- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
- Konu Sahibi Lightofgod87
Merhaba arkadaşlar adetime 2 gün kala beta hcg değerim 35 çıktı bu değerden üç günsonra 246 çıktı tekrar 3 gün sonra 1560 çıktı bu kadar hızlı yükselmesi normal bi durummu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorumki böyle bi ihtimal olabilirmi ki henüz 4+5 te bu ikinci gebeliğim diğerinde böyle bişi başıma gelmemiştiMaşallah, ikiz olabilir mi acaba![]()
Ya burada birinde okumuştum, şimdi hatırlayamadım konuyu ama onunkide böyle çok artmış. Değerlerini de senin gibi paylaşmıştı. Doktoru ikiz olabilir demiş. Belki seninki de ikizdirBilmiyorumki böyle bi ihtimal olabilirmi ki henüz 4+5 te bu ikinci gebeliğim diğerinde böyle bişi başıma gelmemişti
Amin Canım Allah razı olsun benim ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde bu kadar hızlı yükselme yoktu ama unutmuşum birçok şeyi peki birşey sorucam kese 5.haftada görünürmü acebaNormal arkadaşım Allah'ın izni ile. Herkesde farklı oluyor.
Benimde testlerim düzenli artarken birden fırlamıştı korkmuştum birden ama şükür herşey yolunda
Sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.
İkiz olmasını açıkcası hiç istemem bi oğlum var bu ikinci olucak allah nasip ederse hep düşüncem iki çocuktan yana üstelik yalnızım ailem başka şehirde düşünemiyorum iki tane bebekle ben ne yaparım peki o bahsettiğiniz arkadaşınızın sonucu ne oldu gerçekten ikizmi yoksa tek gebelikmi merak ettim doğrusuYa burada birinde okumuştum, şimdi hatırlayamadım konuyu ama onunkide böyle çok artmış. Değerlerini de senin gibi paylaşmıştı. Doktoru ikiz olabilir demiş. Belki seninki de ikizdirkorkulacak bişey değil bu yanii, artışın maşallah mükemmel
![]()
Amin allah razı olsun ay inşallah bi oğlum var rabbim bide kız nasip etse süper olur inşallahta dediğiniz gibi olurBenim ilk 2gebeliğimde 2 günde 4 kata çıkıyordu. Yani seninkinden de hızlı artıyordu. Muhtemelen ikiz değilse bir kız bebek geliyor :) hayırlı ömürlü olsun.
Öğrenince beni de etiketlerseniz memnun olurum. Sağlıkla kavuşsun.Amin allah razı olsun ay inşallah bi oğlum var rabbim bide kız nasip etse süper olur inşallahta dediğiniz gibi olur
Amin canım allah razı olsun tabiki etiketlerim daha 4+5 teyim cumartesi 5+1 de doktor kese için çağırdı ama görünmeyebilirde dedi eğer bi sonuç alırsam mutlaka haberdar ederimÖğrenince beni de etiketlerseniz memnun olurum. Sağlıkla kavuşsun.
Beta hcg karından bakılırsa 5000 olunca gözüküyor vajinadan daha erken.Amin Canım Allah razı olsun benim ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde bu kadar hızlı yükselme yoktu ama unutmuşum birçok şeyi peki birşey sorucam kese 5.haftada görünürmü aceba
Bende bu zamana kadar çok hızlı arttı üç günde 246 dan 1 küsürlerde belkide Cumartesi’ye 5000 olabilir vajinal ultrasyona girmek İstemiyorumBeta hcg karından bakılırsa 5000 olunca gözüküyor vajinadan daha erken.
Tabi canım fikrine sonsuz saygılar, ama çokk tatlı olular, düşünsene iki tane aynı giydiriyorsun, kız olursa pembiş pembiş iki tane prenses. Erkek olursa ayrı tatlı. İnan Rabbim kaldıramayacağı yük vermez kimseye, eğer ikizse bile bunun üstesinden layıkıyla geleceğinden eminim, tabi önce gönlünden geçen olur. O arkadaşın konusunuda biraz sonra bir arayım da öğreneyimİkiz olmasını açıkcası hiç istemem bi oğlum var bu ikinci olucak allah nasip ederse hep düşüncem iki çocuktan yana üstelik yalnızım ailem başka şehirde düşünemiyorum iki tane bebekle ben ne yaparım peki o bahsettiğiniz arkadaşınızın sonucu ne oldu gerçekten ikizmi yoksa tek gebelikmi merak ettim doğrusu
O zaman bekle arkadaşım pazartesiye kadar o zaman kesin görürsün.Bende bu zamana kadar çok hızlı arttı üç günde 246 dan 1 küsürlerde belkide Cumartesi’ye 5000 olabilir vajinal ultrasyona girmek İstemiyorum
Çok haklısın canım inşallah herşeyin hayırlısı olur aynı şeyleri giydirme konusunda evet sevimliler o ayrı ama böyle sevmek için uzaktan çok tatlılar bakan için Eminim çok zorlu bi süreç herşeyin hayırlısını versin mevlam büyük bi merakla bekliyorum arkadaşının sonucunuTabi canım fikrine sonsuz saygılar, ama çokk tatlı olular, düşünsene iki tane aynı giydiriyorsun, kız olursa pembiş pembiş iki tane prenses. Erkek olursa ayrı tatlı. İnan Rabbim kaldıramayacağı yük vermez kimseye, eğer ikizse bile bunun üstesinden layıkıyla geleceğinden eminim, tabi önce gönlünden geçen olur. O arkadaşın konusunuda biraz sonra bir arayım da öğreneyim![]()
İnş canım Bakalım hayırlısıO zaman bekle arkadaşım pazartesiye kadar o zaman kesin görürsün.
Canım ben o konuyu bulamadım ama arama butonuna ikiz gebelikler yazıp sadece başlık seçeneğini seçip konulara bakabilirsinÇok haklısın canım inşallah herşeyin hayırlısı olur aynı şeyleri giydirme konusunda evet sevimliler o ayrı ama böyle sevmek için uzaktan çok tatlılar bakan için Eminim çok zorlu bi süreç herşeyin hayırlısını versin mevlam büyük bi merakla bekliyorum arkadaşının sonucunu
Arkadaşlar merhaba, sat 8 şubat, 19 martta karından kese gözükmedi, vajınal usg bakıldı, kese gözüktü ama embriyo yoktu, 23 martta ıkısı de gozuktu, ben 25 martta (SATA göre 6+3 oluyor) kendı ıstegımle beya hcg verdım 78 bin cıktı değer, sizce normal mi? Bana yüksek gibi geldi.