• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg

E="gebeyim35, post: 39505465, member: 617883"]Kizlar merhaba ... bende insallah hamile anne adaylarindanim.b-hcg 2 ser gun arayla 0-15-39-82 cikti hersy normal diymi.hemuzz girmedm usg ye[/QUOTE]
Bişey sorabilirmiyim benm adetime 1 hafta kala 0.5 çıktı sence hamilemiyim yükselme olasılıgı varmı adetim 2 gün geçti

J
E="gebeyim35, post: 39505465, member: 617883"]Kizlar merhaba ... bende insallah hamile anne adaylarindanim.b-hcg 2 ser gun arayla 0-15-39-82 cikti hersy normal diymi.hemuzz girmedm usg ye
Bişey sorabilirmiyim benm adetime 1 hafta kala 0.5 çıktı sence hamilemiyim yükselme olasılıgı varmı adetim 2 gün geçti[/QUOTE]
nden olmsn gec dolenme olablr. Benim de 0.98 cikmsti..giderk artti bianda hatta 2 gun icnde 15 -39-82oldu hep ikiye katladi iki gunde hamdolsum ki. Allhm ins sanada saglkli bi evlat vrirrrre.

Ca ıkı farklı sonuc nasıl cıkıyor kı keske benım de sonucum yanlıs olsa bende ıkı gun once yaptrdım 0 cıktı ama hamılelık belırtılrrım var bıraz beklıyıp tekrar yapttrcam tabı adet olmassam benım de snın gıbı kaybım oldu pıhtılasmadan ıgne baslıycas bu hamılelıkte nasıp olursa ıns hersey yokundadır hamılesındır
merhaba bende pıhtılaşma sebebiyle bebeğimi kaybettim şimdide hormonlarım sınırdaymış , prolaktin yüksekmiş hamile kalamıyorum, bu ay adetim 3 gün gecikti kan testi yaptırdım hamile değilmişim. kafam baya karıştı bakalım

J

Bişey sorabilirmiyim benm adetime 1 hafta kala 0.5 çıktı sence hamilemiyim yükselme olasılıgı varmı adetim 2 gün geçti
nden olmsn gec dolenme olablr. Benim de 0.98 cikmsti..giderk artti bianda hatta 2 gun icnde 15 -39-82oldu hep ikiye katladi iki gunde hamdolsum ki. Allhm ins sanada saglkli bi evlat vrirrrre.[/QUOTE]
0,98 ile diğer değerleriniz adet gecikmesinden kaç gün aralıklarla değişti? benimde adet 2 gün gecikti test yaptırdım bhcg 0,313 çıktı, ve adet olamadım kafam karıştı, teşekkürler

E="gebeyim35, post: 39505465, member: 617883"]Kizlar merhaba ... bende insallah hamile anne adaylarindanim.b-hcg 2 ser gun arayla 0-15-39-82 cikti hersy normal diymi.hemuzz girmedm usg ye
Bişey sorabilirmiyim benm adetime 1 hafta kala 0.5 çıktı sence hamilemiyim yükselme olasılıgı varmı adetim 2 gün geçti[/QUOTE]
merhaba benimde adet 2 gün gecikti ve beta hcg 0,313 , bence biz hamile değiliz , hormonlarla ilgili olablir, ben doktora gideceğim gelişmeleri bildiriririm

nden olmsn gec dolenme olablr. Benim de 0.98 cikmsti..giderk artti bianda hatta 2 gun icnde 15 -39-82oldu hep ikiye katladi iki gunde hamdolsum ki. Allhm ins sanada saglkli bi evlat vrirrrre.
0,98 ile diğer değerleriniz adet gecikmesinden kaç gün aralıklarla değişti? benimde adet 2 gün gecikti test yaptırdım bhcg 0,313 çıktı, ve adet olamadım kafam karıştı, teşekkürler[/QUOTE]
Normal adetime 3 gun kala 15cikti adet gunmde 82 cnm. Hepsi ikiser gun arayla yazim sen kendininkyle bak bi istersenn 0-15-39-82-223

slm kızlar ben dün kan testi yaptırttım be gün internetten sonuca baktım 0.5 çıkmış adetime 6 gün var daha sizce yükselirmi hamilemiyim? belirtilerin hepsi var nerdeyse sırt ağrısı çok fana bel ağrısı kasık ağrısı sık idrara çıkma, kirpikler, şişkinlik uyku hali ve bişey daha sorcam benm 6 gün var adetime 0.5 çıktı 0.0 çıkanda var yani ben hamilemiyim yükselirmi lütfen yardım edin allah rızası için o_Oo_O:KK42:
BELLİ OLMAZ BEKLE BENCE

