• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG

Rahim duvarında kalınlaşma var dedi bu arada ultrasonda alttan bakmadı. İyi görünüyor demişti ama kan değerim düşük çıktı. Acaba hastane farkı mı diorum ama kanama da var az da olsa

Benim de başka hastanede iki günsonra değerim 135.5 çıktı. Peçeteye sildikçe kahve akıntı vardı koyu şimdi de pembe tarzda kan geliı az az doktor progesteron verdi pazartesi tekrar gidicem büyük ihtimal kimyasal. Hayırlısı olsun ne diyelim bnm zaten şansım hiç olmadı inşallah dış gebelik gibi ciddi bir şey değildir :KK43: moralim çok bozuk :KK43:
Allah şifa versin rabbim sıkıntınızı gidrrsin

Bu arada kanamanız nasıldı az az mı başladı? Dış gebelikte çok ağrı oluyor deniliyor benim az ağrım var az az da kanama kimyasaldır die düşünüyorum doktor bişi demedi pazartesi tekrar gel dedi
Benim kanamam başlamadan önce belim ve kasık ağrım cok kötüydü oturunca kalkamıyordum normal adet kanaması gibi başladı işte bajalkm kaç gün sürecek evet çok şükür sorun olmadigini görüyoruz siz kaç aydır istiyorsunuz

Benim kanamam başlamadan önce belim ve kasık ağrım cok kötüydü oturunca kalkamıyordum normal adet kanaması gibi başladı işte bajalkm kaç gün sürecek evet çok şükür sorun olmadigini görüyoruz siz kaç aydır istiyorsunuz
Düşüneli 8-9 ay oldu ama iki üç ay yok sistit yok idrar yolu enfeksiyonuyla gitti ve düzdnli ilişki olmadı. 3-4 aydır düzenli gibiydi ilişki bu ayda hiç beklemiodum hatta dedim kesin tüplerim fln kapalı. Ağrım çok yok kesin bişi de yok daha ortada ama iki kat artış da olmadı ayrıca dünden berii işte sildikçe kan gelio. İlk miydi sizin de ?

Düşüneli 8-9 ay oldu ama iki üç ay yok sistit yok idrar yolu enfeksiyonuyla gitti ve düzdnli ilişki olmadı. 3-4 aydır düzenli gibiydi ilişki bu ayda hiç beklemiodum hatta dedim kesin tüplerim fln kapalı. Ağrım çok yok kesin bişi de yok daha ortada ama iki kat artış da olmadı ayrıca dünden berii işte sildikçe kan gelio. İlk miydi sizin de ?
Evet benimde ilk şöyle düşün çok şükür tüplerimiz ve rahmimizde sorun yok hamile kalabiliyoruz bu bile buyub bir gelişme birde Dr sizde Semar testi istedimi

Evet benimde ilk şöyle düşün çok şükür tüplerimiz ve rahmimizde sorun yok hamile kalabiliyoruz bu bile buyub bir gelişme birde Dr sizde Semar testi istedimi
Yok istemedi dün gittim dedim akıntı ve kanama tarzı bi şeyler var ğrogesteron ilaç verdi karnımdan baktı şu an için bi sokıntı yok beta hcgye baktı artış var ama sağlıklı mı pazartesi tekrar bakalım dedi işte o kadar. İki kat artış olmayınca bi de kan az da olunca gelince bence sağlıklı değil ama bekleyecez dediğim gibi tek korkum dış fln olması şu an bebeği geçtim. Sizden istedi sanırım? Doktor bişi açıkladı mı peki size neden olduğuna ya da bi sonraki hamilelik hemen olur kuymuş ara vermek lazım mı?

135.5 canım ama farklı hastane özelde yaptırdım ilki devletti
Yani inşallah gebeliktir hiç canını sıkma ben kacgun taktım yükselecek mi dış gebelik mı kimyasal mı diye diye içim sistş benim dr ve aile hekimi zaten düşük değerin dedi yani benim ilk 102 çıktı sonra 277 adetimi 7 gün geçmişti düşük buldular

Hakkımızda hangisi hayırlısı ise o olsun inşallah ama dış gebelik değildir büyük ihtimal öyle olsa Ağrıda duramazsin benim Dr dedi çok şiddetli kanama ve agrr olunca kesin gel

Hakkımızda hangisi hayırlısı ise o olsun inşallah ama dış gebelik değildir büyük ihtimal öyle olsa Ağrıda duramazsin benim Dr dedi çok şiddetli kanama ve agrr olunca kesin gel
Anladım canım doktor progesteron ilacına rağmen kanama durmazsa büyük ihtimal kanla atılır dedi az önce konuştum. Hala devam ettiğine göre öyle olcak gibi. Bi de kanama artınca acile git dedi.

