Beta hcg

Canim bu beta hcg hakkında bılgım yok ama 100 ise hamilesin demek sanırım.
Ben pazartesi kısmetse kese gormeye gıdecegım inşaallah 🙏.
Birde ıkıgun bır ölçturmek lazımmış ıkı katına artması gerekiyormuş lakın ben yaptırmadım. Bugunde cok rahatsızım bogaz agrısı cekıyorum yutkunamıyorum inan. İnşaallah kolaylık versin Rabbım cumlemıze.
Çok geçmiş olur hayırlı olsun 😊🙏

Canim bu beta hcg hakkında bılgım yok ama 100 ise hamilesin demek sanırım.
Ben pazartesi kısmetse kese gormeye gıdecegım inşaallah 🙏.
Birde ıkıgun bır ölçturmek lazımmış ıkı katına artması gerekiyormuş lakın ben yaptırmadım. Bugunde cok rahatsızım bogaz agrısı cekıyorum yutkunamıyorum inan. İnşaallah kolaylık versin Rabbım cumlemıze.
Çok geçmiş olur hayırlı
Mrb sizin adınıza çok sevindim bende Pcosum ben en büyük sıkıntım adet olamıyorum sadece ilaçlarla oluyorum hiçbir ilaç işe yaramadı bende 3 senelik evliyim Allah herkesin gölüne göre versin Allah saglukla kucagını almayı nasip etsin inşallah
ben de de şiddetli pko var adet görmek değil ilaçla zor görüyorum ama hamileyim olur inş zamanı vardır ❤️

Pcos um dua edin 10aydır çok istiyorumm
Henuz yenisin merak etme hıc kafana da takma olmayacak diye birsey yok sabret zamanı vardır normal hayatına devam et 🙏 Allah nasip eder en kısa surede inşaallah

Mrb sizin adınıza çok sevindim bende Pcosum ben en büyük sıkıntım adet olamıyorum sadece ilaçlarla oluyorum hiçbir ilaç işe yaramadı bende 3 senelik evliyim Allah herkesin gölüne göre versin Allah saglukla kucagını almayı nasip etsin inşallah
Cok Tesekkur ederim 🙏bende olmadığım duzensiz zamanlarım oldu merak etme. Dr kontrolunu bırakma ama kafaya da cok takma haberın yokken oluyor. İnşallah gonlune gore evlat nasip etsin rabbım tez vakitte.

Çok geçmiş olur hayırlı

ben de de şiddetli pko var adet görmek değil ilaçla zor görüyorum ama hamileyim olur inş zamanı vardır ❤
İnşallah bende sizin gibiyim ilaçla bile geç oluyo ama Allah nasip etirmeyecegi şeyi hayal ermez miş ben Allaha bıraktım iki sene kafaya taktım da noldu hiç gelen allahtan ♥️

Cok Tesekkur ederim 🙏bende olmadığım duzensiz zamanlarım oldu merak etme. Dr kontrolunu bırakma ama kafaya da cok takma haberın yokken oluyor. İnşallah gonlune gore evlat nasip etsin rabbım tez vakitte.
Çok sagol un Allah sizinde bebeğinizi kucagını a almayı size hayırlı evlat olmayı nasip etsin inşallah dualarım sizinle inşallah♥️♥️♥️

Back