• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta hcg

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Emine sami

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2019
317
130
103
37
14 gun önce beta hcg bakıldı negatifti bugün adet olmam gerekti olmadım hamile olsam 14 gun önce kanda cikarmiydi yoksa çok erken olduğu için mi çıkmadı bilginiz için teşekkür ederim test yapmadım

14 gün önce çıkma imkanı olamaz. O yumurtlama zamanıdır ancak. Yeniden yaptırmanız gerek şu an gebelik varsa net çıkar.

14 gun önce beta hcg bakıldı negatifti bugün adet olmam gerekti olmadım hamile olsam 14 gun önce kanda cikarmiydi yoksa çok erken olduğu için mi çıkmadı bilginiz için teşekkür ederim test yapmadım

Adet gününüz bugün ise zaten büyük ihtimal 14gün önce yumurtlama zamanlarınızdı hamile olsanız bile kanda çıkmazdı.

Çıkmazdı adetten 14 gün önce yumurtlama zamanları olduğu söylenir.
Test yapın ilk idrarla

Benim de adetim 20 şubatta oldu ama kan testi yaptırdım pozitif cıktı artıs oldu bugun de baktırdım sonc bekliyorum sizde de vaRsa cıkar
Hayırlı olsun alllah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah bende yarın sabah ilk idrarla yapicam bugün yapamadım inşallah hamileyimdir bende siz hamilesiniz dua edermisiniz benim için teşekkür ederim

Hayırlı olsun alllah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah bende yarın sabah ilk idrarla yapicam bugün yapamadım inşallah hamileyimdir bende siz hamilesiniz dua edermisiniz benim için teşekkür ederim
Canım insallah hamilesindir ederim tabi. Allah hepimiz için hayırlısını versin. Sonucunu yaz mutlaka

Back