Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Beta hcg
- Konu Sahibi Yasmnnal
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yumurtlama gününüz ne zamandı ?Adetim 5 gün gecikti sağlık ocağında beta hcg baktırdım negatif çıktı ama henüz adet olmadım hamile olma ihtimalim var mı sizce hormon daha sonra yükselir mi daha önce yaşayanlar var mı yardımcı olabilir misiniz
- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- 598
1 ŞubatYumurtlama gününüz ne zamandı ?
Hiç bir fikrim yok neden böyle olduğuyla ilgili kasık ve bel ağrılarım oldu yediğim yemekler ağzıma geldi adetimde gecikince çok ümitlenmiştim ama tamamen hayal kırıklığı yaşadımGeç döllenme olmuş olabilir diyeceğim ama adetin 5 gün geçmiş olsa çıkardı diye düşünüyorum.
Çok ilginç 19 gün geçmiş az değil. Döllenseydi çıkardı döllenmese de adet olurdunuz. 2 kez yumurtlamadan başka bi olasılık kalmıyor şu durumda1 Şubat
Bi ayda iki kez yumurtlama olursa ikinci yumurtlamaya göre adet olunuyorYani bu durumda ne yapmalıyım sizce iki kere yumurtlamak ne demek
- 18 Şubat 2020
- 349
- 200
- 23
Belki geç döllenmedir inşallah hamilesindir arkadaşım,ama hayırlısı olsun ben de birşey soracağım progesteron 10.38 çıktı,adete 4 gün kala da bchg baktırdım 0 çıktı,yumurtlama tarihi 9 şubat. Kahverengi leke geldi mide bulantılarım var göbeğimden kasığıma da bi çizgi oluştu. Heveslenmiştim ama 0 çıkınca moralim bozuldu,sizce hamile olma olasılığım var mı ya,adeti bekleyip bi daha test yaptırıcam
Peki size göre benim bu ay hamile kalma şansım var mı eşimle ilişkiye girersem döllenme olma ihtimali var mıBi ayda iki kez yumurtlama olursa ikinci yumurtlamaya göre adet olunuyor
Bence adet döngünüzün geçmesini bekleyip tekrar test yaptırmalısınızBelki geç döllenmedir inşallah hamilesindir arkadaşım,ama hayırlısı olsun ben de birşey soracağım progesteron 10.38 çıktı,adete 4 gün kala da bchg baktırdım 0 çıktı,yumurtlama tarihi 9 şubat. Kahverengi leke geldi mide bulantılarım var göbeğimden kasığıma da bi çizgi oluştu. Heveslenmiştim ama 0 çıkınca moralim bozuldu,sizce hamile olma olasılığım var mı ya,adeti bekleyip bi daha test yaptırıcam
- 18 Şubat 2020
- 349
- 200
- 23
Öyle yapıcam bakalım ama şu sıfır baya moralimi bozdu bugün,hayırlısı olsun hepimizin hakkındaBence adet döngünüzün geçmesini bekleyip tekrar test yaptırmalısınız
Ovülasyon testiyle takip ettiniz mi? Belki geç yumurtlamışsınızdır ya da adet tarihinizden önce ikinci kez yumurtlama olmuştur.1 Şubat
Ovülasyon testiyle takip ettiniz mi? Belki geç yumurtlamışsınızdır ya da adet tarihinizden önce ikinci kez yumurtlama olmuştur.
[/QUOTE ovülasyon testi kullanmadım adet günlerime göre 14. Gün olarak hesapladım. Eğerki iki kere yumurtlamışsam hamile olma yada bu ay hamile kalma şansım var mı sizce
AminÖyle yapıcam bakalım ama şu sıfır baya moralimi bozdu bugün,hayırlısı olsun hepimizin hakkında
ovülasyon testi kullanmadım adet günlerime göre 14. Gün olarak hesapladım. Eğerki iki kere yumurtlamışsam hamile olma yada bu ay hamile kalma şansım var mı sizce
Eğer o dönemlere ilişki denk gelmişse ihtimal vardır tabii. Bence biraz daha beklemenizde yarar var.
Progesterona yumurtlamanın kaçıncı günü bakıldıBelki geç döllenmedir inşallah hamilesindir arkadaşım,ama hayırlısı olsun ben de birşey soracağım progesteron 10.38 çıktı,adete 4 gün kala da bchg baktırdım 0 çıktı,yumurtlama tarihi 9 şubat. Kahverengi leke geldi mide bulantılarım var göbeğimden kasığıma da bi çizgi oluştu. Heveslenmiştim ama 0 çıkınca moralim bozuldu,sizce hamile olma olasılığım var mı ya,adeti bekleyip bi daha test yaptırıcam
Düzenli ilişki olduysa ay içerisinde ihtimal var. Yumurtlamayı görüp bi kere deneyip bıraktıysanız zor görünüyor. Genelde iki kere yumurtlamada arada 7-10 gün oluyorPeki size göre benim bu ay hamile kalma şansım var mı eşimle ilişkiye girersem döllenme olma ihtimali var mı
Anladım Ozaman şuan için adet olmayı bekliyorumDüzenli ilişki olduysa ay içerisinde ihtimal var. Yumurtlamayı görüp bi kere deneyip bıraktıysanız zor görünüyor. Genelde iki kere yumurtlamada arada 7-10 gün oluyor
- 18 Şubat 2020
- 349
- 200
- 23
Adetin başlangıç tarihinden itibaren 21. GündeProgesterona yumurtlamanın kaçıncı günü bakıldı