• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

arkadaslar merhaba, bir sorum olacak..
19 kasim hcg 115,2 idi
bugün 2188,7 cikti
nasil oluyor sonuclar anlayan varmi ben hic anlamiyorumda iyimi kötümü sizce :KK43:

merhaba miss-kumral hayırlı olsun hamileliğin benim le aynı sayılır gebeliğin son regl tarihin 20 ekim gibi birşeymi beniimde tahmini doğum tarihim 27 temmuz çünkü gayet iyi gidiyor hcg değerin ama progesterona da baktır oda çok önemliymiş benim biraz düşük çıktı değerim şimdi progestan kullanıyorum 2 gün sonra tekrar kan verdim değer yükselmiş hiç korkma iyi düşün sadece beslenmene dikkat et ben onu yapıyorum şuanda

Kızlar ben de tahlil sonucu danışacağım sizlere..
dün test yaptırdım bthcg değerim 5,71 çıktı
referans değerleri siklus <4
hamile 2-3 hafta 335 - 392 diye gidiyor
sizce gebelik denilebilir mi
bazı yerlde 5 üzeri hamilelik, bazılarında 10 üzeri hamilelik değeri olarak verilmiş, aklım karıştı :(

bazı yerlde 5 üzeri hamilelik, bazılarında 10 üzeri hamilelik değeri olarak verilmiş, aklım karıştı :KK43:
ben 5üzeri diye biliyorum. Yarın tekrarla tahlili . Inşallah artar.

bazı yerlde 5 üzeri hamilelik, bazılarında 10 üzeri hamilelik değeri olarak verilmiş, aklım karıştı :KK43:

Merhaba canım beta hcg için 1-10 arası gebelik yok diyorlar ama 3 gün sonra tekrar yaptır 20 civarı çıkarsa çok yeni gebelik oluyormuş bende ilk öğrendiğimde 27 di inşallah vardır isteyen herkese versin

bence 1 hafta sonra tekrar yaptır. benim adet günümde 0 çıkmıştı. 3gün sonra 49 sonraki 3günde 357

aynı aşamadayız yazışabiliriz.bir sıkıntımız olduğunda güzel ve sorunsuz bir hamilelğimiz olur umarım tekrar hayrılı olsun

İnşallah öyle olur hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun inş teşekkür ederim sanada hayırlı olsun cnm.. Seninki normal yoldan mı? Ben 4yıldır bekliyorum bu anı ondan dolayı fazla hassas yaklaşıyorum :)

İnşallah öyle olur hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun inş teşekkür ederim sanada hayırlı olsun cnm.. Seninki normal yoldan mı? Ben 4yıldır bekliyorum bu anı ondan dolayı fazla hassas yaklaşıyorum :)

evet normal yoldan bizim morfolojimiz düşüktü o yüzden çok endişeliydim dr ocak ayına kadar bekleyelim dedi sonra mikro enjeksiyon yapacaktık şükür gerek kalmadı inşallah böyle sağlıklı devam eder kucağımıza alırız progestan falan kullanıyormusun benim progesteron düşük çıktığı için onu verdi dr

Iyi aksamlar kizlar bugun idrar testi yapti iki cizki cikti hemde cok koyu. Hemen hastaneye kan vermeye gittim degerim 400 cikmis doktor iki haftalik dedi 15gun sonra ultrasonda goruruz dedi. Doktora heyecandan soramadim:-) birincisi iki haftalikken nasil idrarda bu kadar net cikti ikincisi iki haftalik bir gebelik icin 400iyi bir degermi kafamda birsürü soru olustu aksam aksam
Benim daha uc haftalik ve daha 52.82 cikiyor ve idrarda bile daha cikmadi tuhaf

Merhaba herkese,
1 Aralık'ta dondurulmuş 4 gun embriyolarıyla 2 embriyo transferi oldum. 13. Gun kan testinde Beta Hcg değerim 4684 çıktı. Doktorum bi yanlış veya sıkıntı olabileceğini söyledi. Değer yuksek mi size gore, ve bu aşamada bi sıkıntı olup olmadığını anlamak icin yapılacak vajinal ultrason sakıncalı olabilir mi? Tecrübe etmiş arkadaşlar yazarsa sevinirim. İlk tup bebek denemem.

Kizlar benim adetim 15 gun falan gecti normalde de duzensizlik var 2 yildir bebek icin ugrasiyorum bugun kan testi yaptim 6.03 cikti doktor gebelik var ama 2 gun sonra tekrarla yukselirse iyi dedi sizce yukselir mi hamilemiyim

Ii aksamlar kızlat adetime 1 hafta var midem.bulaniyordu benim kan verdim beta hcg 1.20 cikti doktor negatif dedi ama sizce umut yokmu tecrrubeli arkadaslar

merhaba yazışmıştık hatırladınmı aynı tarihteydi hamilelik ben malesef kaybettim bakıyorum senin takvimini göremedim umarım sende olumsuz bişey yoktur merak ettim :(

Back