Beta hcg

s3lin07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2018
841
838
103
34
Kanda pozitif idrar negatif gören vr mi hani şu 6 7 8 gibi küçük değerlerle öğrenenleri merak ediyorum idrarda da mı pozitifti

Kanda pozitif idrar negatif gören vr mi hani şu 6 7 8 gibi küçük değerlerle öğrenenleri merak ediyorum idrarda da mı pozitifti
Kan önemli çok küçük olduğu için idararda çıkmıyor o yüzden bekleyip test yaparsanız idrara çıkar

O değerlere bu çizgi mi kuruma mı karmaşası yaşanıyor genelde. Şahsen öyleydi predictor erken gebelik testinde çok çok silik kamerada çıkmayan bi çizgiyle öğrendim kanda 6 idi değer.

O değerlere bu çizgi mi kuruma mı karmaşası yaşanıyor genelde. Şahsen öyleydi predictor erken gebelik testinde çok çok silik kamerada çıkmayan bi çizgiyle öğrendim kanda 6 idi değer.
Adete kac gün vardı peki

Benim değerim bugün 8 erken gebelik testi kalbim kadar temizdi dün
Ayy yumurtlamadan sonra kaçıncı gündü 8 değerini öğrendiğinizde benim yumurtlamadan sonra 10. Gündü dün temizdi ama batma filanda var adet ağrısı olacak gibi ağrıda var ama dün ve önceki gün başladı çoğu belirtim sizin nasılfı durumlar

Canım benimki tüp bebek. 9. Gün sonucu. Belirti arama kendinde lütfen regl belirtilerinden hiçbir farkı yok çünkü inşallah umduğun gibi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…