• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

Kizlar acil bir konu yardım eder misiniz geçen ay gebelik için kan vermiştim sonuç 0.204 çıkmıştı doktor yok demişti bu ay hala hasta olmadım bende pko var normalde 55 günde felan hasta olmam lazım dün kan verdim 0.503 çıktı doktor oladabilir olmayada bilir dedi böyle olup kalan var mı nasip tabiki de sadece merak ediyorum
Ben de senin gibiydim aynı adetlerim çok düzensiz jinekolojik muayene oldum ama bende sadece iki tane küçük kist var demişti. Bazen bi ay adet olmadığım oluyor. Biz de eşimle cocuk yapmaya karar verdik bi hafta oldu deneyeli ama sağ kasigimda ilk günler çok ağrı batma tarzı belirtiler oldu şu an iki kasigimda ağrıyor ve yukarı uzaninca daha da ağrı yapıyor. Bunu yasayanjniz var mı peki ?

Aslında hep beklenmedik anda oluyo diyolar bende 5 senedir evliyim olmadı hep nasip diyorum üzülüyorum ama elimden gelen hiç bişey yok hamilelik hiç yaşamadım inan ki nasıl bı duygu çok merak ediyorum bu yüzden biraz umutlandim Allah var içimde azda olsa umudum var Allah büyük
İnşallah en kısa zamanda olur 🙏🏼

Ben de senin gibiydim aynı adetlerim çok düzensiz jinekolojik muayene oldum ama bende sadece iki tane küçük kist var demişti. Bazen bi ay adet olmadığım oluyor. Biz de eşimle cocuk yapmaya karar verdik bi hafta oldu deneyeli ama sağ kasigimda ilk günler çok ağrı batma tarzı belirtiler oldu şu an iki kasigimda ağrıyor ve yukarı uzaninca daha da ağrı yapıyor. Bunu yasayanjniz var mı peki ?
ben hiç yaşamadim gebelikte yaşamadım o yüzden gebeler yorum yapsın istiyorsan hayırla olsun inşallah 🤲

ben hiç yaşamadim gebelikte yaşamadım o yüzden gebeler yorum yapsın istiyorsan hayırla olsun inşallah 🤲
Çok teşekkür ederim canım :) bekliyorum ama hiç yorum yapan yok. Yeni uyuyeyim bu arada ben de henüz hiç yaşamadım o yüzden yaşadığım herşeyi gebelik belirtisi olarak görüyorum 🤭

Aslında hep beklenmedik anda oluyo diyolar bende 5 senedir evliyim olmadı hep nasip diyorum üzülüyorum ama elimden gelen hiç bişey yok hamilelik hiç yaşamadım inan ki nasıl bı duygu çok merak ediyorum bu yüzden biraz umutlandim Allah var içimde azda olsa umudum var Allah büyük
Ne diyim rabbim umutlarını boşa çıkartmasın 🤲🏻❤️

Arkadaşlar ben yeni üye oldum bnm dag önce iki düşük iki kürtaj oldum kan pıhtılaşması var diye 19 doktora gittim hcg testi yaptırdım 9.45 çıktı hamilelik sınırında dedi dün gene gıttim bu kezde 8.4 çıktı bn soyledim değerlerim düşmüş dedim ama doktor bna hamilelik sınırında dedi dag önce böyle olan var mı regal 7 gün gecikti

Kizlar kimse yok mu 4 gün geçti kanda test yapalı duramadim gidip baktircam sizce gitsen mi ki

0.503 yani negatif ama bende pko var senelerce hiç 0.200 bile zor gördüm niye olmuştur ki bu gebelik yoksa

Arkadaşlar ben yeni üye oldum bnm dag önce iki düşük iki kürtaj oldum kan pıhtılaşması var diye 19 doktora gittim hcg testi yaptırdım 9.45 çıktı hamilelik sınırında dedi dün gene gıttim bu kezde 8.4 çıktı bn soyledim değerlerim düşmüş dedim ama doktor bna hamilelik sınırında dedi dag önce böyle olan var mı regal 7 gün gecikti
Aynı yerde mi kan verdin

günaydın kızlar benim adetim 8 gün geçikti 15 ocakda olacaktım olmadım adet 4 gün geçikmede erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce ne yapmalıyım kan vermeye gitsem cıkarmı bekleyıimmi biraz daha hiç böle geçikmemişti adetim

Back