• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG değerim 2 katına çıkmıyor!

merhaba, gün gelir benim aklımdaki sorular başkasının da aklına takılır diye buraya sonucu yazmak istedim.

beta hcg değerleri genellikle iki katına çıksa da bazı kadınlarda daha düşük bir artışta seyrediyormuş. bunu o günlerde yabancı siteleri de dahil ederek çok araştırdım. her 2-3 günde bir ikiye katlaması, yani iki gün sonra tekrarlanan testte %60 artması yeterli imiş.

benim hcg değerlerimin iki katına çıkmaması ya bu sebeptendi ya da embriyolarımdan bir tanesinin tutunamaması idi. çünkü tüp bebekte iki tane transfer edilmişti, ancak birinin kesesini göremedik. ancak bir tane bebeğim şu an benimle ve sağlığı Allah'a binlerce şükür olsun yerinde.

herkesin Rabbim evlad dileğini gerçekleştirsin inşallah.
İnş bu yazimi okursunuz siteye girip. Benimde. Durumum sizinle ayni benimde iki tane empriyo transferim oldu 5. Gün emoriyosu idi transferin 10. Günü değerin 214 ve o günün aksami kanamam oldu pembe az miktarda. İki gün sonra ise degerim 311 . ben diş gebelik kesin bu dedim çünkü daha önce diş gebelik yasadim. Şuan beklemedeyim ne olduğu belli değil. Sizinnbebeginiz doğdu mu süreç nasil ilerledi

İnş bu yazimi okursunuz siteye girip. Benimde. Durumum sizinle ayni benimde iki tane empriyo transferim oldu 5. Gün emoriyosu idi transferin 10. Günü değerin 214 ve o günün aksami kanamam oldu pembe az miktarda. İki gün sonra ise degerim 311 . ben diş gebelik kesin bu dedim çünkü daha önce diş gebelik yasadim. Şuan beklemedeyim ne olduğu belli değil. Sizinnbebeginiz doğdu mu süreç nasil ilerledi
yazınıza çok uzun zaman sonra denk gelmiş oldum maalesef. çok uzun zamandır bu siteye girmiyordum. durumunuz nedir şu an merak ettim? umarım herşey gönlünüzce olmuştur.

yazınıza çok uzun zaman sonra denk gelmiş oldum maalesef. çok uzun zamandır bu siteye girmiyordum. durumunuz nedir şu an merak ettim? umarım herşey gönlünüzce olmuştur.
merhaba, benim de tüp bebek transfer sonrası 10. gün değerim 156, 12. gün 400, 14. gün 660 çıktı... çok tedirginim sizde durum ne oldu

Benim 8. Gün 33.71 çıktı 36 saat sonra 41.76 ben nr yapayımmm hala sağlı sollu kasık ağrılarım var göğüs ve belde cabası napıcam bilemedim ilaçları yinede kesmedim çıkmadık candan ümit kesilmezmiş Allah büyük

Merhaba benim 17si transfer oldu.27si analizde 406 cikti. 29u yani bugun 695 cikti.2kat artmamis.cok korkuyorum boyle olub saglikli hamilelik geciren varmı?

11. gün bhcg değerim 294,7
13. gün değerim 490,9
benim de değerim % 60 arttı doktorum 3. teste gerek yok bi hafta sonra muayeneye gel dedi
sanırım benim de tutunan bebeklerimden biri beni bıraktı. 2 embriyo transferim vardı :KK43: umarım hala ordadır ikisi de
Acaba sonuç ne oldu m benim de iki embriyo koyuldu değişik bir artma var

Kızlar merhaba beta HCG cumartesi 231 pazartesi 331 çarşamba 648 cuma 1558 bugün de 1713 çıktı sizce bir sorun var mı böyle sorun yaşayan var mı acaba

11. gün bhcg değerim 294,7
13. gün değerim 490,9
benim de değerim % 60 arttı doktorum 3. teste gerek yok bi hafta sonra muayeneye gel dedi
sanırım benim de tutunan bebeklerimden biri beni bıraktı. 2 embriyo transferim vardı :KK43: umarım hala ordadır ikisi de
Aradan cok uzun zaman gecmiş aynı seyleri yasıyorum acaba noldu sonucunuz

Back