Bhcg ye bu kadar takılmayın herkeste farklılık gösterir döllenme zamanini bilemeyiz. Ben12.Günü 14 ile öğrenmiştim. Şimdi 17 haftalik hamileyimHerkese merhaba
12 Ocak yumurtlama tarihimdi tüm belirtileri ve hafif lekelenmeyi görünce 25 ocakta beta hcg yaptırdım 41,96 çıktı. 12 saat sonraki beta 58 olmuştu. Yumurtalamadan sonra 13. Gün bu değerler normal mi sizce.? Yeniden hcg baktıracağım görüşlerinizi merak ettim.
Artış için 2 günde bir test yapmanız lazım
Sanırım öyle gerçekten. Tam 49 saat sonra çıkan beta hcg sonucum 122,9.. yaklaşık 3 kat artmışBhcg ye bu kadar takılmayın herkeste farklılık gösterir döllenme zamanini bilemeyiz. Ben12.Günü 14 ile öğrenmiştim. Şimdi 17 haftalik hamileyim
Yani ilk yaptırdığım teste göre 49 saat. İkisi de aynı lab da yaptırdım kıyas yapabilmek için.Sanırım öyle gerçekten. Tam 49 saat sonra çıkan beta hcg sonucum 122,9.. yaklaşık 3 kat artmış
Maşallah bak ne kadar güzel çıkmışSanırım öyle gerçekten. Tam 49 saat sonra çıkan beta hcg sonucum 122,9.. yaklaşık 3 kat artmış
Çok stresliymiş bu durumlar ya aile hekimi dinlemedi bile. Çok yavaş artıyor diyor hemen kadın doğumcuya görün dedi. Yumurtlamadan sonra daha 15 gün olmuş. Kadın doğum hekimim gayet normal artış 4-5 Şubat gibi gebelik kesesini görürüz dedi. bakalım 5 şubata randevu aldım. Artışı o güne kadar düzenli takip edeceğiz artık.Maşallah bak ne kadar güzel çıkmış
Herkes farklı konuşur sen iyiye odaklan inşallah güzel ilerleyecek herseyÇok stresliymiş bu durumlar ya aile hekimi dinlemedi bile. Çok yavaş artıyor diyor hemen kadın doğumcuya görün dedi. Yumurtlamadan sonra daha 15 gün olmuş. Kadın doğum hekimim gayet normal artış 4-5 Şubat gibi gebelik kesesini görürüz dedi. bakalım 5 şubata randevu aldım. Artışı o güne kadar düzenli takip edeceğiz artık.
İnşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi alırız kucağımıza :)Herkes farklı konuşur sen iyiye odaklan inşallah güzel ilerleyecek hersey
Amin inşallahİnşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi alırız kucağımıza :)
Canım bende 8 le öğrenmistim doktor gebelik yok dedi ama içimde hep umut vardı üç gün sonra bı daha yaptım 70 çıktı yukselebiliyor canım yani saglikli gebelikseBeta hcg en üstteki 5.21 çıktı doktor tekrar 2 gün sonra bakmak gerek dedi kesin konuşmak için bu şekilde çıkıpta yükselme olur mu
merhaba bende dün kahve rengi lekelenmem oldu ilk verdiğim başka labaraatuvarda 82 çıkmışti dün 88 cıktı devlet acilde acaba yükselirmi lekelenme devam etmiyorHerkese merhaba
12 Ocak yumurtlama tarihimdi tüm belirtileri ve hafif lekelenmeyi görünce 25 ocakta beta hcg yaptırdım 41,96 çıktı. 12 saat sonraki beta 58 olmuştu. Yumurtalamadan sonra 13. Gün bu değerler normal mi sizce.? Yeniden hcg baktıracağım görüşlerinizi merak ettim.
edit: ilk çıkan sonucun üzerine 49 saat sonra yeniden kan verdim ve sonuç 112,9 çıktı
merhaba bende dün kahve rengi lekelenmem oldu ilk verdiğim başka labaraatuvarda 82 çıkmışti dün 88 cıktı devlet acilde acaba yükselirmi lekelenme devam etmiyor
Çok güzel artmışHerkese merhaba
edit: ilk çıkan sonucun üzerine 49 saat sonra yeniden kan verdim ve sonuç 112,9 çıktı
Edit: 122,9 üzerine 48 saat sonra 265 çıktı.tüm ilerleyişi aşama aşama kaydedeceğim.
İnşallahÇok güzel artmışHayırlı olsun 2 bin 3 bin gibi kese de görürsünüz. Rabbim sağlıklı bir süreç nasip etsin...
Bence artık takip etmesen daha iyi zaten kanaman olmazsa artmaya devam edecektir. Hcg çok takip etmek psikolojik olarak sorun yaratabiliyor yine de sen bilirsinİnşallahDeğerler sürekli azmış gibi geliyor ama daha çok yeni diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum. 5 şubatta doktor keseyi görürüz dedi öncesinde hcg takibine devam edeceğim ben de.
Sen de haklısın vallahi ama çikolata kistim var ve rahimde perdem vardı ameliyat ile kestirdim o yüzden biraz endişeleniyorum sağlıksız gebeliktir diye. Bir de çok hafif hafif sıklıkla rahim bölgemde ağrım oluyor. O yüzden de takip ediyorumBence artık takip etmesen daha iyi zaten kanaman olmazsa artmaya devam edecektir. Hcg çok takip etmek psikolojik olarak sorun yaratabiliyor yine de sen bilirsin
Canım 2 düşüğüm var seni çok iyi anlıyorum. Şuanda kistim var ama hamileyim... Ama psikolojik olarak kendini yüksek tutmazsan ne yazık ki çok etkiliyorSen de haklısın vallahi ama çikolata kistim var ve rahimde perdem vardı ameliyat ile kestirdim o yüzden biraz endişeleniyorum sağlıksız gebeliktir diye. Bir de çok hafif hafif sıklıkla rahim bölgemde ağrım oluyor. O yüzden de takip ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?