- 7 Temmuz 2016
- 98
- 43
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Degerim 2083ken dr ultrasonda goremedi keseyi ve zaten gormem mumkn degil bu degerde dedi. Vajinal bakmadi ztn sdce kistm fln varmi die ymurtalklarma bakmisti. 1 hafta snra gel keseye bakalm dedi 2083 ciktiktan 1 hafta snra kesem gozuktu bebek yoktu yolk sac da yoktu korkmustum 1 hafta snra bdha gittigimde hem bebegm hem kalp atisi gorulmustu. Indallah sagliklidir gebeliginKızlar hamıleyım adet gunumde ogrendım hamıle oldugmu 02.06 da 145 cıktı kanım 04.06 400 çıktı kanım 06.06 889 çıktı kanım ve doktorum uc gub snra cuma gel vajınal yoldan keseye bakalım dedı ve gıttım doktor keseyı goremedı ve sol tupte sekılsız bısı var dedı ve benı detaylı ultrasona gnderdı bı yandan da kanımı aldı.09.06.2017 de kanım 2200 cıktı detaylı ultrasonda keseyı ne rahım ıcınde nede rahım dısında gördü doktor sadece kagıda sol adneksiyel alanda süpheli gs olabılır yazıyor. Kendı doktoruma sonucu götürdüğümde doktor pazar tekrar beta ver acılde ve baktır ultrasonda dedı suan dıa gebelıkte dıyemem sağlıklıda dıyemem dedı ama dıs gebelıge daha yakınsın dedı ağrım yok kanamam yok 2000lı degerlerde kesem YOK böyle bişi başına gelen varmı![]()
Benım 2000 ken vajınal gozukmedı bebek bugün 3600 olmus bugün gordu 5mm dedı ınsallah Saglıklıdır ama en azından dıs gebelık olmadıgı kesınlesmıs oldu bunada şükürDegerim 2083ken dr ultrasonda goremedi keseyi ve zaten gormem mumkn degil bu degerde dedi. Vajinal bakmadi ztn sdce kistm fln varmi die ymurtalklarma bakmisti. 1 hafta snra gel keseye bakalm dedi 2083 ciktiktan 1 hafta snra kesem gozuktu bebek yoktu yolk sac da yoktu korkmustum 1 hafta snra bdha gittigimde hem bebegm hem kalp atisi gorulmustu. Indallah sagliklidir gebeligin
İnşallah canım benim Allah razı olsun :)Çok sukur canim saglikla kucagina alirsin inşallah. ☺
İnşallah sağlıkla devam eder şuan beni korkutan zamanlar kese buyuyecekmıbeta artıyomu falan cuma günü gene gel dedı doktor inşallah hayırlı bi haber alırımBakilan cihaz cok onemli, sizin kilo durumunuz da...
İlk hamileligimde 7. Haftadan once kalp sesini bile karnimdaki yaglanmadan duyamamistik.
Bir kac ay sonraki ikinci hamileligimde arada verdigim 13 kilo isimize yaradi. Kan degeri sali gunu 460 lardayken cuma gunu kese gorundu... demek istedigim degerin kac oldugu kacta gorundugu kisiye ve cihaza goee degisir paniklememek lazim.
Ama zaten keseniz gorulmus:) saglikla gelsin insallah
Merak etmeyin:) biz hep olumsuz kismini dusunuyoruz...İnşallah sağlıkla devam eder şuan beni korkutan zamanlar kese buyuyecekmıbeta artıyomu falan cuma günü gene gel dedı doktor inşallah hayırlı bi haber alırım
Çok doğru söylüyorsun canım çok haklısın inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı:)Merak etmeyin:) biz hep olumsuz kismini dusunuyoruz...
Kese gorunduyse bebekte gorunecektir... hamilelik dogal bir surec bir hastalik degil, oyle bir surec ki dogada hic doktora gitmeden hamile kalip dogurabilmek mumkun...