Düşük değer de olsa çıkarmerhaba kızlar
adetime 3 gün kaldı.
1 haftadır göğüs uçalarım dik, adet olacakmışım gibi hissediyorum ama çok erken normalde olacağım zaman çekerdim ağrısını. sağ kasık ağrısı var ve 2 gündür de göbek deliğimin altı ağrıyor yer değiştirdi yani sancı.
Kan testi versem çıkar mı? gecikmeyi beklemek istemiyorum idrar testi yapmakta istemiyorum.
Reglinize 3 gün kalmış 1-2 gün daha sabredin varsa değeriniz yükselir hem bu sırada. :)merhaba kızlar
adetime 3 gün kaldı.
1 haftadır göğüs uçalarım dik, adet olacakmışım gibi hissediyorum ama çok erken normalde olacağım zaman çekerdim ağrısını. sağ kasık ağrısı var ve 2 gündür de göbek deliğimin altı ağrıyor yer değiştirdi yani sancı.
Kan testi versem çıkar mı? gecikmeyi beklemek istemiyorum idrar testi yapmakta istemiyorum.
sgara kullanıyorum varsa hemen bırakıcam o yüzden hemmen öğrenmek istiyorumReglinize 3 gün kalmış 1-2 gün daha sabredin varsa değeriniz yükselir hem bu sırada. :)
sgara kullanıyorum varsa hemen bırakıcam o yüzden hemmen öğrenmek istiyorum
Zamanında bi yumurtlama ise çıkar tabi ama geç yumurtlama falan olduysa daha çıkmayabilir. İnşallah vardırmerhaba kızlar
adetime 3 gün kaldı.
Bende kn sonucu bekliyorum beklerken baya iciyorum cok kotu ama daha cok stres yaptim bende ogreneyim birakcagim teste gore pozitif ama kan kesin oldugu icinsgara kullanıyorum varsa hemen bırakıcam o yüzden hemmen öğrenmek istiyorum
var mı belirtilerin filanBende kn sonucu bekliyorum beklerken baya iciyorum cok kotu ama daha cok stres yaptim bende ogreneyim birakcagim teste gore pozitif ama kan kesin oldugu icin
Sadece midem yaniyor baska belirti yokvar mı belirtilerin filan
çıkmadı mı sonuçSadece midem yaniyor baska belirti yok
Baktimda cikmamis kacta cikar ki acaba yaa uyuyamiyorim kafayi yicemçıkmadı mı sonuç
ne zaman vermiştinBaktimda cikmamis kacta cikar ki acaba yaa uyuyamiyorim kafayi yicem
Cuma verdim ozrtesi cikicam yani suan yani bugunne zaman vermiştin
öğleden sonra net çıkmış olur, kanını okutmuşlardır ama sisteme yüklememişlerdir. yada şey yaapp kan verdiğin yerin labaratuvar sonuç görüntüleme sayfasını bul ordan bakmaya çalış bideCuma verdim ozrtesi cikicam yani suan yani bugun
Saglik ocağında verdimöğleden sonra net çıkmış olur, kanını okutmuşlardır ama sisteme yüklememişlerdir. yada şey yaapp kan verdiğin yerin labaratuvar sonuç görüntüleme sayfasını bul ordan bakmaya çalış bide
sağlık ocağının bağlı olduğu hastaneyi bulabilirsen ordan öğrenebilirdik. ama bence kafana takma artık olan olmuştur inşalllaahhhSaglik ocağında verdim
Nasl ogrene bilirim ki bildigin bir yontem var ise harika olursağlık ocağının bağlı olduğu hastaneyi bulabilirsen ordan öğrenebilirdik. ama bence kafana takma artık olan olmuştur inşalllaahhholmazsa da denemeye devam, allah verirse olur unutmamak lazım çiçeğim
Senin sonucun ciktimi verdinmi kansağlık ocağının bağlı olduğu hastaneyi bulabilirsen ordan öğrenebilirdik. ama bence kafana takma artık olan olmuştur inşalllaahhholmazsa da denemeye devam, allah verirse olur unutmamak lazım çiçeğim
civardaki yakın araştırma hastanelerine gönderiyorlar genelde ama kafanı bulandırma ya sabaha bi kaç saat kalmış uğraşma sabret bence. ben bulacağım diye kafayı yemiştim sen de yeme diye söylüyorumNasl ogrene bilirim ki bildigin bir yontem var ise harika olur