır inşallah hayirlisiyla bence sende hamilesin ☺
Insallah size olumsuzluklar yasatmasin rabbimİnşallah canım bende pazartesi kan vercem tekrar rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Bence de bir sıkıntı yok kuzum inşallah güzel gelişmelerden haberdar et bizi de...Merhaba, benim 2 ocakta dondurulmuş 2 embriyo transferim oldu ( İstanbul Florence Nightingale Hastanesi'nde).. 9.gun beta hcg degerim 13,82 cıktı sonra 11. gun tekrar yaptırdım yani dün 34,76 cıktı şimdi doktorum Pazartesi tekrar test istedi ama biraz umudum kırıldı.. Hayırlısı olsun tabi ki ama yine de bu arada kalma durumu insanı çok etkiliyor..Ben de buradan takip ediyorum mesajları ve ilk kez paylaşmak istedim belki benzer değerleri olanlar yorum yapar..
Kızlar hamileyim şükürler olsun, bugün normalde adet tarihimdi dün kan verdim 58,22 çıktı, Rabbim isteyen herkse nasip etsin.
Amin inşallah, Rabbim umutla bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşallah.Hayırlı uğurlu olsun, Allah tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah. Ben Pazartesiyi bekliyorum bakalım :)
Bence gebelik var ama çok yeni umarım değerin çıkar ve sende hamilesindir beklemek için Allah sabır versin sağlıklı evlat versin rabbimKızlar günaydın bilginize ve yardımınıza ihtiyacım var adetime bir hafta varken idrar testi silik çıktı, kan verdim sonuç ( 7,57) doktor haftayatekrar gel kan ver dedi. Ne diyorsunuzdeğerim ile ilgili?
Çok teşekkür ederim çok sabırsızlanıyorum amin aminBence gebelik var ama çok yeni umarım değerin çıkar ve sende hamilesindir beklemek için Allah sabır versin sağlıklı evlat versin rabbim
Bende çok erken ogrenmistim o yüzden kimyasal gebelik olabilir demişti doktor o bir hafta 1 asır gibi geçmek bilmiyor gönlüne gore versin rabbimÇok teşekkür ederim çok sabırsızlanıyorum amin amin