- 18 Ekim 2018
- 671
- 240
- 103
- 36
Sonucunuz merak ettim gittiniz mi doktoraGerçekten çok üzüldüm bende polip ve polikistik over var ve çok korkuyorum engel olacak diye yarın gideceğim korku ve heycandan uyuyamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucunuz merak ettim gittiniz mi doktoraGerçekten çok üzüldüm bende polip ve polikistik over var ve çok korkuyorum engel olacak diye yarın gideceğim korku ve heycandan uyuyamıyorum
Canım ben inanıyorum bikaç aya ikimizde güZel haberler duycaz. Doktorla konuştum bence güzel gelişme boşuna üzülme hamile kalabiliyorsun normal dedi ilkte böyle şeyler olması dış gebelik olduğunu da pek düşünmüyorum dedi. Muhakkak burdan haber et hayırlı haberini bekliyorum :)Valla bence yok sormadım ama nette baktığım da yok deniyordu
Allahım kimsenin kucagini boş bırakmasın rabbim herkese tasiyabilecegi yuk versin sabriyla beraber ne gelirse ondan gelir hamdolsun rabbim gaflete düşürüp isyan ettirmesin sinavimiz bitti derken tekrar sınava tutulmayalim inşallahCanım ben inanıyorum bikaç aya ikimizde güZel haberler duycaz. Doktorla konuştum bence güzel gelişme boşuna üzülme hamile kalabiliyorsun normal dedi ilkte böyle şeyler olması dış gebelik olduğunu da pek düşünmüyorum dedi. Muhakkak burdan haber et hayırlı haberini bekliyorum :)
Birde mutlaka Semar testi yaptır hpv varsa bebeğe geçer diyorlar hamile kalmadan bakılsın hamile kalınca bakilmiyor diyolarCanım ben inanıyorum bikaç aya ikimizde güZel haberler duycaz. Doktorla konuştum bence güzel gelişme boşuna üzülme hamile kalabiliyorsun normal dedi ilkte böyle şeyler olması dış gebelik olduğunu da pek düşünmüyorum dedi. Muhakkak burdan haber et hayırlı haberini bekliyorum :)
aralik ayında yaşadım gibi oldu geciktim baya o zaman araştırdım. Dr a gittiğim de hiç ni problem olmadığını hamile kalabilicegimi söyledi kimyasal ile ilgili de her kadin onu yaşar farketmez bile normal adet olur gibi olur geçer demisti. Çok şükür aralık adetim den sonra görmedim bi daha ocakta hamile olduğumu öğrendim.. sizlere de Rabbim en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın üzülmeyin yeni sanslariniz başlıyor doğurgan dönemlerinizi ii değerlendirinSizde mi yaşadınız ?
Her ay sadece tek tüpten yumurta çıkar şuan hamilesiniz en azından 1 tüpünüz sağlıklı . Tekrar Dr gittiğinizde tüplerle ilgili endisenizi Dr unuzla paylaşın isterseniz . Ben hiç öyle şeyler düşünmedim sormadım tüplerindede problem olma ihtimalini size düşündüren durum nedirPeki sizce en azından tüpler açık denilebilir mi? Bi bilginiz var mı bununla ilgili?
Amin teseteşe ederim . Kimyasal gebelikten hemen sonra sağlıklı tekrar hamile kalan çok kişi var morelinizi bozmayin en azından hamile kalabiliyoruz diye düşünelim . Müsade ederseniz bi kaç soru sorucam ama cevaplamak istemezseniz anlarımBenimki kimyasal çıktı rabbim rabbim sizinkinj sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ne biliyim 4-5aydır denioduk olmayınca öyle düşünüodum. Doktor da aynı şeyleri söyledi bugün. Fmf hastasıyım sürekli gençliğimde karın ağrısı çektim fln o yüzden diodum hep acaba tüplerimi tıkadı rahimde sıkıntı mı var die.Her ay sadece tek tüpten yumurta çıkar şuan hamilesiniz en azından 1 tüpünüz sağlıklı . Tekrar Dr gittiğinizde tüplerle ilgili endisenizi Dr unuzla paylaşın isterseniz . Ben hiç öyle şeyler düşünmedim sormadım tüplerindede problem olma ihtimalini size düşündüren durum nedir
Evet değerlerim 2 kat yükselmişSonucunuz merak ettim gittiniz mi doktora
İnşallah sorun yoktur hayırlısıyla kucağınıza alırsınızNe biliyim 4-5aydır denioduk olmayınca öyle düşünüodum. Doktor da aynı şeyleri söyledi bugün. Fmf hastasıyım sürekli gençliğimde karın ağrısı çektim fln o yüzden diodum hep acaba tüplerimi tıkadı rahimde sıkıntı mı var die.
