• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BETA HCG

bebek1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2024
7
0
1
24
Kızlar adetimden 6 gün sonra beta hcg 515 çıktı sizce nasıl?
Cevaplarsanız sevinirim🐣💐

Eklentiler

• IMG_0063.jpeg
    IMG_0063.jpeg
    13,6 KB · Görüntüleme: 47
Arkadaşlar benim son adet tarihim 9 şubat. Ben 7 martta ( yani adet tarihinden 2 gün önce) kan verdim hcg sonuç 154 çıktı. 12 martta ( adet tarihinden 3 gün sonra ) yeniden kan verdim sonuç 744 çıktı. Sizce artış nasıl ? Doktorum yetersiz bulduğunu daha fazla artış olması gerektiğini söyledi. Dış gebelik olma ihtimali beni korkutuyor. Bir fikriniz var mı ?

Artışın fena durmuyor neden acaba öyle dedi. Neredeyse hep iki katı artmış zaten? 154-308(tahmini yani)- 616 desek iyi gibi yani. Dış gebelik rahim dışında olur. Kimyasal mi demek istedin? Bugün tekrar kan verseydin 2000leri görmen lazımdı

Arkadaşlar merhaba, son adet tarihim 23 Şubat,normalde 20 mart adet tarihimdi fakat olmadım idrar testi yaptım çok silik çizgi ile karşılaştım. Bu sabah kan verdim beta hcg 7.78 çıktı. Sanırım iyi değil. İlk gebelik olduğu için oldukça bilgisizim şuanda gebelik adına sıkıntılı bir sonuç almışım değil mi? Bilgili olanlarınız beni aydınlatırsa çok sevinirim..

Arkadaşlar merhaba, son adet tarihim 23 Şubat,normalde 20 mart adet tarihimdi fakat olmadım idrar testi yaptım çok silik çizgi ile karşılaştım. Bu sabah kan verdim beta hcg 7.78 çıktı. Sanırım iyi değil. İlk gebelik olduğu için oldukça bilgisizim şuanda gebelik adına sıkıntılı bir sonuç almışım değil mi? Bilgili olanlarınız beni aydınlatırsa çok sevinirim..
Canım öncelikle umutsuzluğa kapılma adetin 3 gün geçmiş sanırım yanlış anlamadıysam belki geç döllenme olabilir

Canım öncelikle umutsuzluğa kapılma adetin 3 gün geçmiş sanırım yanlış anlamadıysam belki geç döllenme olabilir
İnşallah öyledir bilgisiz olduğum için panik oldum formu uzun zamandır takip edenlerdenim hemen kayıt oluşturup fikir almak istedim pazartesi ve perşembe tekrar kan vermeyi düsünüyorum doktor da 1 hafta sonra tekrar kan ver eğer değerin 1000 2000leri görürse kesin hamilesin diyebiliriz o zaman dedi şuanda diyemiyorum dedi :(

Gerçi yumurtlama tarihim de 6 Mart ilk defa bu ay ovulasyon testi ile takip etmiştim 5 ve 6 Mart yumurtlama günümde yine de geç döllenmeden söz edilebilir mi böyle bi durumda ?

Back