Gebeliğe Hazırlık Beta hcg

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle canım inan başka hastalık olsa hallederim acile giderim başka bisey olur tamam derim ama bunda yok öyle olmuyor başka bir canın daha sağlığı var ihtiyacım var işte ise kuzum ya
anlıyorum ama bi sekildede konusman gerekir kendi eşleri ablaları cocuk dogurmamısmı ayıp yaa walla

Yok canım zaten fitratinda yoktur anlatırım derdimi sık izin alıyorum diye sorun çıkarırlar diye öyle dedim
walla cnm bu süreçte cok izin alcaksın yada özel muayenehanesi olan bi doktor bulup cumartesileri filan gideceksin ama illaki doktorun çapğırması gereken durumlar olcak daha önce cok izin aldıysan onu bilemem ama bence durumunu açıkla derim ben

Tamam canım mecbur öyle yapicam artık özele de gitsem farkı olmaz ki yine başka gün çağırır dediğin gibi

Merhaba arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz lütfen?Beta hcg pazartesi akşam saat 8de 697cikti çarşamba günü saat 4 te verdiğim kanda 1194 cıktı sizce nasıl?
Merhaba arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz lütfen?Beta hcg pazartesi akşam saat 8de 697cikti çarşamba günü saat 4 te verdiğim kanda 1194 cıktı sizce nasıl?
Mrb ne oldu sonucunuz merak ettim? Bende suanda ayni sekilde merakla bekleyenlerdenim..

Sizin degerleriniz nasildi?
Basinizdan gecmis belki banada fikir verebilirsiniz diye yazdim

elam Kızlar ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Tarihlerİ şöyle açıklayayım;
28 günde adet tekrarlanır ve 5 gün sürer.
16 Aralık: son adet tarihi
20 Ocak kimyasal gebelik kanaması başladı 10 gün sürdü. Bhcg:sıfırlandı.
Dün (20 Şubat) kan verdim tekrar bhcg:15 çıktı. Sizce sevinmeli miyim? Çok tedirginim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…