C canoski Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2024 70 16 28 21 Ekim 2024 Konu Sahibi canoski #1 İlk beta testim 299, 2. 586 beta hcg değerim ama herhangi bir hamilelik belirtisi yaşamıyorum son adet tarihim 2 Eylül böyle yaşayan var mı acaba ?
İlk beta testim 299, 2. 586 beta hcg değerim ama herhangi bir hamilelik belirtisi yaşamıyorum son adet tarihim 2 Eylül böyle yaşayan var mı acaba ?
N nagiss21 Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2023 574 94 22 21 Ekim 2024 Konu Sahibi canoski #2 Bence gayet güzel artış canım benim arkadaşımın 2 aylık olana kadar belirtisi yoktu merak etme ne güzel işte çok kafana takma her insanın vucudu aynı değildir
Bence gayet güzel artış canım benim arkadaşımın 2 aylık olana kadar belirtisi yoktu merak etme ne güzel işte çok kafana takma her insanın vucudu aynı değildir
Sosyallanne Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2021 2.414 785 35 21 Ekim 2024 Konu Sahibi canoski #3 canoski .!.: İlk beta testim 299, 2. 586 beta hcg değerim ama herhangi bir hamilelik belirtisi yaşamıyorum son adet tarihim 2 Eylül böyle yaşayan var mı acaba ? Genişletmek için tıkla... İlki ile ikinci test arasında kaç gün var ? Belirti olmaması normal herkeste difarklıdır hamilelik bazılarında 7 8 haftadan sonra da başlayabiliyor
canoski .!.: İlk beta testim 299, 2. 586 beta hcg değerim ama herhangi bir hamilelik belirtisi yaşamıyorum son adet tarihim 2 Eylül böyle yaşayan var mı acaba ? Genişletmek için tıkla... İlki ile ikinci test arasında kaç gün var ? Belirti olmaması normal herkeste difarklıdır hamilelik bazılarında 7 8 haftadan sonra da başlayabiliyor
Rprnn Jin, Jiyan, azadi 🌿 Kayıtlı Üye 16 Haziran 2020 4.221 9.501 28 21 Ekim 2024 Konu Sahibi canoski #4 canoski .!.: İlk beta testim 299, 2. 586 beta hcg değerim ama herhangi bir hamilelik belirtisi yaşamıyorum son adet tarihim 2 Eylül böyle yaşayan var mı acaba ? Genişletmek için tıkla... Son adet tarihiniz Eylül mu Ekim mi ? Ben 9 ay boyunca hiç belirti yaşamadım siz betayi takip etmeye devam edin hayırlısı olsun
canoski .!.: İlk beta testim 299, 2. 586 beta hcg değerim ama herhangi bir hamilelik belirtisi yaşamıyorum son adet tarihim 2 Eylül böyle yaşayan var mı acaba ? Genişletmek için tıkla... Son adet tarihiniz Eylül mu Ekim mi ? Ben 9 ay boyunca hiç belirti yaşamadım siz betayi takip etmeye devam edin hayırlısı olsun
D demirdamla35 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2021 106 16 25 21 Ekim 2024 Konu Sahibi canoski #5 Rprnn .!.: Son adet tarihiniz Eylül mu Ekim mi ? Ben 9 ay boyunca hiç belirti yaşamadım siz betayi takip etmeye devam edin hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla... İlişkiden 10 gün sonra kanda belli olur mu?
Rprnn .!.: Son adet tarihiniz Eylül mu Ekim mi ? Ben 9 ay boyunca hiç belirti yaşamadım siz betayi takip etmeye devam edin hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla... İlişkiden 10 gün sonra kanda belli olur mu?
C canoski Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2024 70 16 28 21 Ekim 2024 Konu Sahibi canoski #6 Rprnn .!.: Son adet tarihiniz Eylül mu Ekim mi ? Ben 9 ay boyunca hiç belirti yaşamadım siz betayi takip etmeye devam edin hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla... 2 Eylül som adet günüm doktor gerek duymadı bu hafta yeni bir doktora başlayacağım o gerek duyar mı bilmiyorum
Rprnn .!.: Son adet tarihiniz Eylül mu Ekim mi ? Ben 9 ay boyunca hiç belirti yaşamadım siz betayi takip etmeye devam edin hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla... 2 Eylül som adet günüm doktor gerek duymadı bu hafta yeni bir doktora başlayacağım o gerek duyar mı bilmiyorum
C canoski Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2024 70 16 28 21 Ekim 2024 Konu Sahibi canoski #7 Sosyallanne .!.: İlki ile ikinci test arasında kaç gün var ? Belirti olmaması normal herkeste difarklıdır hamilelik bazılarında 7 8 haftadan sonra da başlayabiliyor Genişletmek için tıkla... 2 gün ara ile yapıldı doktor öyle yönlendirdi biri 16 Ekim diğeri 18 ekim
Sosyallanne .!.: İlki ile ikinci test arasında kaç gün var ? Belirti olmaması normal herkeste difarklıdır hamilelik bazılarında 7 8 haftadan sonra da başlayabiliyor Genişletmek için tıkla... 2 gün ara ile yapıldı doktor öyle yönlendirdi biri 16 Ekim diğeri 18 ekim
Sosyallanne Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2021 2.414 785 35 21 Ekim 2024 Konu Sahibi canoski #8 canoski .!.: 2 gün ara ile yapıldı doktor öyle yönlendirdi biri 16 Ekim diğeri 18 ekim Genişletmek için tıkla... Artış normal
canoski .!.: 2 gün ara ile yapıldı doktor öyle yönlendirdi biri 16 Ekim diğeri 18 ekim Genişletmek için tıkla... Artış normal
C canoski Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2024 70 16 28 21 Ekim 2024 Konu Sahibi canoski #9 Sosyallanne .!.: Artış normal Genişletmek için tıkla... Çarşamba yada perşembe doktora gideceğim tekrar yeni bir doktora başlayacağım :) hayırlısı bakalım sıkıntımız yok çok şükür suanlık
Sosyallanne .!.: Artış normal Genişletmek için tıkla... Çarşamba yada perşembe doktora gideceğim tekrar yeni bir doktora başlayacağım :) hayırlısı bakalım sıkıntımız yok çok şükür suanlık
Rprnn Jin, Jiyan, azadi 🌿 Kayıtlı Üye 16 Haziran 2020 4.221 9.501 28 21 Ekim 2024 Konu Sahibi canoski #10 demirdamla35 .!.: İlişkiden 10 gün sonra kanda belli olur mu? Genişletmek için tıkla... Olabilir diye biliyorum 14. Günde kesin belli olur
demirdamla35 .!.: İlişkiden 10 gün sonra kanda belli olur mu? Genişletmek için tıkla... Olabilir diye biliyorum 14. Günde kesin belli olur