Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesin canım hayırlı olsunKızlar bana yardımcı olurmusunuzdün kan verdim yarın tekrar gideceğim
Tebrik ederim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hamilesiniz kanı gecikmeden sonramı verdiniz önce miKızlar bana yardımcı olurmusunuzdün kan verdim yarın tekrar gideceğim
Hamilesiniz ve değeriniz baya yüksek, güzel artmış keseyi bile görebilirsiniz bu değerle :)Kızlar bana yardımcı olurmusunuzdün kan verdim yarın tekrar gideceğim
Kızlar bana yardımcı olurmusunuzdün kan verdim yarın tekrar gideceğim
Evet bugün 8. Günüm gecıkmede 7. Gün kan verdim amin inşallah çok teşekkür ederimTebrik ederim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hamilesiniz kanı gecikmeden sonramı verdiniz önce mi
Ay gerçekten miHamilesiniz ve değeriniz baya yüksek, güzel artmış keseyi bile görebilirsiniz bu değerle :)
Çok teşekkür ederimHamilesin tebrikler, yarın tekrar baktır düzenli artıyor mu takip edersin![]()
Beta 36da daha çok erken düzenli bikac takip yap, normal ultrasonda 3000civarinda kese görünüyor, biraz daha yükselince de bebisi görürsün acele etme daha vakit varÇok teşekkür ederimyarın tekrardan kan vereceğim
![]()