- Konu Sahibi Lightofgod87
Kizlar adetime 3 gun kala 30 mart cumartesi gunu kanda ogrendm gebeligimi 49,24 cikti beta hcg kadn doguma anca 16 nisana sira buldum sizce o zamana kadar cok gec mi olur 16 nisanda 6+4 olmus olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim olmaz hatta daha iyi hem keseyi hem hemde kalp atışını bile duyabilirsin, inşallahKizlar adetime 3 gun kala 30 mart cumartesi gunu kanda ogrendm gebeligimi 49,24 cikti beta hcg kadn doguma anca 16 nisana sira buldum sizce o zamana kadar cok gec mi olur 16 nisanda 6+4 olmus olacak
İnsallah canm ya bu folik asit olayi canimi sıkıyor kullansam mı yoksa doktor kontrolunu mu beklesem eşim de doktora gitmeden kullanmamı istemiyorYok canim olmaz hatta daha iyi hem keseyi hem hemde kalp atışını bile duyabilirsin, inşallah![]()
Canim bu ilaç ilk 3ay doktorlarin ozellikle verdiği birsey hatta bana hamilelikten once baslatti.İnsallah canm ya bu folik asit olayi canimi sıkıyor kullansam mı yoksa doktor kontrolunu mu beklesem eşim de doktora gitmeden kullanmamı istemiyor
Gecen ay dokyora gitmistim gebelik istedigimi soyledm tum degerlere bakti hersey normal hic bir sorun yok demisti folik asitten de bahsetmedi 16 nisanda gidince gec mi olur folik asit icinCanim bu ilaç ilk 3ay doktorlarin ozellikle verdiği birsey hatta bana hamilelikten once baslatti.
Hamilelikte bebeğin omur ilik gelisimi için önemli.
Istersen internette arastir ama kullanmani oneririm.
Benim doktorlarim hep kullanmami onerdi canim, bende 3.aya 12haftaya kadar kullandım ve sonrasinda baska vitamin ilaci verdi doktorum oni kullanıyorum simdi.Gecen ay dokyora gitmistim gebelik istedigimi soyledm tum degerlere bakti hersey normal hic bir sorun yok demisti folik asitten de bahsetmedi 16 nisanda gidince gec mi olur folik asit icin
Bebek görünmüş kese görünmüş bhcgniz yüksek olsa ne olur düşük olsa ne olur sizin bhcgle işiniz bitmiş bence
Benim adetten 6 gün önce 102 çıktı.. 2 gün kala yine yaptırdım 621 çıktı.. adet olman gereken gün 1571 çıktı.. 3 gün gecikti daha doktora gitmedim.. sizin sonuçlar ne oldu acabaMerhaba arkadaşlar adetime 2 gün kala beta hcg değerim 35 çıktı bu değerden üç günsonra 246 çıktı tekrar 3 gün sonra 1560 çıktı bu kadar hızlı yükselmesi normal bi durummu
5.haftayı bekleyin bence kese anca görünüyo benim şuan 5+4 keseyi yeni gördümBenim adetten 6 gün önce 102 çıktı.. 2 gün kala yine yaptırdım 621 çıktı.. adet olman gereken gün 1571 çıktı.. 3 gün gecikti daha doktora gitmedim.. sizin sonuçlar ne oldu acaba
Doktor pazartesi gelecek o zaman giderim.. Allah hayırlısı ile kucağınıza Almayı nasip etsin. isteyen herkese de versin inşallah5.haftayı bekleyin bence kese anca görünüyo benim şuan 5+4 keseyi yeni gördüm
Merhaba canım kalp atışını duydun mu acaba merak ettim.. Ben daha yeni gördüm keseyi kalp atışı haftaya inşallah5.haftayı bekleyin bence kese anca görünüyo benim şuan 5+4 keseyi yeni gördüm
Ben 6+2 de gittim bebek var kalp atışıda vardı ama duyamadım çok küçük dedi doktor yarın 7 haftalık olcak bakalım kontrolüm var duymam gerekiyor artıkMerhaba canım kalp atışını duydun mu acaba merak ettim.. Ben daha yeni gördüm keseyi kalp atışı haftaya inşallah
Hayırlı sağlıklı gelsin inşallah duyarsınBen 6+2 de gittim bebek var kalp atışıda vardı ama duyamadım çok küçük dedi doktor yarın 7 haftalık olcak bakalım kontrolüm var duymam gerekiyor artık
İnşallah Canım seninkide öyle inşallah sen kaçıncı haftadasınHayırlı sağlıklı gelsin inşallah duyarsın
Merhaba! Sizin belli oldumu çoğul gebelikmi yoksa tek gebelikmiÇoğul gebelikten şüphelendiğim için sormuştum zaten:))
biz 5+5 olduk pazartesi gitcem doktora kalp atışı içinİnşallah Canım seninkide öyle inşallah sen kaçıncı haftadasın
Bugün gittim, tek gebelik:) Yani şu an için bi tane bebiş gözüküyor. Bazılarının daha geç felan belli oluyomuş.Merhaba! Sizin belli oldumu çoğul gebelikmi yoksa tek gebelikmi
Bence 6.hafta kalp atışı zor duyuluyo 6+2 de ben vajinal yolla gördüm ama duyulmuyordu 7.hafta çağırıyolar genellikle kalp atışı içinbiz 5+5 olduk pazartesi gitcem doktora kalp atışı için
Hayırlısı olsun bende bugün gidecem bakalım hayırlısı ben istemiyorum tek istiyorum ama siz istiyosanız inş gönlünüzce olurBugün gittim, tek gebelik:) Yani şu an için bi tane bebiş gözüküyor. Bazılarının daha geç felan belli oluyomuş.
Benim tiroitleden dolayı sıkıntı var kalp atışına göre ilaca başlıcam o yüzden 6. haftada gel dediBence 6.hafta kalp atışı zor duyuluyo 6+2 de ben vajinal yolla gördüm ama duyulmuyordu 7.hafta çağırıyolar genellikle kalp atışı için