Beta hcg

AZADNAZ

🧿👑Bebeğim👣🧿
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
1.059
1.122
333
Bugun akıntı şikayeti ile gittiğim Dr bende yumurta kisti oluşumu gördü ve ayrıca beta hcg testi istedi.Durum sonuç kısmında 1445.6 yazıyordu. 2 haftalık gebelık oluşumu var dedi bir hafta Ongun sonra gel keseyı görelim dedı. Sizce normal mi bilgili olan arkadaslar fıkır verirse sevinirim.ilk gebelıgım şimdiden tesekkür ederim.Heyecanlıyım.
İnşaallah hayırlısıyla tüm detaylarıyla da hamıle olmak isteyen tüm bayan arkadasları bilgilendireceğim. Çünkü ben ayrıca pko olan biriyim.

normal ben de ileri derecede pko luyum. gebeliğe engel değil ki sadece süreci uzatıyor duruma göre
Evet bunu ilk ögrendıgım andan beri hiç tereddut etmedim acıkcası.
Hersey normal dedı hıcbır tedavi uygulamadım ustelık fıtıl dısında ve oldu şükürler olsun.
Şu acıdan soyledım pko derken o kadar bayan varki hep bekleyen yada üzülen ögrensınler bilgi sahibi olsunlar diye.
Allah herkesin gonlune gore versin insaallah🙏

Evet bunu ilk ögrendıgım andan beri hiç tereddut etmedim acıkcası.
Hersey normal dedı hıcbır tedavi uygulamadım ustelık fıtıl dısında ve oldu şükürler olsun.
Şu acıdan soyledım pko derken o kadar bayan varki hep bekleyen yada üzülen ögrensınler bilgi sahibi olsunlar diye.
Allah herkesin gonlune gore versin insaallah🙏
amin inşallah:anneadayı:

Bugun akıntı şikayeti ile gittiğim Dr bende yumurta kisti oluşumu gördü ve ayrıca beta hcg testi istedi.Durum sonuç kısmında 1445.6 yazıyordu. 2 haftalık gebelık oluşumu var dedi bir hafta Ongun sonra gel keseyı görelim dedı. Sizce normal mi bilgili olan arkadaslar fıkır verirse sevinirim.ilk gebelıgım şimdiden tesekkür ederim.Heyecanlıyım.
İnşaallah hayırlısıyla tüm detaylarıyla da hamıle olmak isteyen tüm bayan arkadasları bilgilendireceğim. Çünkü ben ayrıca pko olan biriyim.
Bende pkoyum herhangi bir ilaç kullandınız mı acaba bitkisel şeyler falan

Betan yüksek sanki Yani iki haftalık gibi durmuyor
Su an yenı olunca bende sizler Dr sayesinde ogrenecegım bırseyler ya ultrasonda gorünce bilgilendirecek kesin cunku bir tanıdığımda kesin ogrenırsın dedı hem degısecek dedı.
İnşallah ıyı olsunda hersey.
🙏

