Beta hcg

Kizlar adetime 3 gun kala 30 mart cumartesi gunu kanda ogrendm gebeligimi 49,24 cikti beta hcg kadn doguma anca 16 nisana sira buldum sizce o zamana kadar cok gec mi olur 16 nisanda 6+4 olmus olacak

Kizlar adetime 3 gun kala 30 mart cumartesi gunu kanda ogrendm gebeligimi 49,24 cikti beta hcg kadn doguma anca 16 nisana sira buldum sizce o zamana kadar cok gec mi olur 16 nisanda 6+4 olmus olacak
Yok canim olmaz hatta daha iyi hem keseyi hem hemde kalp atışını bile duyabilirsin, inşallah

İnsallah canm ya bu folik asit olayi canimi sıkıyor kullansam mı yoksa doktor kontrolunu mu beklesem eşim de doktora gitmeden kullanmamı istemiyor
Canim bu ilaç ilk 3ay doktorlarin ozellikle verdiği birsey hatta bana hamilelikten once baslatti.
Hamilelikte bebeğin omur ilik gelisimi için önemli.
Istersen internette arastir ama kullanmani oneririm.

Canim bu ilaç ilk 3ay doktorlarin ozellikle verdiği birsey hatta bana hamilelikten once baslatti.
Hamilelikte bebeğin omur ilik gelisimi için önemli.
Istersen internette arastir ama kullanmani oneririm.
Gecen ay dokyora gitmistim gebelik istedigimi soyledm tum degerlere bakti hersey normal hic bir sorun yok demisti folik asitten de bahsetmedi 16 nisanda gidince gec mi olur folik asit icin

Gecen ay dokyora gitmistim gebelik istedigimi soyledm tum degerlere bakti hersey normal hic bir sorun yok demisti folik asitten de bahsetmedi 16 nisanda gidince gec mi olur folik asit icin
Benim doktorlarim hep kullanmami onerdi canim, bende 3.aya 12haftaya kadar kullandım ve sonrasinda baska vitamin ilaci verdi doktorum oni kullanıyorum simdi.
Yani ne kadar erken kullanirsan o kadar iyi arkadaşım.

Merhaba arkadaşlar adetime 2 gün kala beta hcg değerim 35 çıktı bu değerden üç günsonra 246 çıktı tekrar 3 gün sonra 1560 çıktı bu kadar hızlı yükselmesi normal bi durummu
Benim adetten 6 gün önce 102 çıktı.. 2 gün kala yine yaptırdım 621 çıktı.. adet olman gereken gün 1571 çıktı.. 3 gün gecikti daha doktora gitmedim.. sizin sonuçlar ne oldu acaba

Merhaba canım kalp atışını duydun mu acaba merak ettim.. Ben daha yeni gördüm keseyi kalp atışı haftaya inşallah
Ben 6+2 de gittim bebek var kalp atışıda vardı ama duyamadım çok küçük dedi doktor yarın 7 haftalık olcak bakalım kontrolüm var duymam gerekiyor artık

Bugün gittim, tek gebelik:) Yani şu an için bi tane bebiş gözüküyor. Bazılarının daha geç felan belli oluyomuş.
Hayırlısı olsun bende bugün gidecem bakalım hayırlısı ben istemiyorum tek istiyorum ama siz istiyosanız inş gönlünüzce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…