• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG

Gul431

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2018
671
240
103
36
Arkadaşlar adetim 2 gün gecikti adet olacakmisim gibi kasık agrim var di Dr gittim beta HCG 100 cikti kac gunluk tur bu dr 2 gun sonra gel dedi kasik agrim varbana yardim edin

Arkadaşlar adetim 2 gün gecikti adet olacakmisim gibi kasık agrim var di Dr gittim beta HCG 100 cikti kac gunluk tur bu dr 2 gun sonra gel dedi kasik agrim varbana yardim edin
hayırlısı olsun inşallah sağ salim kucagınıza alırsınız:) kaç günlük oldugu konusunda bi fikrim yok:)

kasik ağrın çok normal yerleşmeye çalışıo bebek ilk bi hafta bu ağrıyı çekebilirsin bnm öyleydi uykumdan uyanıyordum günler geçtikçe farklı daha neler göreceksin :) 2 gün sonra dr değerini kontrol edecek büyük ihtimalle bebegı henüz göremezsiniz saglikli bi gebelik gecirmenizi dilerim

kasik ağrın çok normal yerleşmeye çalışıo bebek ilk bi hafta bu ağrıyı çekebilirsin bnm öyleydi uykumdan uyanıyordum günler geçtikçe farklı daha neler göreceksin :) 2 gün sonra dr değerini kontrol edecek büyük ihtimalle bebegı henüz göremezsiniz saglikli bi gebelik gecirmenizi dilerim
Çok teşekkür ederim sağolun

Benim adet günüm beta hcg değerim 52.5 çıktı acilde kan testi yaptırdım yarın kadın Doğum uzmanına gideceğim sizce değerim düşük mü

Benim adet günüm beta hcg değerim 52.5 çıktı acilde kan testi yaptırdım yarın kadın Doğum uzmanına gideceğim sizce değerim düşük mü
Benim adet gunum 2 gün geçmişti 100 çıkmıştı 2 gün sonra 277 çıkmıştı 3 gün sonra 63 çıkmıştı ondan sonrada 2 gün geçti ve dustu

Benim adet gunum 2 gün geçmişti 100 çıkmıştı 2 gün sonra 277 çıkmıştı 3 gün sonra 63 çıkmıştı ondan sonrada 2 gün geçti ve dustu
Gerçekten çok üzüldüm bende polip ve polikistik over var ve çok korkuyorum engel olacak diye yarın gideceğim korku ve heycandan uyuyamıyorum

Gerçekten çok üzüldüm bende polip ve polikistik over var ve çok korkuyorum engel olacak diye yarın gideceğim korku ve heycandan uyuyamıyorum
Bende uzuntude uyuyamıyorum kısmet bu isler canini sıkma her vucud aynı değil doktora gidince alttan kontrol etmek isteyecektir benim de öyle yaptılar bence yaptırma çünkü sanada işkence olur önce değerler yükselmesine bakın inşallah bebiştir

Evet gittim 300 kadar yükselmişti ama kimyasal gebelik sonucu çıktı ve kanamam başladı :KK61:
Benim de başka hastanede iki günsonra değerim 135.5 çıktı. Peçeteye sildikçe kahve akıntı vardı koyu şimdi de pembe tarzda kan geliı az az doktor progesteron verdi pazartesi tekrar gidicem büyük ihtimal kimyasal. Hayırlısı olsun ne diyelim bnm zaten şansım hiç olmadı inşallah dış gebelik gibi ciddi bir şey değildir :( moralim çok bozuk :(

Back