Hayırlı olsun benim regl günü 235 çıkmıştıKızlar bugün gecikmemin 2. Günü beta değerim 423 sizce nasıl sizler kaçla öğrendiniz
Çok iyi bir değer canım.Kızlar bugün gecikmemin 2. Günü beta değerim 423 sizce nasıl sizler kaçla öğrendiniz
Regle iki gün kala beta 30 tekrar iki gün sonra kan istendi şuan iki gün oldu regl günüm kan versem mi beklesem mi korkuyorum kimyasal gebelik falan olur diye beklesem miÇok iyi bir değer canım.
Ben bir gün gecikme 34 beta ile öğrenmiştim.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al
Regle iki gün kala beta 30 tekrar iki gün sonra kan istendi şuan iki gün oldu regl günüm kan versem mi beklesem mi korkuyorum kimyasal gebelik falan olur diye beklesem miÇok iyi bir değer canım.
Ben bir gün gecikme 34 beta ile öğrenmiştim.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al
Hayırlı olsun canım. Değerin gayet iyi. Ben 26 ile öğrenmiştim. Önemli olan iki günde bir düzenli bir şekilde artmasıKızlar bugün gecikmemin 2. Günü beta değerim 423 sizce nasıl sizler kaçla öğrendiniz
Canım şuan ver ikiye katlamıştır bence bende korkuyorum bakalım hayırlısıyla alalım kucağımıza bebeklerimiziRegle iki gün kala beta 30 tekrar iki gün sonra kan istendi şuan iki gün oldu regl günüm kan versem mi beklesem mi korkuyorum kimyasal gebelik falan olur diye beklesem mi
Aminnn tek duam Allah isteyen herkese nasip etsin canım akşam gideceğim kan vermeye iki gün önceyle aynı saatte aynı yerdeCanım şuan ver ikiye katlamıştır bence bende korkuyorum bakalım hayırlısıyla alalım kucağımıza bebeklerimizi
Gebelik belirtisi var mı canım sendeCanım şuan ver ikiye katlamıştır bence bende korkuyorum bakalım hayırlısıyla alalım kucağımıza bebeklerimizi
Canım bende şöyle oldu reglimden beş gün önce sanki regl olcak gibi hissettim, beyaz kremsi akıntım oldu çok fazla şimdi sarımsıya döndü akıntım bu sabahta biraz bulantım oldu ama heycandanmı bebisten mi bilmiyorumGebelik belirtisi var mı canım sende
Canım bende hiç akıntı yok ama regl olacakmışım gibi hissediyorum hep ara sıra kasıkta sancı varCanım bende şöyle oldu reglimden beş gün önce sanki regl olcak gibi hissettim, beyaz kremsi akıntım oldu çok fazla şimdi sarımsıya döndü akıntım bu sabahta biraz bulantım oldu ama heycandanmı bebisten mi bilmiyorum
Merhaba canım baktırdın mı kanRegle iki gün kala beta 30 tekrar iki gün sonra kan istendi şuan iki gün oldu regl günüm kan versem mi beklesem mi korkuyorum kimyasal gebelik falan olur diye beklesem mi
Evet canım iki gün sonra beta 99 çıktı cuma günü tekrar kan vercem hala korkuyorum Hamilemiyim değilmiyim sevinemedim bile artış iyi mi sizceMerhaba canım baktırdın mı kan
Canım gayet iyi iki katı artmış çok şükür benim de bugün 1190 çıktı inşallah kalp atışlarını duyacağımız gün de çabucak gelirEvet canım iki gün sonra beta 99 çıktı cuma günü tekrar kan vercem hala korkuyorum Hamilemiyim değilmiyim sevinemedim bile artış iyi mi sizce
Bugün regl gecikmenin ikinci günü canım pazartesi en son beta baktırdım ama biraz bekliyim dedim o yüzden cuma gidicem cumaya kadar daha da artar inşallah 1000 2000 3000 binleri hemen görürüz kalp atışını duyarızCanım gayet iyi iki katı artmış çok şükür benim de bugün 1190 çıktı inşallah kalp atışlarını duyacağımız gün de çabucak gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?