Beta HCG

Merhaba beta hcg 1000 çıktı kaç haftalık hamile oluyorum ? ultrason da kese görünür mü ?
4 buçuk hafta olmalı yaklaşık. Ama doktorumun tavsiyesi hcg ile hesaplamak doğru değil pek demişti bende yanlış hesaplamıştım. 5. Haftadan itibaren karın ultrasonu ile keseyi 6 da kalp atışı alabilirsin. Eğer sabırsızlanırsan vajinal ultrason da yaptırabilirsin eğer daha çok küçük değilse

Beta hcgye göre değil son adet tarihinizi baz alın kac kaftalik olduğunuz o şekilde anlaşılır

Vajinadan baktirma yeni olduğu için bişey falan olmasın sabırlı ol diyecemde insan sabırsız oluyor bu konuda rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Betam sırasıyla 2 gün arayla
55
98
214
357
Daha önce kimyasal geçirdim yine aynı durum mu buna benzer artış yaşayıp sağlıklı gebelik geçiren var mı

Betam sırasıyla 2 gün arayla
55
98
214
357
Daha önce kimyasal geçirdim yine aynı durum mu buna benzer artış yaşayıp sağlıklı gebelik geçiren var mı
Bence iyi artmış %60 olması gerekiyor. İnşallah sağlıkla ilerler içini ferah tut

Benim de pazartesi 102,1
Cuma 239,2

Sanki seninle aynı düzeyde gitmiş bende merak ettim artış az geldi banada yardımcı olacak varmi

Benim de pazartesi 102,1
Cuma 239,2

Sanki seninle aynı düzeyde gitmiş bende merak ettim artış az geldi banada yardımcı olacak varmi
Benim iki günde bir artışım bu şekilde canım senin 4 gün var arada sanırım biraz düşük kalmış

Senin 4. Günkü artış benimle ayni iki günde bir

55 pazartesi desek
98 Çarşamba
214 cuma
357 pazar

Senin 55 den 214 olmuş
Benim 102 den 239 olmuş

Anlayamadim ben varmi yokmu hamilelik

Eklentiler

• 1000003861.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 15
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…