• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg

sdf-ckr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
4
1
3
35
Merhaba,
Bat 25/01 adet olmayınca tahlil yaptırdım. Sonucum 10,24 çıktı dün kendi doktoruma gittim, değerin düşük olduğunu tekrar yapmamı önerdi. Farklı hastanede yaptırdığım da 1,2 çıktı. Halen regli olmadım. Belirtilerim devam etmekte (akıntı ve kasık batması). Daha önceki düşüklerimi pıhtılaşma yüzünden kaybettim. İğneye başlamak için geç kalmak istemiyorum. Sizce başka bir tahlil için kaç gün beklemeliyim.

Merhaba,
Bat 25/01 adet olmayınca tahlil yaptırdım. Sonucum 10,24 çıktı dün kendi doktoruma gittim, değerin düşük olduğunu tekrar yapmamı önerdi. Farklı hastanede yaptırdığım da 1,2 çıktı. Halen regli olmadım. Belirtilerim devam etmekte (akıntı ve kasık batması). Daha önceki düşüklerimi pıhtılaşma yüzünden kaybettim. İğneye başlamak için geç kalmak istemiyorum. Sizce başka bir tahlil için kaç gün beklemeliyim.
Bence saglık ocagında da yaptır bi tanesinde hamilelik var, bitanesinde yok çıkmış bi karışıklık olmuş olabilir

Benimde bugün adet tarihim 1.96 çıktı, olmadım da hala bakalım yarın da olmassam yeniden yaptırırım. Bu haliyle hamile olmama çünkü

Merhaba,
Ca ıkı farklı sonuc nasıl cıkıyor kı keske benım de sonucum yanlıs olsa bende ıkı gun once yaptrdım 0 cıktı ama hamılelık belırtılrrım var bıraz beklıyıp tekrar yapttrcam tabı adet olmassam benım de snın gıbı kaybım oldu pıhtılasmadan ıgne baslıycas bu hamılelıkte nasıp olursa ıns hersey yokundadır hamılesındır

laboratuarda yada elindeki testte sorun olabilir 2 gün sonra sabah ilk idrarla yaparsın
Tamam canım bekleyeyim. zaten en iyisi beklemek ama bu ay yine testlere sardım deli gibi. Boşa para veriyorum her gün. Bugün regl günüm. Birazdan adet oldum yazarsam şaşırma :)

Tamam canım bekleyeyim. zaten en iyisi beklemek ama bu ay yine testlere sardım deli gibi. Boşa para veriyorum her gün. Bugün regl günüm. Birazdan adet oldum yazarsam şaşırma :)

umarım olmassin tatlım bilirim bende çok yapiyordum negatif çıktıkça ertesi gün gene hemen hemen regl 1 hafta kala basliyordum yapmaya.
ama çok şükür meleğim geldi umarım seni de çok bekletmez gelir ;)

Benım de bugun adet gunum bende adete dort gun kala sılık cızgıyı gordum ıkı kez yaptım testı ıkısdr aynıydı adete ıkı gun kala kan testı yaptrdım 0 cıktı cok moralım bozuldu belırtıler var ama bebıs yok gorunuyo ınsallah yukselır

Kızlar bu da şimdi yaptığım test. Regl olmadım. Ama bu çizgilerin silik olması beni korkutuyor.

Eklentiler

• 20150129_094544.jpg
    20150129_094544.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 205
1 güncük geçti canım dün olmam lazımdı, bu sabahta testte çizgi çıktı ama kimyasal olmasından çok korkuyorum:KK43:

Yok kötü düşünme evrene olumlu düşünceler gonder kuzum :) dun beta baktirmissin sanirim belki gec dollenmedir yukselebilir. Kafana takma biraz vakit gecsin istersen ama tabi zor olmadi kan testi yaptir yukselmis mi bak bakalim bi ins yukselmistir

Yok kötü düşünme evrene olumlu düşünceler gonder kuzum :) dun beta baktirmissin sanirim belki gec dollenmedir yukselebilir. Kafana takma biraz vakit gecsin istersen ama tabi zor olmadi kan testi yaptir yukselmis mi bak bakalim bi ins yukselmistir
Evet çok olumsuz düşünüyorum, ama sevinmek istemiyorum hemen belki o yüzden canım:) Bilmiyorum ki bugünüde atlatıp öyle mi yaptırsam acaba.

Evet çok olumsuz düşünüyorum, ama sevinmek istemiyorum hemen belki o yüzden canım:) Bilmiyorum ki bugünüde atlatıp öyle mi yaptırsam acaba.

Evet kendini heveslendirmek istemiyorsun mantikli bosver :) hamile degilmissin gibi dusun bi iki gun daha sabret yapabilirsen:) ama guzel sonuclar alacaksin insallah

Evet kendini heveslendirmek istemiyorsun mantikli bosver :) hamile degilmissin gibi dusun bi iki gun daha sabret yapabilirsen:) ama guzel sonuclar alacaksin insallah
İçim kıpır kıpır birazda düşünceli ama aynen en iyisi sabretmek, yani bekleyeyim olur sa zaten karnımdadır, olamssa da adet olurum, işte söylemesi kolay ama olsun sağol güzel düşüncelerin için:)

Back