• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta-hcg ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi GTY
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

GTY

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
313
319
158
kızlar en son 28 kasımda adet gördüm..
7 gün geciktikten sonra test yaptım kendim negatif çıktı daha sonra 11. günü sağlık ocağına gittim beta-hcg testi yaptırdım bugün aldım ve negatif oda :(((( kızlar şöyle diyim sanki hastalancakmışım gibi hala ve yumurtalıklarımı resmen şiş hissediyorum cuma günü kadın doğuma gidicem inşallah kötü sonuç çıkmaz :(( çok üzgünüm bu sefer 8 aydır bebiş bekliyoruz yok :((

aranızda var mı hiç bu sorunları yaşayan ???

yazarsanız çok sevinirim..

Canımm yaa benzer şeyler bende de var, bizde de 8 aydır bebiş yok :(( bu ay 6 gün gecikince umutla sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım ama sonuç negatif çıktı :( bugün 8 gün oldu ama adet belirtisi yok bende.. tekrar ne zaman doktora gitmeliyim bilmiyorum sonuç yine negatif olacak diye korkuyorum

Canımm yaa benzer şeyler bende de var, bizde de 8 aydır bebiş yok :(( bu ay 6 gün gecikince umutla sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım ama sonuç negatif çıktı :( bugün 8 gün oldu ama adet belirtisi yok bende.. tekrar ne zaman doktora gitmeliyim bilmiyorum sonuç yine negatif olacak diye korkuyorum

canım bence hiç korkmayalım allah korusun ya daha kötü olursa.. tedavi olmamız lazım. ben hemen sağlık ocağından çıkar çıkmaz sonucu eşime bildirdim ve eve gittiğimde randevu aldım kadın doğumdan.. zaten sağlık ocağında ki doktor da uzmana gözükmem gerektiğini söyledi..sana yarın sonucu bildiririm

Back
X