• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg

Ben iğne olmadım ama silik çizgiyle öğrenmiştim tabi 12 çıkmıştı değerim
Anladım canım 10. Günde yaptığım test negatif olunca ben iğne etkisi geçmiştir diye düşündüm 12. Günde artınca heyecanlandım bakalım hayırlısı olsun

Anladım canım 10. Günde yaptığım test negatif olunca ben iğne etkisi geçmiştir diye düşündüm 12. Günde artınca heyecanlandım bakalım hayırlısı olsun
İnşallah tekrar pozitif görürsün canım bu konuya çok aşina değilim yanlış yönlendirmek istemiyorum

Güncelleme yapayım;
Henüz adetim gecikmedi. 12 ocakta yumurtlama tarihimdi. Sat 1 Ocak, Bat 30 Ocaktı.
Son yaptırdığım beta hcg 112.9 çıkmıştı. 48 saat sonra yeniden yaptırdım 265 çıktı. Anlayacağınız yumurtlamadan sonraki 17. Günde hcg bu değerde. Henüz adetim gecikmese de normal idrar testlerinde silik çizgi de alıyorum 2-3 gündür.
Fikir olması açısından yazıyorum şüpheniz varsa kan testi yaptırın yok yere strese girmeyin.
Baya geçmiş ama aktif olduğunuzu gördüm benimde 17. Gün 648 çıkmıştı sizinki daha düşük çıkmış yumurtlamadan başka zaman ilişkim olmadı benim sizin o gebeliğiniz sağlıklı devam etti mi ?

Back