Bana normal geldi ama kim sağlıksız dedi anlamadınKızlar beta hcg yavaş artış olup birden yükselen var mı. Ben adet 2 gün gecikmeyle kan değerim 42 cıktı 2. Değerim 65 3.değerim 91 cıktı 2 gun arayla ve son olarak 4.gün sonra 230 cıktı ve sağlıksız gebelik dendi. Bi umut arıyorum ☹
Kızlar beta hcg yavaş artış olup birden yükselen var mı. Ben adet 2 gün gecikmeyle kan değerim 42 cıktı 2. Değerim 65 3.değerim 91 cıktı 2 gun arayla ve son olarak 4.gün sonra 230 cıktı ve sağlıksız gebelik dendi. Bi umut arıyorum ☹
Benimkiler %60 değil ki . Doktor 4 gün sonra tekrar kan ver ona göre hareket ederiz kanama olmazsa kürtaj olucak dedi bide ☹%60 artması kabul görülüyor stres yapma canım. Takibe devam. Değerlerin kötü değil
Doktor 2 kat artış olmuyor sağlıksız gebelik dedi ☹Bana normal geldi ama kim sağlıksız dedi anlamadın
91 değerinden sonra 4.gün verdim kan o zaman 230 cıktı . Normalde 360 çıkması gerekmezmiydiIlk 2 de katlamamis ama 3 te katlamis 2 ye takipte kalin
Çok üzüldüm bunları duyunca başka doktorda gideyim ben en iyisi. Sağol kuzum Allah razı olsunAlla alla.baska yere mi gtsenilk basta katlamamis ok ama sonda katlamis bilemedim canim iyisi olsun allah kalbine gore versin lutfen gonlunu ferah tut baska doktora da gt
Ha ben 3. De 230 anladim hmmm dusuk cikms canim yinede takipte kal sanirim.hepimz yanls anladk91 değerinden sonra 4.gün verdim kan o zaman 230 cıktı . Normalde 360 çıkması gerekmezmiydi
Olsun sorun degil. Hayırlısı olsun inşaallah ne diyimHa ben 3. De 230 anladim hmmm dusuk cikms canim yinede takipte kal sanirim.hepimz yanls anladkkusura bakma
Hep ediyoruz Rabbim kabul eder inşallah Allah büyük bu olmazsa bidahakine iyi olur InşaallahLilly2008 Ben bu forumda yüksek değerle gebeliğini öğrenip sonra değeri düşmeye başlayıp bir sonraki gittiğinde değerin tekrar yükseldiğini görenleri okudum. Rabbim ol derse olur. Dua et kalbini ferah tut
Doktor mu sağlıkocagımı ordaki doktor muBenimkiler %60 değil ki . Doktor 4 gün sonra tekrar kan ver ona göre hareket ederiz kanama olmazsa kürtaj olucak dedi bide ☹
Gittiğim yer özel doktorDoktor mu sağlıkocagımı ordaki doktor mu
Durumunuz nedirArkadaslar beklenen adet günümde beta hcg 5.52 iki gün sonra 5,84 cıktı. Böyle yavaş ilerlemesi normal mi? Hamile olabilir miyim? Böyle bir tecrübesi olan varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum. Doktora gidemedim henüz calıştığım için. Testleri de gece labaratuarda yaptırdım bu arada idrar testleri de silik ikinci çizgi şeklinde çıkıyor. Sevgiler.
Ben dış gebelik yaşıyorum malesef 100 beta ya düştüm atlattım sayılır canmSizin nasıl oldu son durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?