Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Açıkçası tekrar kan vermek istemiyorum 2 ay önce düşük yaşadım değerlerim düzenli artmıyordu 1 ,5 ay boyunca iki günde bir kan verip durdum ve sonunda çöktüm bunda bir kere verdim tekrar takip edip strese girmek istemiyorum
Merhaba , sağlıklı gebeliği takip etmenin tek yolu bu aşamada beta artışını düzenli kontrol ettirmek canım maalesef. Beta 3000 lere geldiğinde kese görünüyor. Ondan sonra da bakılmıyor zaten.
İki gün sonra bir kez daha ölçtürün istiyorsanız ama sürekli beta kontrolüne gitmenize gerek yok. Yani her hamile kalan iki güne bir kan ölçtürmüyor ki gerek yok. Sadece olumsuz hissettiğiniz bir durum olursa dra gidersiniz onun dışında 15-20 gün sonraya randevu alıp keseyi görmeye gidebilirsiniz
Adet gecıkmesınden sonra kan verilir .. gebelik istiyor ve merak ediyorsanız googleden bakın en iyi erken gebelik markasından test alın .. çoğu yalancı çıkarıyor o yüzden guvenılır marka almaya dikkat edin