Beta hcg

mlskya46

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2024
26
2
33
Kızlar merhaba adetime 2 gün kala kan testi verdim yani dün,betam 49.8 çıktı bugün sabahta kasık ağrım çok olunca doktora gittim adetime 1 gün vardı bugün de betam 54.9 çıktı sizce 12 saat olduğu için normal mi yada bir anormallik var mı benle aynı durumu yaşayan olduysa yorumları bekliyorum

Her gün kan verirseniz bu sizi ruhen yipratabilir biraz bekleyip tekrardan yaptırın inşaallah beklediginiz gibi sonuç alirsiniz

Evet aslında 2gunde bir bakıyorlar normalde hatta değeriniz azsa (ben 60 li değerlerde öğrenmiştim) doktor boşuna iki de bir kan vermeyeyim diye bir hafta sonra çağırmıştı 🥹
Umarım benimde değerlerim normal bir şekilde artar . Kanı dün vermiştim ama kan çıkana kadar mesai bitmişti bugün tekrar doktora gideceğim bakalım inşallah

Kızlar merhaba adetime 2 gün kala kan testi verdim yani dün,betam 49.8 çıktı bugün sabahta kasık ağrım çok olunca doktora gittim adetime 1 gün vardı bugün de betam 54.9 çıktı sizce 12 saat olduğu için normal mi yada bir anormallik var mı benle aynı durumu yaşayan olduysa yorumları bekliyorum
Selam kizlar ben aşilama yaptirmişdim 9 eylul 24 eylul kan testi yapturdim 1.20 cikdi
Araştirdim boyle olubda 1 ve ya 2 yafta sonra yukselnde oluyormuw gec dollenmiş die
Bilemedim cox istiyoruz bebek 1bucuk yildir evliyim
Bu durumu yaşayan varmi?

Selam kizlar ben aşilama yaptirmişdim 9 eylul 24 eylul kan testi yapturdim 1.20 cikdi
Araştirdim boyle olubda 1 ve ya 2 yafta sonra yukselnde oluyormuw gec dollenmiş die
Bilemedim cox istiyoruz bebek 1bucuk yildir evliyim
Bu durumu yaşayan varmi?
Canım çok üzgünüm ama sanırım negatif snn aşılamada takiple yapılıyor ona göre yumurta çatlatma ve aşılama yapılıyor diğer türlü bazılarının yumurtlama tarihi bazen değişip ileri tarihlerde olabiliyor aşılamada sadece tutunma olayı geç olabilir bildiğim kadarıyla o da bir kaç gün fark ediyor senin zaten 15 gün olmuş olsa çıkardı 🥺

X