selam kızlarr 6 senedirr bebek bekleyen biriyiim bu ay yumurtlama takibi yaptırdım . ve bugün adet günüüm normalde yaptırmıycaktım ama migrenm tuttuğu için hastanede beta hcg yaptırdıım sonuc 4 cıktı 5 ve üzeri gebelik kabul edildiği için iğne yaptıramadan eve geri döndüüm adet günü için bu değer çok düşük dimii yükselirmi acaba hamile olabilirmiyim bnm gibi olanlar varmı aranızda??
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
beta hcg
- Konu Sahibi sembas
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?selam kızlarr 6 senedirr bebek bekleyen biriyiim bu ay yumurtlama takibi yaptırdım . ve bugün adet günüüm normalde yaptırmıycaktım ama migrenm tuttuğu için hastanede beta hcg yaptırdıım sonuc 4 cıktı 5 ve üzeri gebelik kabul edildiği için iğne yaptıramadan eve geri döndüüm adet günü için bu değer çok düşük dimii yükselirmi acaba hamile olabilirmiyim bnm gibi olanlar varmı aranızda??
hamile olabilirsin tam sınırda değerlerin var..arkadaşımın da böyle başladı, sonra yükseldi değerleri, dinlenmene bak, bir de ananas ye, bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş..allah yardımcın olsun..
bence pazartesı tekrar bak degerın yukselıyorsa hayırlısıyla olur ınsallah bebısın
inşallah pazartesi değilde çarşamba günü yaptırmayı düşünüyorum gün geçsin bakalıım ne kadar artış olucak tabi olursaa değilsede değer 0 lanır o güne kadar hayırlısı olsuun ama inşallahta olsuun gelsiin kuzuum
öncelikle inşallah hamilesindir canım ama değilsinde üzülme allah birşeyi nasip etmiyorsa daha iyisi olacağı içindir.merak ettim 6 senedir bekliyormuşsun ya sebep ne.buarada benim iki ay önce betahcg 3.12 çıkmıştı doktor kimsyasal gebelik olduğunu söyledi.dölenme gerçekleşmiş yani.sanırım seninde öyle döllenme gerçekleşmiş bolbol yat dinlen maydonaz ve adaçayından uzak dur.gerçi kısmetse her halukarda bebeğin sana tutunacaktır.hayırlı haberlerini bekliyorum
öncelikle inşallah hamilesindir canım ama değilsinde üzülme allah birşeyi nasip etmiyorsa daha iyisi olacağı içindir.merak ettim 6 senedir bekliyormuşsun ya sebep ne.buarada benim iki ay önce betahcg 3.12 çıkmıştı doktor kimsyasal gebelik olduğunu söyledi.dölenme gerçekleşmiş yani.sanırım seninde öyle döllenme gerçekleşmiş bolbol yat dinlen maydonaz ve adaçayından uzak dur.gerçi kısmetse her halukarda bebeğin sana tutunacaktır.hayırlı haberlerini bekliyorum
inşallah canıım ama artıkk sanmıyoruum lekelerde başladı ya daha bişey olmaz .. 6 senede kaç doktor gezdim bilmiyorum bnmde 2 kere kimyasal gebeliğim oldu ama bnm değerim daha yüksekti 70 ti.
o kadar cook sebep söyledinki cnm önce bi türlü prolaktin hormonumu düşüremediler hep yüksekti onu araştırırken triod bezlerimin calısmadıgı ortaya cıktı prolaktin o yüzden yükselirmiş sonrasında triot iilacını kullanmaya başladım suan bnm açımdan hersey yolunda fakat gecen ayda eşimde varisokel oldugunu tespit ettiler sürekli birşeyler çıkıyo anlıycagıın Allah büyüktür diyoruum hep küçük bi umut oluyo içimde ama herseferinde böyle hayal kırıklığına ugramak tamameen bitiriyo benii eğer adete dönmezse lekeleriim pazartesi yaptırırım bi daha test
öncelikle geçmiş olsun allah şifa versin.ama senin için herşey normalmiş.eşinin ameliyatının sonuç vermesi belki biraz sürebilir bence moralini bozma (pek mümkün değil kendimden biliyorum ama yine de söylüyoruz işte) eğer kısmetse mutl ka sonunda o duyguyu biz de tadacağız hem senin de kmyasal gebeliğin olmuş demekki döllenmede bir sorun yok sadece zamanı var canım bebeğin onu bekliyor.sabır etmemiz lazım.benimde 1 yıl dolacak bu ay.doktor ilaç tedavisine başlayacağız dedi bizde hiç bir sorun yok çok şükür.ilaç tedavisinden kasıt klomen gibi birşey sanırım sen öyle birşey kullandınmı.birde prolaktinin yüksekmiş ya ona testlemi baktılar eğer vöyleyse adı nedir testin olmazsa kontrole gittiğimde doktora sorayım bende.
kusura bakma canım ben eşinin ameliyat olduğunu sanarak yazdım o yorumu ama sen öyle birşey dememişsin meğer.
evet eşim henüz olmadı ameliyat bizde zaten mart ayında öğrendiğimiz için doktor bu ay hamile kalmazsan eşin ameliyat olur demişti . doktorun illaki yapmıştır canm sana o testi tsh lh t3 t4 e2 prolaktin olarak yapılıyo ya komple onlarda çıkmıştı işte prolaktin hormonum bayagı yüksekti . inşallah gelicek gelicek de ne zaman gelicekk
- 1 Nisan 2010
- 596
- 13
- 318
iyi akşamlar kızlar. bugün test yaptım çift çizgi çıktı, inanamadım kan tahlili yaptırdım beta hcg değerim 3672 çıktı .son adet tarihim 5 mart. sizce bu değerlere göre kaç haftalık hamileyim?
hayırlı olsun 5 haftalık
hayırlı olsun 5 haftalık
teşekkür ederim. Ne zaman doktora gitmem gerekli keseyi falan görmek için?
- 1 Nisan 2010
- 596
- 13
- 318
teşekkür ederim. Ne zaman doktora gitmem gerekli keseyi falan görmek için?
artık keseyi görebilirsin
ama kalp atışı için erken 6 haftalıkken de duyulabilir 7 haftalıkken de