• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

esesma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
162
13
48
Iyi aksamlar kizlar bugun idrar testi yapti iki cizki cikti hemde cok koyu. Hemen hastaneye kan vermeye gittim degerim 400 cikmis doktor iki haftalik dedi 15gun sonra ultrasonda goruruz dedi. Doktora heyecandan soramadim:-) birincisi iki haftalikken nasil idrarda bu kadar net cikti ikincisi iki haftalik bir gebelik icin 400iyi bir degermi kafamda birsürü soru olustu aksam aksam

Iyi aksamlar kizlar bugun idrar testi yapti iki cizki cikti hemde cok koyu. Hemen hastaneye kan vermeye gittim degerim 400 cikmis doktor iki haftalik dedi 15gun sonra ultrasonda goruruz dedi. Doktora heyecandan soramadim:-) birincisi iki haftalikken nasil idrarda bu kadar net cikti ikincisi iki haftalik bir gebelik icin 400iyi bir degermi kafamda birsürü soru olustu aksam aksam
yumurtlamadan ıtıbaren ıkı haftalık demıs son adet tarıhıne gore 4 5 haftalık bır bebek kı zaten 6. haftada görunuyor bebek
bu arada masallahhh hayırlı olsun bebeısınızz:anneadayı:

Su an aslinda 4 haftalik son adet tarihiniz hamileligin 1 gunu olarak hesaplanir cunku hayirli olsun

Hayirli olsunn Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin ;)

yumurtlamadan ıtıbaren ıkı haftalık demıs son adet tarıhıne gore 4 5 haftalık bır bebek kı zaten 6. haftada görunuyor bebek
bu arada masallahhh hayırlı olsun bebeısınızz:anneadayı:
Cok tesekkur ederim canim bilgilendirdigin icin peki degerim nasil sizce bilirmisiniz birde yumurtlama nedemek ne oluyor yumurtlama

Cok tesekkur ederim canim bilgilendirdigin icin peki degerim nasil sizce bilirmisiniz birde yumurtlama nedemek ne oluyor yumurtlama
yumurtlama her ay adetın 12 16 gunlerı arasında gerceklesır olgunlasan yumurta hucresı yumutalıklardan catlar ve serbest kalır o sırada sperm gelırse döllenme olur yumurtlama bu degerın de gayet guzel en son ne zaman adet oldun hatırlıo musun

yumurtlama her ay adetın 12 16 gunlerı arasında gerceklesır olgunlasan yumurta hucresı yumutalıklardan catlar ve serbest kalır o sırada sperm gelırse döllenme olur yumurtlama bu degerın de gayet guzel en son ne zaman adet oldun hatırlıo musun
16eylulde olmustum canim cok tesekkur ederim valla icimi rahatlattin

yani ilk iki haftalığı gebelikten saymıyorlar bende çok şaşırmıştım nasıl iki haftalık diye:KK48: dün idrar testinden sonra hastahaneye nasıl gittiğimi bilmiyorum ve doktora heyecandan hiçbişey soramadım aklıma gelmedi çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için

selam kızlar aranızda yeniyim.hamilemiyim değilmiyim bekleyenler arasındayım regl olmama 1 hafta var dayanamadım gittim beta hcg yaptırdım.sonuc 2 biliyorum bişi değil ama ondan önce yine bir şüpheyle yaptırmıştım 0.01 çıkmıştı umutlanmalımıyım ? yoksa her ölçüm yaptıkları aletin okuma kiti değişiyor mu ? :KK43:

Merhaba hayırlısı olsun öncelikle benimde 10 gün öncesinde test ve idrarda çıktı gatta buradaki arkadaşlar bile üstüne görmüşsündür okadar erken belli olmaz demişti ama meğersem ikizlere hamileymişim ve hormonlar tavan yaptığı için erkenden çıkıyormuş :) ikiz olabilir cankmcjm :)

Merhaba hayırlısı olsun öncelikle benimde 10 gün öncesinde test ve idrarda çıktı gatta buradaki arkadaşlar bile üstüne görmüşsündür okadar erken belli olmaz demişti ama meğersem ikizlere hamileymişim ve hormonlar tavan yaptığı için erkenden çıkıyormuş :) ikiz olabilir cankmcjm :)
AYY ÖYLE DEME YA İKİZ HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM KORKTUM ŞİMDİ:KK47: AMA EN SON 16 YLÜLDE ADET OLDUM BEN ADETİM GECİKİNCE TEST YAPTIM. EN SON GÖRDÜĞÜN ADET İLK GEBELİĞİN İLK HAFTASI SAYILMIYORMU AYY İYİCE KAFAM KARIŞTI.

selam kızlar aranızda yeniyim.hamilemiyim değilmiyim bekleyenler arasındayım regl olmama 1 hafta var dayanamadım gittim beta hcg yaptırdım.sonuc 2 biliyorum bişi değil ama ondan önce yine bir şüpheyle yaptırmıştım 0.01 çıkmıştı umutlanmalımıyım ? yoksa her ölçüm yaptıkları aletin okuma kiti değişiyor mu ? :KK43:
SELAM CANIM. BENCE ŞÜPHELENSEN BİLE ADETİNİN GECİKMESİNİ BEKLE DERİM EMİN OLMAK İÇİN.BEN ADETİME 1 HAFTA KALADAN BERİ ŞÜPHELENİYORDUM. ADETİMİN GECİKMESİNİ BEKLEDİM DÜNDE İDRAR TESTİ YAPTIM POZİTİF ÇIKTI SONRA HASTANEDE KAN VERDİM ÖYLE YANİ.

Hamile olanilirsin 2 cikmaz genelde 0.1 cikiosa catlatma ignesi falan kullanmadiysan hamile olabilirsin

merhaba beta hcg 49,95 çıktı adetim 5 gün geçtikten sonra. nasıl sizce yardım lütfen

merhaba bana da yardım eder misiniz ?

adetim geçeli 3. gün dün gün içerisinde test yaptım idrar testi ama çok basit marka ile tek çizgi çıktı akşam kan testi yaptırdım 211,6 çıktı hcg em gğsümde şişlik agrı belim ve karnım dada aynı zamanda sık idarara çıkma aşırı iştah ve şişlik var agzımdada sabahları kötü bir tat son adet tarihi 17.09.2015 sizce hamilemiyim

merhaba bana da yardım eder misiniz ?

adetim geçeli 3. gün dün gün içerisinde test yaptım idrar testi ama çok basit marka ile tek çizgi çıktı akşam kan testi yaptırdım 211,6 çıktı hcg em gğsümde şişlik agrı belim ve karnım dada aynı zamanda sık idarara çıkma aşırı iştah ve şişlik var agzımdada sabahları kötü bir tat son adet tarihi 17.09.2015 sizce hamilemiyim
bhcg 5 in ustundeyse hamilelik var demektir yani hamilesin zaten

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum eylül 20 son adet tarıhım ve ekim 13 te bthcg sonucum 33 cıktı ekim 15 te 103 e katladı ekım 19 da 979 oldu ve bir hafta sonra yanı tam 5h 1 günkükken 13743 oldu sızce nasıl bı deger

Back