• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

bhcg 5 in ustundeyse hamilelik var demektir yani hamilesin zaten
Merhaba, doktora 24 ekimde gittim gebeliğe müsait 2 yumurtan var dedi büyüklüğü de çok iyidi . 24 26 28 30 unda denedim bugün kan verdim 5.53 çıktı . Erken mi davrandım hamile olabilir miyim . Hic anlamadım.

Merhaba, doktora 24 ekimde gittim gebeliğe müsait 2 yumurtan var dedi büyüklüğü de çok iyidi . 24 26 28 30 unda denedim bugün kan verdim 5.53 çıktı . Erken mi davrandım hamile olabilir miyim . Hic anlamadım.
5in ustu gebelik var denir ama adetin gecmismiydi? Gun aşırı kan testini tekrarla iki katina cikarsa iyiye gidio diebilirs ama en garantisi doktora gitmek olabilir gb gelio

5in ustu gebelik var denir ama adetin gecmismiydi? Gun aşırı kan testini tekrarla iki katina cikarsa iyiye gidio diebilirs ama en garantisi doktora gitmek olabilir gb gelio
Bugün adet günümdü olmadım
o yüzden bugünü bekledim . Yarin doktor randevum var ama cesaretim yok negatif çıkarsa diye. Adet olmazsam biraz daha bekleyip öyle mi gitsem

Bugün adet günümdü olmadım
o yüzden bugünü bekledim . Yarin doktor randevum var ama cesaretim yok negatif çıkarsa diye. Adet olmazsam biraz daha bekleyip öyle mi gitsem
Yarin doktorda bhcg isticektir zaten yukselme oranina gore o daha saglikli bi yprum yapicaktir zaten umarim bebisin seninledir :)

Arkadaşlar adetimin 24. Günü beta hcg testi yaptırdım <5 çıktı. Buna göre hamile miyim değil miyim? Şu anda antibiyotik alıyorum. Hamile olsam bile çocuğu aldırmam gerekir korktum bir an

Iyi aksamlar kizlar bugun idrar testi yapti iki cizki cikti hemde cok koyu. Hemen hastaneye kan vermeye gittim degerim 400 cikmis doktor iki haftalik dedi 15gun sonra ultrasonda goruruz dedi. Doktora heyecandan soramadim:-) birincisi iki haftalikken nasil idrarda bu kadar net cikti ikincisi iki haftalik bir gebelik icin 400iyi bir degermi kafamda birsürü soru olustu aksam aksam
Canım öncelikle hayırlı olsun , bende dun doktora gittim 4 haftalık dedi ama hcg değerim 51 di . Çoğul gebelik ihtimalin var mi

Kizlar iyi akşamlar ben adetim olcagindan gün olmayınca ertesi gün kan verdim 40.1 çıktı 1 gun bekledim ertesi sabah bidaha kan verdim 68.9 çıktı normal mi sizce dış gebelik vs. Olayından com korkuyorum yaşayanlar varsa yazabilirmi bugün 4 gün oldu geceli

Merhaba hayırlısı olsun öncelikle benimde 10 gün öncesinde test ve idrarda çıktı gatta buradaki arkadaşlar bile üstüne görmüşsündür okadar erken belli olmaz demişti ama meğersem ikizlere hamileymişim ve hormonlar tavan yaptığı için erkenden çıkıyormuş :) ikiz olabilir cankmcjm :)
Merhaba ben bisey sorucaktim ilk son adet tarihinizden kacgun sonra cikti

bişey sormak istiyorum bu başlık altında. bu aralar mide ılacları kullanıyorum.
gebeliğe cok zararlı olur.
bende kan testi verdim sonuc
BETAHCG 0.32 mIU/ml olarak cıktı.
nolur hamile deilsin deyin. :mad: pek bişe anlamadım.

iyi akşamlar kızlar son reglim 20 ekimdi 26 günde bir adet görüyorum hastaneye farklı brsey için gitmiştim drum kan testi istedi ve 13.11 de beta hcg 27 çıktı belki gebelik vardı diye 16.11 de tekrar yaptırdım 61 çıktı bilen varmı gebelik varmıdır sizce :)

Back