beta hcg

-Sunshine

Biz aslında 2 kişiyiz 🤰🏼
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2022
4.798
8.999
108
31
Herkese merhaba
12 Ocak yumurtlama tarihimdi tüm belirtileri ve hafif lekelenmeyi görünce 25 ocakta beta hcg yaptırdım 41,96 çıktı. 12 saat sonraki beta 58 olmuştu. Yumurtalamadan sonra 13. Gün bu değerler normal mi sizce.? Yeniden hcg baktıracağım görüşlerinizi merak ettim.
edit: ilk çıkan sonucun üzerine 49 saat sonra yeniden kan verdim ve sonuç 112,9 çıktı
Edit: 122,9 üzerine 48 saat sonra 265 çıktı.tüm ilerleyişi aşama aşama kaydedeceğim.
Edit: SAT 1 Ocak, ovulasyon pozitif:12 Ocak beta hcg değerlerim;
25 Ocak : 41,96
27 Ocak: 112,9
29 Ocak: 265
1 Şubat: 625
4 Şubat: 2489 çıktı.
5 şubatta da 4-5 mm çapında rahim içi kesemizi gördük çok şükür.
Allah isteyen herkese istediği zamanda nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
Bhcg ye bu kadar takılmayın herkeste farklılık gösterir döllenme zamanini bilemeyiz. Ben12.Günü 14 ile öğrenmiştim. Şimdi 17 haftalik hamileyim

Sanırım öyle gerçekten. Tam 49 saat sonra çıkan beta hcg sonucum 122,9.. yaklaşık 3 kat artmış
Yani ilk yaptırdığım teste göre 49 saat. İkisi de aynı lab da yaptırdım kıyas yapabilmek için.

Maşallah bak ne kadar güzel çıkmış
Çok stresliymiş bu durumlar ya aile hekimi dinlemedi bile. Çok yavaş artıyor diyor hemen kadın doğumcuya görün dedi. Yumurtlamadan sonra daha 15 gün olmuş. Kadın doğum hekimim gayet normal artış 4-5 Şubat gibi gebelik kesesini görürüz dedi. bakalım 5 şubata randevu aldım. Artışı o güne kadar düzenli takip edeceğiz artık.

Herkes farklı konuşur sen iyiye odaklan inşallah güzel ilerleyecek hersey

Beta hcg en üstteki 5.21 çıktı doktor tekrar 2 gün sonra bakmak gerek dedi kesin konuşmak için bu şekilde çıkıpta yükselme olur mu

Eklentiler

• A734C075-80EF-4950-BC39-6537852CA6A5.png
    246,3 KB · Görüntüleme: 385
Beta hcg en üstteki 5.21 çıktı doktor tekrar 2 gün sonra bakmak gerek dedi kesin konuşmak için bu şekilde çıkıpta yükselme olur mu
Canım bende 8 le öğrenmistim doktor gebelik yok dedi ama içimde hep umut vardı üç gün sonra bı daha yaptım 70 çıktı yukselebiliyor canım yani saglikli gebelikse

merhaba bende dün kahve rengi lekelenmem oldu ilk verdiğim başka labaraatuvarda 82 çıkmışti dün 88 cıktı devlet acilde acaba yükselirmi lekelenme devam etmiyor

48 saatte bi artışı takip ettiriyor doktorlar özellikle ilk zamanlarda. Üzülecek bi şey yok pozitif çıkmış şimdi sabırla 2 günde bir takip zamanı. Benim doktorum 48 saat sonra yapılacak testi aynı yerde yaptırmamı söylemişti. Siz de yine aynı lab da yaptırın muhakkak
merhaba bende dün kahve rengi lekelenmem oldu ilk verdiğim başka labaraatuvarda 82 çıkmışti dün 88 cıktı devlet acilde acaba yükselirmi lekelenme devam etmiyor

Güncelleme yapayım;
Henüz adetim gecikmedi. 12 ocakta yumurtlama tarihimdi. Sat 1 Ocak, Bat 30 Ocaktı.
Son yaptırdığım beta hcg 112.9 çıkmıştı. 48 saat sonra yeniden yaptırdım 265 çıktı. Anlayacağınız yumurtlamadan sonraki 17. Günde hcg bu değerde. Henüz adetim gecikmese de normal idrar testlerinde silik çizgi de alıyorum 2-3 gündür.
Fikir olması açısından yazıyorum şüpheniz varsa kan testi yaptırın yok yere strese girmeyin.

Çok güzel artmış Hayırlı olsun 2 bin 3 bin gibi kese de görürsünüz. Rabbim sağlıklı bir süreç nasip etsin...

Çok güzel artmış Hayırlı olsun 2 bin 3 bin gibi kese de görürsünüz. Rabbim sağlıklı bir süreç nasip etsin...
İnşallah Değerler sürekli azmış gibi geliyor ama daha çok yeni diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum. 5 şubatta doktor keseyi görürüz dedi öncesinde hcg takibine devam edeceğim ben de.

İnşallah Değerler sürekli azmış gibi geliyor ama daha çok yeni diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum. 5 şubatta doktor keseyi görürüz dedi öncesinde hcg takibine devam edeceğim ben de.
Bence artık takip etmesen daha iyi zaten kanaman olmazsa artmaya devam edecektir. Hcg çok takip etmek psikolojik olarak sorun yaratabiliyor yine de sen bilirsin

Bence artık takip etmesen daha iyi zaten kanaman olmazsa artmaya devam edecektir. Hcg çok takip etmek psikolojik olarak sorun yaratabiliyor yine de sen bilirsin
Sen de haklısın vallahi ama çikolata kistim var ve rahimde perdem vardı ameliyat ile kestirdim o yüzden biraz endişeleniyorum sağlıksız gebeliktir diye. Bir de çok hafif hafif sıklıkla rahim bölgemde ağrım oluyor. O yüzden de takip ediyorum

Canım 2 düşüğüm var seni çok iyi anlıyorum. Şuanda kistim var ama hamileyim... Ama psikolojik olarak kendini yüksek tutmazsan ne yazık ki çok etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…