• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg

Canım 2 düşüğüm var seni çok iyi anlıyorum. Şuanda kistim var ama hamileyim... Ama psikolojik olarak kendini yüksek tutmazsan ne yazık ki çok etkiliyor 😔
Doğru söylüyorsun 🥲
O zaman silkiniyoruzz Ve moralimizi bozmuyoruz.☺️

Herkese merhaba
12 Ocak yumurtlama tarihimdi tüm belirtileri ve hafif lekelenmeyi görünce 25 ocakta beta hcg yaptırdım 41,96 çıktı. 12 saat sonraki beta 58 olmuştu. Yumurtalamadan sonra 13. Gün bu değerler normal mi sizce.? Yeniden hcg baktıracağım görüşlerinizi merak ettim.
edit: ilk çıkan sonucun üzerine 49 saat sonra yeniden kan verdim ve sonuç 112,9 çıktı
Edit: 122,9 üzerine 48 saat sonra 265 çıktı.tüm ilerleyişi aşama aşama kaydedeceğim.
Merhaba canım, benimde adetim bir hafta gecikti sonra iki gün kanama oldu. Normalde adetim 7-8 gün sürer. Bendede hafif pko var. Ovulasyon testlerinde hep geç yumurtalarım. 20. Gün falan. 35 günde adet olurum. Neyse. İki gün sürüp bitince ve çok yoğun kanamam olmayinca şüphelendim test yaptım evde hemde üç tane üçü de koyu iki çizgi çıktı. Sonra hemen beta HCG verdim 33.5 çıktı. Doktor kimyasal olabilir iki gün sonra tekrarlayalım dedi. Yarın iki gün olcak tekrar vercem kan. Kasık ağrım var hafif. Rahminde bı baskı hissi var bel ağrım var. başka belirtim yok. Ve peceteye silince sümüksü bi şeyin içinde kılcal damarlı kanlı bir şey geliyo. Ama çok çok az. İdrardan sonra. İki gündür meraktan catliyorum o kadar istiyoruz ki Sence benimki geç döllenme kimyasal gebelik yada dış gebelik olabilir mi ? Çok korkuyorum dış gebelikten. İnsAllah benimkide seninki gibi sağlıkla artış gosterir

Herkese merhaba
12 Ocak yumurtlama tarihimdi tüm belirtileri ve hafif lekelenmeyi görünce 25 ocakta beta hcg yaptırdım 41,96 çıktı. 12 saat sonraki beta 58 olmuştu. Yumurtalamadan sonra 13. Gün bu değerler normal mi sizce.? Yeniden hcg baktıracağım görüşlerinizi merak ettim.
edit: ilk çıkan sonucun üzerine 49 saat sonra yeniden kan verdim ve sonuç 112,9 çıktı
Edit: 122,9 üzerine 48 saat sonra 265 çıktı.tüm ilerleyişi aşama aşama kaydedeceğim.
Merhaba 🙏🏻
13 Ocak yumurtlama tarihimdi
26 Ocak adet günümde kan değerim 79
28 Ocak 175
30 Ocak yani dün 255 çıktı
Doktoruma mesaj attım yavaş ilerliyor bekleyelim cuma günü gel dedi
🤦🏻‍♀️

Merhaba 🙏🏻
28 Ocak 175
🤦🏻‍♀️
Canım hiç stres yapma yani bir artış var sonuçta .doktorlar maalesef bazen böyle diyor. Bana da aynını dedi ama neticede bir gebelik var hayırlısı olsun inşallah

Herkese merhaba
Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba bidaha yaptırmalı mıyım sence

Herkese merhaba
Peki neden bu kadar çok sık test yaptırdın çok şaşırdım 🙄 iki günde bir yaptırman lazım yoksa böyle kendini panikletirsin.ayrıca sonuçların gayet normal.Bnm arkadaşm adeti bir hafta geçince test yaptırdı 42.5 çıktı iki gğn sonra yine yaptırdı 74 lerde çıktı geç döllenmeymiş zaten.şimdi 5 haftalık oldu iki gün önce keseyi gördüler

Merhaba 🙏🏻
28 Ocak 175
🤦🏻‍♀️
benim doktorum artışın erken evrede normal olduğunu söyledi. ben de 5 şubat cumartesi gideceğim inşallah keseyi göreceğiz.

