4 hafta felan kuzumMerhaba beta hcg 1000 çıktı kaç haftalık hamile oluyorum ? ultrason da kese görünür mü ?
4 buçuk hafta olmalı yaklaşık. Ama doktorumun tavsiyesi hcg ile hesaplamak doğru değil pek demişti bende yanlış hesaplamıştım. 5. Haftadan itibaren karın ultrasonu ile keseyi 6 da kalp atışı alabilirsin. Eğer sabırsızlanırsan vajinal ultrason da yaptırabilirsin eğer daha çok küçük değilseMerhaba beta hcg 1000 çıktı kaç haftalık hamile oluyorum ? ultrason da kese görünür mü ?
3000 lerde karından ultrasonla görünür diye biliyorum haftaya pazartesi göre bilirsin muhtemelenMerhaba beta hcg 1000 çıktı kaç haftalık hamile oluyorum ? ultrason da kese görünür mü ?
Vajinadan baktirma yeni olduğu için bişey falan olmasın sabırlı ol diyecemde insan sabırsız oluyor bu konuda rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah4 buçuk hafta olmalı yaklaşık. Ama doktorumun tavsiyesi hcg ile hesaplamak doğru değil pek demişti bende yanlış hesaplamıştım. 5. Haftadan itibaren karın ultrasonu ile keseyi 6 da kalp atışı alabilirsin. Eğer sabırsızlanırsan vajinal ultrason da yaptırabilirsin eğer daha çok küçük değilse
Bence iyi artmış %60 olması gerekiyor. İnşallah sağlıkla ilerler içini ferah tutBetam sırasıyla 2 gün arayla
55
98
214
357
Daha önce kimyasal geçirdim yine aynı durum mu buna benzer artış yaşayıp sağlıklı gebelik geçiren var mı
Daha önce kimyasal geçirdim biraz tedirginim açıkcası inşallah güzel gider :) çok teşekkür ederimBence iyi artmış %60 olması gerekiyor. İnşallah sağlıkla ilerler içini ferah tut
İnşallah bu sefer öyle olmaz canım hep kimyasal olacak diye bir şey yok kiDaha önce kimyasal geçirdim biraz tedirginim açıkcası inşallah güzel gider :) çok teşekkür ederim
Elbette öyle ama 2 katı göremeyince insan herşeyi düşünüyorİnşallah bu sefer öyle olmaz canım hep kimyasal olacak diye bir şey yok ki
Merhaba maalesef artış beklenenin çok altında doktorunuzla görüştünüz müBenim de pazartesi 102,1
Cuma 239,2
Sanki seninle aynı düzeyde gitmiş bende merak ettim artış az geldi banada yardımcı olacak varmi
Senin pazartesiBetam sırasıyla 2 gün arayla
55
98
214
357
Daha önce kimyasal geçirdim yine aynı durum mu buna benzer artış yaşayıp sağlıklı gebelik geçiren var mı
Yarın gidecemMerhaba maalesef artış beklenenin çok altında doktorunuzla görüştünüz mü
Benim iki günde bir artışım bu şekilde canım senin 4 gün var arada sanırım biraz düşük kalmışBenim de pazartesi 102,1
Cuma 239,2
Sanki seninle aynı düzeyde gitmiş bende merak ettim artış az geldi banada yardımcı olacak varmi
Sence hesaplamam doğru degilmiBenim iki günde bir artışım bu şekilde canım senin 4 gün var arada sanırım biraz düşük kalmış
Hayır canım aynı olmuyor ki senin 102 imiş 2 gün sonra 239 çıksa okey ama 4 gün sonra çıkmış aynı hesap olmuyorSence hesaplamam doğru degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?