Pazartesiye kadar bekleyemeyeceğim cuma günü ilk yaptırdığım yerde test yaptırayım zaten belli olur. Amin canım inşallahİnşallah sorun yoktur hayırlısıyla kucağınıza alırsınız
Sizin nedir son durumu acaba? Beta hcg nasıl çıktı? Battan sonra kaçıncı günününüx? Kanama akıntı ağrı tarzı bi şeyler var mıAmin teseteşe ederim . Kimyasal gebelikten hemen sonra sağlıklı tekrar hamile kalan çok kişi var morelinizi bozmayin en azından hamile kalabiliyoruz diye düşünelim . Müsade ederseniz bi kaç soru sorucam ama cevaplamak istemezseniz anlarım
Kaçıncı haftada öğrendiniz kimyasal olduğunu
Bhcg degerlerinizi paylaşır mısınız
Hamile olduğunuzu öğrendikten sonra hiç kanama lekelenme vs yaşadınız mı
Ben de şuan o takip surecindeyim dış gebelik ya da kimyasal mı diye belli aralıklarla hcg baktiriyorum o yüzden merak ettim paylasirsaniz sevinirim
Ben başta yazmıştım adetimi 3 gün gece hamile oldumu öğrendim 10 gün geçince de adet oldum HCG testleri önce yükseldi sonra dustuAmin teseteşe ederim . Kimyasal gebelikten hemen sonra sağlıklı tekrar hamile kalan çok kişi var morelinizi bozmayin en azından hamile kalabiliyoruz diye düşünelim . Müsade ederseniz bi kaç soru sorucam ama cevaplamak istemezseniz anlarım
Kaçıncı haftada öğrendiniz kimyasal olduğunu
Bhcg degerlerinizi paylaşır mısınız
Hamile olduğunuzu öğrendikten sonra hiç kanama lekelenme vs yaşadınız mı
Ben de şuan o takip surecindeyim dış gebelik ya da kimyasal mı diye belli aralıklarla hcg baktiriyorum o yüzden merak ettim paylasirsaniz sevinirim
MasallaM rabbim hayırlı eylesin dikkat etEvet değerlerim 2 kat yükselmiş2 haftalık gebeliğim varmış
Benim bat 8 Şubat ama evde test yapiyorum her gün ve her gün daha koyu çizgi çıkıyor 5 şutta kan verdim 120 çıktı bugün tekrar verdim sonuç henüz çıkmadı Dr izine çıkacakmış yarın tekrar gel dedi yarın da yapıcam bakalım ben pazartesi dayanamayıp başka Dr da giderim. Benim hiç kanama lekelenme olmadı akıntım var aşırı değil normal ama cildim çok çok aşırı kurudu kasık ve karın ağrısı var midem çok yanıyor sürekli birşeyler atıştırıyorumSizin nedir son durumu acaba? Beta hcg nasıl çıktı? Battan sonra kaçıncı günününüx? Kanama akıntı ağrı tarzı bi şeyler var mı
Cevabınız için teşekkür ederim .Ben başta yazmıştım adetimi 3 gün gece hamile oldumu öğrendim 10 gün geçince de adet oldum HCG testleri önce yükseldi sonra dustu
Hmm anladım yazın mutlaka buraya da inşallah hayırlısı olur hakkımızda.Benim bat 8 Şubat ama evde test yapiyorum her gün ve her gün daha koyu çizgi çıkıyor 5 şutta kan verdim 120 çıktı bugün tekrar verdim sonuç henüz çıkmadı Dr izine çıkacakmış yarın tekrar gel dedi yarın da yapıcam bakalım ben pazartesi dayanamayıp başka Dr da giderim. Benim hiç kanama lekelenme olmadı akıntım var aşırı değil normal ama cildim çok çok aşırı kurudu kasık ve karın ağrısı var midem çok yanıyor sürekli birşeyler atıştırıyorum
Amin hayırlısı bakalımHmm anladım yazın mutlaka buraya da inşallah hayırlısı olur hakkımızda.