Peki neden bu kadar çok sık test yaptırdın çok şaşırdım 🙄 iki günde bir yaptırman lazım yoksa böyle kendini panikletirsin.ayrıca sonuçların gayet normal.Bnm arkadaşm adeti bir hafta geçince test yaptırdı 42.5 çıktı iki gğn sonra yine yaptırdı 74 lerde çıktı geç döllenmeymiş zaten.şimdi 5 haftalık oldu iki gün önce keseyi gördüler
aynı yerde 2 günde 1 yaptırdım zaten? özel hastaneydi. 12 saat sonra olan sadece aile hekimiydi başka hastaneye gönderildi dikkate almadım o artışı.
doktorum aynı yerde 48 saatte bir tekrarlamamı istedi.

Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba bidaha yaptırmalı mıyım sence
geç döllenmeye dair bilgim yok maalesef ama 48 gün biraz uzun geldi kan testi yaptırmışsın bir de.

benim doktorum artışın erken evrede normal olduğunu söyledi. ben de 5 şubat cumartesi gideceğim inşallah keseyi göreceğiz.

aynı yerde 2 günde 1 yaptırdım zaten? özel hastaneydi. 12 saat sonra olan sadece aile hekimiydi başka hastaneye gönderildi dikkate almadım o artışı.
doktorum aynı yerde 48 saatte bir tekrarlamamı istedi.

geç döllenmeye dair bilgim yok maalesef ama 48 gün biraz uzun geldi kan testi yaptırmışsın bir de.
Tekrar kan verdin mi en son kaç çıktı

Merhaba 🙏🏻
28 Ocak 175
🤦🏻‍♀️
Seni asla üzmek istemem :KK43:( normalde doktorlar %70 artmalı diyor, ama gel gelelim kendimden ve çevremden gözlemlediğim 2 kat ve daha fazlası ilk haftalarda artıyor :KK43:( Rabbim inşallah sağlıklı şekilde ilerletir, kanama olmazsa bozma moralini.. Hcg yükselmeye devam ettikçe umut devam.. Eğer düşmeye başlarsa kimyasaldan süphelenebilirler...

Seni asla üzmek istemem :KK43:( normalde doktorlar %70 artmalı diyor, ama gel gelelim kendimden ve çevremden gözlemlediğim 2 kat ve daha fazlası ilk haftalarda artıyor :KK43:( Rabbim inşallah sağlıklı şekilde ilerletir, kanama olmazsa bozma moralini.. Hcg yükselmeye devam ettikçe umut devam.. Eğer düşmeye başlarsa kimyasaldan süphelenebilirler...
Kimyasal olsa yine iyi ama sanırım dış gebelik :( iğnedir kürtajdır sağlığımdan olacağım diye korkuyorum

Kimyasal olsa yine iyi ama sanırım dış gebelik :KK43: iğnedir kürtajdır sağlığımdan olacağım diye korkuyorum
Ya ah canım benim. Nolur üzme kendini. Dış gebelik ve diğerleri hakkında pek bilgim yok ama doktor takibini aksatma dış gebelik riskli olabiliyor sanırım. Bi uzmana görün bi an önce.
Hani nolur düşürme moralini bi kontrole git bakalım. İnşallah bir sorun yoktur.

Ya ah canım benim. Nolur üzme kendini. Dış gebelik ve diğerleri hakkında pek bilgim yok ama doktor takibini aksatma dış gebelik riskli olabiliyor sanırım. Bi uzmana görün bi an önce.
Hani nolur düşürme moralini bi kontrole git bakalım. İnşallah bir sorun yoktur.
Sayfamda açtığım başlığı okursan umarım yardımcı olmuş olurum ve sana umut olurum :)

803D7042-09DA-47C5-AF06-81B6A03539FA.jpeg
CC8FD1B7-EF7F-4BB7-A9C3-85C939205316.jpeg

İlk attığım ikili testler 10. Ve 11. Günde yaptığım tekli attığım daha belirgin test 12. Gün de

Back