Bu arada canım kinyasal dan sonra korunmaya gerek var mı heemn arkasından çocuk düşünebilio muymuşuz? Doktorun bişi dedi mi

Bu arada canım kinyasal dan sonra korunmaya gerek var mı heemn arkasından çocuk düşünebilio muymuşuz? Doktorun bişi dedi mi
Cnm tesaduf okudum benim bildiğim kimyasal gebelikten sonra korunmaya gerek yok çünkü o dis gebelik kurtaj düşük gb olmuyor normal adet kanaması olarak vücuttan gidiyor. Internetten de bakabilirsin geçen aylarda bende çok bakmıştım ona

Arkadaşlar adetim 2 gün gecikti adet olacakmisim gibi kasık agrim var di Dr gittim beta HCG 100 cikti kac gunluk tur bu dr 2 gun sonra gel dedi kasik agrim varbana yardim edin
Merhaba
Öncelikle inşallah sağ salim hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun . Bhcg bebeginizin kaç günlük olduğuyla ilgi bilgi vermez ve bhcg o kadar değişik bir değerdir ki kişiden kişiye çok büyük farklılıklar gösterir . Benim mesela adete 3 gün kala 120 çıktı ama sizinki de benimki de normal benim doktorum da 2 gün sonra gel dedi bugün yine gittim bakalım ne çıkacak sonra yine gidicem .asıl önemli olan artış oranlarındaki yükselmenin belli bir düzene sahip olması . Bhcg ye zaten bu sıklıkla bakmalarının nedeni bu eğer düzensizse kimyasal ya da dış gebelik olabilir diye. Ben de şuan o takip aşamasındayım ve evde de her gün test yapıyorum içimi rahatlatmak için siz de strese girmeyin kafaniza takmayın çünkü siz de çok iyi bilirsiniz bizim kadınlar olarak vücudumuz strese en ufak gerginliğe hemen tepki veriyor strese girip kendi kendimize zarar vermeyelim. Allah yaşatmasın tabi ki düşük vs ama ilk haftalardaki düşükler sağlıklı olmayan embriyodan kaynaklanıyor o yüzden de uzulmeyelim en azından hamile kalabilecegimizi öğrendik :anne::anneadayı::KK200::emir_bebek:

Merhaba
Öncelikle inşallah sağ salim hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun . Bhcg bebeginizin kaç günlük olduğuyla ilgi bilgi vermez ve bhcg o kadar değişik bir değerdir ki kişiden kişiye çok büyük farklılıklar gösterir . Benim mesela adete 3 gün kala 120 çıktı ama sizinki de benimki de normal benim doktorum da 2 gün sonra gel dedi bugün yine gittim bakalım ne çıkacak sonra yine gidicem .asıl önemli olan artış oranlarındaki yükselmenin belli bir düzene sahip olması . Bhcg ye zaten bu sıklıkla bakmalarının nedeni bu eğer düzensizse kimyasal ya da dış gebelik olabilir diye. Ben de şuan o takip aşamasındayım ve evde de her gün test yapıyorum içimi rahatlatmak için siz de strese girmeyin kafaniza takmayın çünkü siz de çok iyi bilirsiniz bizim kadınlar olarak vücudumuz strese en ufak gerginliğe hemen tepki veriyor strese girip kendi kendimize zarar vermeyelim. Allah yaşatmasın tabi ki düşük vs ama ilk haftalardaki düşükler sağlıklı olmayan embriyodan kaynaklanıyor o yüzden de uzulmeyelim en azından hamile kalabilecegimizi öğrendik :anne::anneadayı::KK200::emir_bebek:
Peki sizce en azından tüpler açık denilebilir mi? Bi bilginiz var mı bununla ilgili?

Merhaba
Benimki kimyasal çıktı rabbim rabbim sizinkinj sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Back