Arkadasimnda adet gecikmesnden bi gn sonra 0.100 cikmis negatif hamile degilsn demiş adetinden sekiz gün.sonrasında 58 normal mi.kızlar.nasil doktor sekiz gunde diş gebelik filan değildir. Demi saçma sapan yere arkadsn aklina cop sokmuş ya doktordan doktora da degisiyo tabi ama

Arkadasimnda adet gecikmesnden bi gn sonra 0.100 cikmis negatif hamile degilsn demiş adetinden sekiz gün.sonrasında 58 normal mi.kızlar.nasil doktor sekiz gunde diş gebelik filan değildir. Demi saçma sapan yere arkadsn aklina cop sokmuş ya doktordan doktora da degisiyo tabi ama
Gebe cnm

kızlar benimde 27 şubatta adet olmam gerekiyodu ama hala olmadım bu akşam kanda baktırdım 52.83 çıktı dr çok düşük bu değer düşükle sonuçlanabilir sağlıksız bir gebelik gibi duruyo ama 2 gün sonra kanama olmazsa yenileyin testi dedi kafam allak bullak oldu :KK43: sonrada geç döllenmede olabilir dedi ama biz en son 14 şubatta birlikte olmuştuk eşimle hcg ye göre bebek 2 haftalık çıkıyo ama adet haftasına göre 4 haftalık olmam gerekiyomuş :KK43: nedir şimdi bu anlayan bilen varsa nolur anlatsın bana???

kızlar benimde 27 şubatta adet olmam gerekiyodu ama hala olmadım bu akşam kanda baktırdım 52.83 çıktı dr çok düşük bu değer düşükle sonuçlanabilir sağlıksız bir gebelik gibi duruyo ama 2 gün sonra kanama olmazsa yenileyin testi dedi kafam allak bullak oldu :KK43: sonrada geç döllenmede olabilir dedi ama biz en son 14 şubatta birlikte olmuştuk eşimle hcg ye göre bebek 2 haftalık çıkıyo ama adet haftasına göre 4 haftalık olmam gerekiyomuş :KK43: nedir şimdi bu anlayan bilen varsa nolur anlatsın bana???
Canım ben de adete 4 gün kala kan testi yaptırdım yani dün sonuç 47 çıktı doktor testi yenileyelim dedi yarın bi daha kan vericem

cnm yeni başlayan bi gebelik olduğu için değerin küçük gösteriyor sadece 2 gün sonra gerçek ortaya çıkar sen düşünme olacağına bırak stres gerçekten çok etkiliyor hadi inş.güzel haberleri alırsın bana çok dua et olur mu ...:110::110:

cnm yeni başlayan bi gebelik olduğu için değerin küçük gösteriyor sadece 2 gün sonra gerçek ortaya çıkar sen düşünme olacağına bırak stres gerçekten çok etkiliyor hadi inş.güzel haberleri alırsın bana çok dua et olur mu ...:110::110:

Amin canım inş. hayırlısı neyse o olsun ne diyim kendim içinde sizin içinde.. Ama inş. Rabbim sana ve tüm bekleyenlere tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin :KK68:

Canım ben de adete 4 gün kala kan testi yaptırdım yani dün sonuç 47 çıktı doktor testi yenileyelim dedi yarın bi daha kan vericem
senin değerin normal canım daha adetine 4 gün var 48 saate bir 2 katına çıkıyo normalde ve sen adetin gecktiğinde 200 lerde olur merak etme

senin değerin normal canım daha adetine 4 gün var 48 saate bir 2 katına çıkıyo normalde ve sen adetin gecktiğinde 200 lerde olur merak etme
Çok sağol canım ya insan panik yapıyo doktor hamilesin demiyo insan üzülüyo bi sorun mu var diye ben de adet günümü bekliyorum inşallah adet olmam ☺️☺️

Çok sağol canım ya insan panik yapıyo doktor hamilesin demiyo insan üzülüyo bi sorun mu var diye ben de adet günümü bekliyorum inşallah adet olmam ☺️☺️
stres yapma bekle sadece adetin geçince git tekrar sürekli yaptırmayın adet geçmeden daha çok stres oluyo böyle

Merhaba kızlar size birsey sormak istiyorum adet im 13 gün gecikti ve bugün kan testi yaptırdım 0.81 çıktı doktor gebelik yok dedi sizce hamile olupta kan sonucunda çıkmama ihtimali olabilir yada sonradan yükselir mi acaba degerler başına böyle bi olay gelen varsa lutfen yardimci olsun çok kötü durumdayım

Back