Beta hcg

Lilly2008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2016
315
158
53
Kızlar beta hcg yavaş artış olup birden yükselen var mı. Ben adet 2 gün gecikmeyle kan değerim 42 cıktı 2. Değerim 65 3.değerim 91 cıktı 2 gun arayla ve son olarak 4.gün sonra 230 cıktı ve sağlıksız gebelik dendi. Bi umut arıyorum ☹

Bana normal geldi ama kim sağlıksız dedi anlamadın

Ilk 2 de katlamamis ama 3 te katlamis 2 ye takipte kalin

%60 artması kabul görülüyor stres yapma canım. Takibe devam. Değerlerin kötü değil

Alla alla.baska yere mi gtsen ilk basta katlamamis ok ama sonda katlamis bilemedim canim iyisi olsun allah kalbine gore versin lutfen gonlunu ferah tut baska doktora da gt

Alla alla.baska yere mi gtsen ilk basta katlamamis ok ama sonda katlamis bilemedim canim iyisi olsun allah kalbine gore versin lutfen gonlunu ferah tut baska doktora da gt
Çok üzüldüm bunları duyunca başka doktorda gideyim ben en iyisi. Sağol kuzum Allah razı olsun

Lilly2008 Ben bu forumda yüksek değerle gebeliğini öğrenip sonra değeri düşmeye başlayıp bir sonraki gittiğinde değerin tekrar yükseldiğini görenleri okudum. Rabbim ol derse olur. Dua et kalbini ferah tut

Hep ediyoruz Rabbim kabul eder inşallah Allah büyük bu olmazsa bidahakine iyi olur Inşaallah

Arkadaslar beklenen adet günümde beta hcg 5.52 iki gün sonra 5,84 cıktı. Böyle yavaş ilerlemesi normal mi? Hamile olabilir miyim? Böyle bir tecrübesi olan varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum. Doktora gidemedim henüz calıştığım için. Testleri de gece labaratuarda yaptırdım bu arada idrar testleri de silik ikinci çizgi şeklinde çıkıyor. Sevgiler.

Durumunuz nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…