Bende pkoyum herhangi bir ilaç kullandınız mı acaba bitkisel şeyler falan

Ben 15 yıllık yeni evliyim ilk adet duzensızlıklerım evlenince 2 3 ay devam etti bekarkende vardı duzensızlıklerım hafif tüylenme ama tüyü lazerle kökten hallettim kiloda en fazla 65 cıktım bekarken sonra hep 57 oldum derken evlendim.
Dr gittim normal kontrol amaclı ilk defa pko oldugumu ogrendım birde akıntı sıkayetım vardı Dr bana sadece donaxyl adlı fıtıl verdı 6 gunluk ve kullandım derken o fıtıl adetimi duzene soktugunu farkettım. 7 8 ay boyunca tık yok cok guzeldı. Hersey duzenli ilerliyordu. Ve haziran ayında reglim olmadı endıselendım bekledim temmuz olmadı test bıle yaptım negatif derken Dr gittim baktı ve gebelık yok dedi tarlusal verdı regl ol 3.günü gel klomen baslayım dedı Tmm dedım. Agustos 1de regl oldum derken gıtmedım ilaç tedavisine. Ve akıntı yıne basgosterdı. Eylul 15 regl oldum. Ama bu akıntıyı halletmelıydım. Dr cok rahatsız olursan donaxyl fitili kullanabilirsin demıstı bana. Aklıma geldi reglımden 6gun sonra gittim fitili aldım kullandım resmen rahatladım. Fakat fıtıl öncesi bir ıkı gunu ve asla olmaması gerekirken( fitil 6 gunluk olmasına ragmen) 4.gunu ve fıtıl bıttıkten sonraki gunlerde ilişkiyi degerlendırdık.
Bir anda artan gogus agrısı şişlik kasık sancısı artınca oylesıne test bıle yapmadan Dr dan aldıgım randevuya dun giderek hamıle oldugumu ogrendım. Ustelık dırek Yumurta kisti oluşmuş adet olursan duser basıt dedı zaten dedım pko yum ya hocam evet dedı olabılır dedı. Hıcbırsey engel degil dedı.
Ama gebelık gozukmuyor dımı hocam dedim çok rahat bı sekılde o da kan tahlilıne bakacaz dedı ben bıraz şüphe duydum ve sonucu aldık gıttıkkı haftaya gel gorelım keseyı dedı sasırdım. Folıkasıt verdi o kadar.
Yanı hersey hayırlısıyla zamanla inşaallah.
Asla kımse olmayacak sanmasın. Ben hep oluruna bırakmıştım. İnşallah sagsalım kucagına almayı nasip etsin.
Rabbım herkese versın 🙏🙏🙏🙏

Betan yüksek sanki Yani iki haftalık gibi durmuyor
Zaten bu olay çok karısık gıbı gelirdi bana bu haftalar neye göre nasıl hesaplanıyor diye sanırım ögrenıcem yavas yavas.
Birde 2haftalık degılse keseyı kalpstıslarını gel gorelım dedı ya Dr o zaman dun goremezmıydım canım 😊 bı sıkıntı yoktur degılmı inşaallah.

Ben 15 aylık yeni evliyim ilk adet duzensızlıklerım evlenince 2 3 ay devam etti bekarkende vardı duzensızlıklerım hafif tüylenme ama tüyü lazerle kökten hallettim kiloda en fazla 65 cıktım bekarken sonra hep 57 oldum derken evlendim.
Dr gittim normal kontrol amaclı ilk defa pko oldugumu ogrendım birde akıntı sıkayetım vardı Dr bana sadece donaxyl adlı fıtıl verdı 6 gunluk ve kullandım derken o fıtıl adetimi duzene soktugunu farkettım. 7 8 ay boyunca tık yok cok guzeldı. Hersey duzenli ilerliyordu. Ve haziran ayında reglim olmadı endıselendım bekledim temmuz olmadı test bıle yaptım negatif derken Dr gittim baktı ve gebelık yok dedi tarlusal verdı regl ol 3.günü gel klomen baslayım dedı Tmm dedım. Agustos 1de regl oldum derken gıtmedım ilaç tedavisine. Ve akıntı yıne basgosterdı. Eylul 15 regl oldum. Ama bu akıntıyı halletmelıydım. Dr cok rahatsız olursan donaxyl fitili kullanabilirsin demıstı bana. Aklıma geldi reglımden 6gun sonra gittim fitili aldım kullandım resmen rahatladım. Fakat fıtıl öncesi bir ıkı gunu ve asla olmaması gerekirken( fitil 6 gunluk olmasına ragmen) 4.gunu ve fıtıl bıttıkten sonraki gunlerde ilişkiyi degerlendırdık.
Bir anda artan gogus agrısı şişlik kasık sancısı artınca oylesıne test bıle yapmadan Dr dan aldıgım randevuya dun giderek hamıle oldugumu ogrendım. Ustelık dırek Yumurta kisti oluşmuş adet olursan duser basıt dedı zaten dedım pko yum ya hocam evet dedı olabılır dedı. Hıcbırsey engel degil dedı.
Ama gebelık gozukmuyor dımı hocam dedim çok rahat bı sekılde o da kan tahlilıne bakacaz dedı ben bıraz şüphe duydum ve sonucu aldık gıttıkkı haftaya gel gorelım keseyı dedı sasırdım. Folıkasıt verdi o kadar.
Yanı hersey hayırlısıyla zamanla inşaallah.
Asla kımse olmayacak sanmasın. Ben hep oluruna bırakmıştım. İnşallah sagsalım kucagına almayı nasip etsin.
Rabbım herkese versın 🙏🙏🙏🙏

