• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg

İçim kıpır kıpır birazda düşünceli ama aynen en iyisi sabretmek, yani bekleyeyim olur sa zaten karnımdadır, olamssa da adet olurum, işte söylemesi kolay ama olsun sağol güzel düşüncelerin için:)

Ben adetimin geciktigi 3.gunun sabahinda idrar testi yaptim birazcik daha koyu cikti kan verdim 633 cikmisti. Sende bi iki gun idrar testindeki koyulasmayi takip et kan ver :) heyecenlandim haberlerini bekliyorum

Ben adetimin geciktigi 3.gunun sabahinda idrar testi yaptim birazcik daha koyu cikti kan verdim 633 cikmisti. Sende bi iki gun idrar testindeki koyulasmayi takip et kan ver :) heyecenlandim haberlerini bekliyorum
Peki şimdi durumun nedir merak ettim, ne kadar geçti nasıl yükseldi:) veririm hemen haberi dayanamam ki zaten.

Peki şimdi durumun nedir merak ettim, ne kadar geçti nasıl yükseldi:) veririm hemen haberi dayanamam ki zaten.

Adetin geciktiği 3.gun 633. 6.gun 2670. 9.gun 10753.

Keseyi ve yolk sacı gorduk yarin sabah tekrar gidicez bebisi goremedik bu değerlere ragmen :(

Adetin geciktiği 3.gun 633. 6.gun 2670. 9.gun 10753.

Keseyi ve yolk sacı gorduk yarin sabah tekrar gidicez bebisi goremedik bu değerlere ragmen :KK43:
hadi inşallah snein heyecanın daha çok ya bebeğiğni göreceksin inşallah senine güzel haberlerini bekliyoruz:)

Kızlar bayagıdır yazamıyorum 12+2 günlük olduk ama mide bulantısı kusma bitmedi sizde de böyle mi yemek yemeye korkuyorum

Kızlar bayagıdır yazamıyorum 12+2 günlük olduk ama mide bulantısı kusma bitmedi sizde de böyle mi yemek yemeye korkuyorum
Ben daha başındyaım, kusma derecesine gelmedim ama midm kalkıyor ayağa ara ara, özellikle sabahları:( Kesemizi ve kalp atışımızı duymayı bekliyoruz ayın 15 inden sonra doktor amc akontrolümüz var:)

Bizde bugun gittik bebegimizi ve kalp atisini gorduk şükür:) henuz 6+2 yiz ama 4 gundur bulantim var benimde bisey yiyemiyorum cok kotuymus bulanti :( nerdeyse aglayarak yapiyorum kahvaltiyi

Bizde bugun gittik bebegimizi ve kalp atisini gorduk şükür:) henuz 6+2 yiz ama 4 gundur bulantim var benimde bisey yiyemiyorum cok kotuymus bulanti :KK43: nerdeyse aglayarak yapiyorum kahvaltiyi
Hayırlı olsun gözün aydın :) Profilde 8 yazıyor nasıl 6+3 oluyor ?

merhaba arkadaslar
benım adetıme daha 5 gun var ama dayanamadım gıttım kan testı yaptırdım bugun. hcg 0,100 cıktı. kesın olarak degılım gıbı gozukuyor ama bel agrım var neden agrıyor anlamadım hastalanacakmısım gıbı belım agrıyor 1 haftadır :(

slm kızlar ben dün kan testi yaptırttım be gün internetten sonuca baktım 0.5 çıkmış adetime 6 gün var daha sizce yükselirmi hamilemiyim? belirtilerin hepsi var nerdeyse sırt ağrısı çok fana bel ağrısı kasık ağrısı sık idrara çıkma, kirpikler, şişkinlik uyku hali ve bişey daha sorcam benm 6 gün var adetime 0.5 çıktı 0.0 çıkanda var yani ben hamilemiyim yükselirmi lütfen yardım edin allah rızası için o_Oo_O:KK42:

Son düzenleme:
kızlar adetime 6 gün var 0.5 çıktı 0.0 çıkanda var yani ben hamilemiyim yükselirmi

kızlar adetime 6 gün var 0.5 çıktı 0.0 çıkanda var yani ben hamilemiyim yükselirmi
5 ten küçükse değer negatif kabul ediliyor ama 6 gün varmış dah açok çok var çıkması için, en doğrusu adetin geçince yapmak, ben adet günümde yaptığımda 1.96 çıkmıştı, 2 gün sonra 290 oldu yani sabırlı olmak lazım, olumsuz düşünmemek lazım.

Mrb arkadaslar ben esimle yumurtlama gunumde birlikte oldum adet günmden 3 gun once test yaptirdim kanda gebelik cikmadi.ayni aksam kahverengi lekenmem oldu 1 gun surdu.acaba yerlesme kanamasi olabilir mi?beta hcg tekrar baktirmalimiyim lutfen bana yardim edin.internette okudum beta hcg yerlesmeden bir gun sonra yukselmeye basliyormus insallah hamileyimdir

Ca
Bizde bugun gittik bebegimizi ve kalp atisini gorduk şükür:) henuz 6+2 yiz ama 4 gundur bulantim var benimde bisey yiyemiyorum cok kotuymus bulanti :KK43: nerdeyse aglayarak yapiyorum kahvaltiyi
Canım ben ne yemek yapabiliyorum ne kokusunu almak istiyorum yemeklerin valla çok kötü bulantı ve kusma hafif ye bari bi de cubuk krater ye bulantin olunca

Ca
Canım ben ne yemek yapabiliyorum ne kokusunu almak istiyorum yemeklerin valla çok kötü bulantı ve kusma hafif ye bari bi de cubuk krater ye bulantin olunca

Valla kraker bile bulandiriyor. Bulandirmayan bi sari leblebi var sayesinde kahvalti yapmaya basladim bugun bakalim :) tavsiye ederim ins gecer bulantilarimiz

Tüp bebek ile 28.01.2015 te iki adet 3. gün embriyosu transfer edildi 10.gün 07.02.2015 te beta HCG test günümüzdü beta HCG 20.4 çıktı doktorumuz gebelik var dedi 12.01.2015 te verdiğimiz kanda beta hcg sonucu 41.57 regl tarihimde 8 gün geçti bi kanama vs olmadı bazen batma hissi ve rahimde çekilme hissi oluyo sizce nasıl normalmi yükselmiş kızlar yardım edin bana

Kizlar merhaba ... bende insallah hamile anne adaylarindanim.b-hcg 2 ser gun arayla 0-15-39-82 cikti hersy normal diymi.hemuzz girmedm usg ye

Back