• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg yardim..

3 aydir adetim duzenli gidiyordu ama gecen ay 15 gun gecikmeli oldum hatta test yaptim sonuc 0.100 cikti oda negatifmis bugunde kontrole gittim doktor yumurtalamissin dedi yumurtaliginin arkasinda sivi var dedi oda genelde hamilelerde olur dedi o yuzden test istedi yaptirdim 6.91 cikti doktoru aradim olabikirde olmayabikirde dedi o yuzden haftaya tekrar yaptir dedi en son adetim 16 temmuz lutfen bilen varsa bana yardimci olsunnnnn

3 aydir adetim duzenli gidiyordu ama gecen ay 15 gun gecikmeli oldum hatta test yaptim sonuc 0.100 cikti oda negatifmis bugunde kontrole gittim doktor yumurtalamissin dedi yumurtaliginin arkasinda sivi var dedi oda genelde hamilelerde olur dedi o yuzden test istedi yaptirdim 6.91 cikti doktoru aradim olabikirde olmayabikirde dedi o yuzden haftaya tekrar yaptir dedi en son adetim 16 temmuz lutfen bilen varsa bana yardimci olsunnnnn

Canım umarım bebısıne kavuşursun ama maalesef hcg degerlerindense doktorlar artısına daha çok önem vermiyorlar , ben uç defa gebelik oluşmadığı halde sarı cısım gelıştırdım bırınde yumurtalık torsıyonu gecırdım yoğum bakımda kaldım sonuc hep hüsran oldu 2bucuk yıldır bende uğraşıyorum umarım sen bebegıne kavuşursun sana sormak istediğim şey reglynın kaçıncı gunü testı yaptırdın herhangı hcg içeren çatlatma vs ilaç kullandın mı? Hipofizle alakalı sorun yasadın mı?bıldıgım tüm herseyı seve seve paylaşırım elımden geldıgı kadarıyla ben dün gebelık haberımı aldım bugün tekrar baktırdım artış az olduğu için dıs gebelık veya kımyasal dedıler oysaki 21. Gün değerlim 29.92 22. Gün değerım 34.5 ve yarın son kez testyap sonra sonlandıralım dedıler 2 buçuk yıl beklemiştim dün dünyalar benımdı bugün hayallerim gıttı o yüzden kendını hıç kaptırma ıns en güzelı olur

5 uzerı gebelik var demektır kese ve kalp atışı görünmeden hıc bı gebelik kesınlesmıs degıldır

5 uzerı gebelik var demektır kese ve kalp atışı görünmeden hıc bı gebelik kesınlesmıs degıldır

Size birşey sorabılırmıyım? Sızın gebelık degerınız ıkı günde bırıkı katına çıktı mı? İlk değeriniz kaçtı? Şuanda ben çok tedırgınım bu yüzden sızın tecrubenızden faydalanmak ıstedım.

saol cnm tesekkur ederım sunu belırtmek ısterımkı hap falan kullanmadım kendı kendıne olustu ben sadce kontrol için gıtmıstım cocugum nıye olmuyor dıe ama oda hamıle olabılırsın kan testı yaptır dedı normalde 16 sında olmam lazım ama doktor bna hıc hasta olucaksın gıbı gozukmuyosun dedı o yuzden kan testı ıstedı salıyı beklıyorum hersey o zaman bellı olucak.rabbım hakkımızda herseyın hayırlısını nasip etsın ınşş.bu arada adetime 4gun kala gıtmiştimmmmm

Son düzenleme:
Back