Beta hcg

BSYTEK

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
53
16
3
24
Kızlar bugün gecikmemin 2. Günü beta değerim 423 sizce nasıl sizler kaçla öğrendiniz

Eklentiler

• IMG_5631.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar bugün gecikmemin 2. Günü beta değerim 423 sizce nasıl sizler kaçla öğrendiniz
Çok iyi bir değer canım.
Ben bir gün gecikme 34 beta ile öğrenmiştim.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al

normal gayet. önemli olan iki günde bir düzenli artış olması.

ben regle 3 gün kala 306 ile öğrenmiştim. 306-697-2408 diye devam etti. takip edin insallah güzel ilerler

Çok iyi bir değer canım.
Regle iki gün kala beta 30 tekrar iki gün sonra kan istendi şuan iki gün oldu regl günüm kan versem mi beklesem mi korkuyorum kimyasal gebelik falan olur diye beklesem mi

Çok iyi bir değer canım.
Regle iki gün kala beta 30 tekrar iki gün sonra kan istendi şuan iki gün oldu regl günüm kan versem mi beklesem mi korkuyorum kimyasal gebelik falan olur diye beklesem mi

Canım şuan ver ikiye katlamıştır bence bende korkuyorum bakalım hayırlısıyla alalım kucağımıza bebeklerimizi

Canım şuan ver ikiye katlamıştır bence bende korkuyorum bakalım hayırlısıyla alalım kucağımıza bebeklerimizi
Aminnn tek duam Allah isteyen herkese nasip etsin canım akşam gideceğim kan vermeye iki gün önceyle aynı saatte aynı yerde

Gebelik belirtisi var mı canım sende
Canım bende şöyle oldu reglimden beş gün önce sanki regl olcak gibi hissettim, beyaz kremsi akıntım oldu çok fazla şimdi sarımsıya döndü akıntım bu sabahta biraz bulantım oldu ama heycandanmı bebisten mi bilmiyorum

Canım bende hiç akıntı yok ama regl olacakmışım gibi hissediyorum hep ara sıra kasıkta sancı var
en kesin çözüm kan testimi tekrarlamak beta arttıysa zaten vardır sanırım hemşire gebesin henüz çok erken dedi ama doktor iki güm sonra tekrarlayalım deyince sevinemedim bile beta 12 ile öğrenip hamile olanlar var bilmiyorum kafam çok karıştı dua edin bana da

Evet canım iki gün sonra beta 99 çıktı cuma günü tekrar kan vercem hala korkuyorum Hamilemiyim değilmiyim sevinemedim bile artış iyi mi sizce
Canım gayet iyi iki katı artmış çok şükür benim de bugün 1190 çıktı inşallah kalp atışlarını duyacağımız gün de çabucak gelir

Canım gayet iyi iki katı artmış çok şükür benim de bugün 1190 çıktı inşallah kalp atışlarını duyacağımız gün de çabucak gelir
Bugün regl gecikmenin ikinci günü canım pazartesi en son beta baktırdım ama biraz bekliyim dedim o yüzden cuma gidicem cumaya kadar daha da artar inşallah 1000 2000 3000 binleri hemen görürüz kalp atışını duyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…