• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

Sena0673

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2019
48
7
1
27
Kizlar acil bir konu yardım eder misiniz geçen ay gebelik için kan vermiştim sonuç 0.204 çıkmıştı doktor yok demişti bu ay hala hasta olmadım bende pko var normalde 55 günde felan hasta olmam lazım dün kan verdim 0.503 çıktı doktor oladabilir olmayada bilir dedi böyle olup kalan var mı nasip tabiki de sadece merak ediyorum

Bir-kac gün sonra tekrar yaptırın artmış mi diye. Yumurtlamanın kaçıncı günü test yaptırdınız?

Kizlar acil bir konu yardım eder misiniz geçen ay gebelik için kan vermiştim sonuç 0.204 çıkmıştı doktor yok demişti bu ay hala hasta olmadım bende pko var normalde 55 günde felan hasta olmam lazım dün kan verdim 0.503 çıktı doktor oladabilir olmayada bilir dedi böyle olup kalan var mı nasip tabiki de sadece merak ediyorum
sonuçta 0 çıkmış nasıl olabilir dedi ki?
5in altındaki değer negatiftir, 0.500 olması 0 olduğu gerçeğini değiştirmez 😔

Olabilir çünkü değerine göre. Bir hafta sonra gittiğinde merak ettiklerini sor mutlaka.

İnsan biraz umudlaniyo tabiki ama nasıl tabiki biraz araştırdım böyle olanlarda varmış

Sonucunuz negatif, en az 5 olması gerekiyor pozitif değerlendirilmesi için ve 2 günde en az %60 artması gerekiyor.

Back