15 yıllık evliyim dıye ilk yorumda yanlış yazmışım 15 aylık evliyim. Okuyan bilgi sahıbı arkadaslara yardımcı olursam ne mutlu.

Ne kaadr güzel hamilesin Allah tamamına erdirsin bendede pko var 3 yıllık evliyim görmediğim tedavi kalmadı ama olmadı rabbim nasip etmesi ama senin olmuş Allah size bağışlasın canm

Ne kaadr güzel hamilesin Allah tamamına erdirsin bendede pko var 3 yıllık evliyim görmediğim tedavi kalmadı ama olmadı rabbim nasip etmesi ama senin olmuş Allah size bağışlasın canm
içinizi ferah tutun olur belki rahimde perde vardır o engeldir konrtol ettiler mi

Allah razı olsun canım inşaallah. Allah seninde gonlune gore verir ve tez zamanda duyarız hatta duymayalım bılmeyelım biz gerekirse senı mutlu etsin rabbım de gerısı muhım degıl.
Canim olmayacak dıye zaten saplanır kalırsa beynine inan stres sıkıntı geciktirir. Ben pkolu oldugumu duyup ögrendım burda okudum herkes farklı sıkıntı cekmiş, cekıyorda ustelık. Ama ben bıraz oluruna bıraktım kımseye kulak vermedim. Allah bilir olacagı varsa olur dedım. Kimsede olmaz demedi Dr ların hıcbıri.Sız yeterki umutsuzluk etmeyin. Bu bir sinsi hastalık gb algılanıyor sanırım bu yuzden insanlarda durumlarını dahada ciddi ve kötuye tetikliyor. Gecıktırıyor gibi geliyor bana. Hiç düşünmeyın bu ay hamılemıyım bu ay olacak mı dıyerek. Akışına bırak. Birde gerekli tedavini ol yeterli.
Gercı ben pko için tedavi ne uygulanıyor onu bıle bilmiyorum. Fıtıl dısında hiçbir ilaç kullanmadım. Ama kullanmayacağım anlamına gelmezdi. Hayırlısı boyleymış.
Sen kalbını ferah tut. Hersey olacagına varıyor. 🙏

Bende de pko var benim beta değerim 100 düşük mü sizde

Bende de pko var benim beta değerim 100 düşük mü sizde
Canim bu beta hcg hakkında bılgım yok ama 100 ise hamilesin demek sanırım.
Ben pazartesi kısmetse kese gormeye gıdecegım inşaallah 🙏.
Birde ıkıgun bır ölçturmek lazımmış ıkı katına artması gerekiyormuş lakın ben yaptırmadım. Bugunde cok rahatsızım bogaz agrısı cekıyorum yutkunamıyorum inan. İnşaallah kolaylık versin Rabbım cumlemıze.

Canim bu beta hcg hakkında bılgım yok ama 100 ise hamilesin demek sanırım.
Ben pazartesi kısmetse kese gormeye gıdecegım inşaallah 🙏.
Birde ıkıgun bır ölçturmek lazımmış ıkı katına artması gerekiyormuş lakın ben yaptırmadım. Bugunde cok rahatsızım bogaz agrısı cekıyorum yutkunamıyorum inan. İnşaallah kolaylık versin Rabbım cumlemıze.
Mrb sizin adınıza çok sevindim bende Pcosum ben en büyük sıkıntım adet olamıyorum sadece ilaçlarla oluyorum hiçbir ilaç işe yaramadı bende 3 senelik evliyim Allah herkesin gölüne göre versin Allah saglukla kucagını almayı nasip etsin inşallah

Back