- 11 Temmuz 2015
- 67
- 61
- 88
teşekkr ederim canım inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi sanada hayırlı uğurlu olsun perşembe tekrar kan vereceğim yazarım umarım olumsuz bir şey yaşamamBen 49 la ögrendim 352 oldu 8haftalıkken 44663 oldu:) bence var
arkadaslar merhaba, bir sorum olacak..
19 kasim hcg 115,2 idi
bugün 2188,7 cikti
nasil oluyor sonuclar anlayan varmi ben hic anlamiyorumda iyimi kötümü sizce
ben 5üzeri diye biliyorum. Yarın tekrarla tahlili . Inşallah artar.Kızlar ben de tahlil sonucu danışacağım sizlere..
dün test yaptırdım bthcg değerim 5,71 çıktı
referans değerleri siklus <4
hamile 2-3 hafta 335 - 392 diye gidiyor
sizce gebelik denilebilir mi
bazı yerlde 5 üzeri hamilelik, bazılarında 10 üzeri hamilelik değeri olarak verilmiş, aklım karıştı
Kızlar ben de tahlil sonucu danışacağım sizlere..
dün test yaptırdım bthcg değerim 5,71 çıktı
referans değerleri siklus <4
hamile 2-3 hafta 335 - 392 diye gidiyor
sizce gebelik denilebilir mi
bazı yerlde 5 üzeri hamilelik, bazılarında 10 üzeri hamilelik değeri olarak verilmiş, aklım karıştı
aynı aşamadayız yazışabiliriz.bir sıkıntımız olduğunda güzel ve sorunsuz bir hamilelğimiz olur umarım tekrar hayrılı olsun
İnşallah öyle olur hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun inş teşekkür ederim sanada hayırlı olsun cnm.. Seninki normal yoldan mı? Ben 4yıldır bekliyorum bu anı ondan dolayı fazla hassas yaklaşıyorum :)
Benim daha uc haftalik ve daha 52.82 cikiyor ve idrarda bile daha cikmadi tuhafIyi aksamlar kizlar bugun idrar testi yapti iki cizki cikti hemde cok koyu. Hemen hastaneye kan vermeye gittim degerim 400 cikmis doktor iki haftalik dedi 15gun sonra ultrasonda goruruz dedi. Doktora heyecandan soramadimbirincisi iki haftalikken nasil idrarda bu kadar net cikti ikincisi iki haftalik bir gebelik icin 400iyi bir degermi kafamda birsürü soru olustu aksam aksam
bence 1 hafta sonra tekrar yaptır. benim adet günümde 0 çıkmıştı. 3gün sonra 49 sonraki 3günde 357
merhaba yazışmıştık hatırladınmı aynı tarihteydi hamilelik ben malesef kaybettim bakıyorum senin takvimini göremedim umarım sende olumsuz bişey yoktur merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?