Pozitif olduğunu nasıl öğrendi sağlık ocağındaki hemşireniz?Size söyle belirteyim ikinci gebeliğimde özel hastanede kan tahlili yaptırmıştım pozitif olduğunu öğrenen hemşirem hemen arayıp saglık ocagına cagırmıştı...
kimseyi yönlendirdiğim yok farkında mısınız? ben öyle biliyorum dedim, kesinlikle böyle diye bir şey demedim. birçok yerde öyle okudum çünkü.Özel hastanenin sonuçları asla sağlık ocağında görünmez.bu çok saçma.ben sağlık ocağına bildirmediğim sürace nasıl bilecekler.ki ben bir buçuk ay olup kalp atışını duyduktan sonra gidip sağlık ocağına bildirdim ve ondan sonra kayıtlara geçti..ki sağlık ocağı beni uyardı doktorum.özele gidiyorsanız lütfen tüm bilgi ve tahlil sonuçlarınızı bizede getirip bildirin diye.eğer devlete de giderseniz biz buradan takibinizi gerçekleştiriyoruz diye.lütfen insanları yalnış yönlandirmeyin.devlet hastanesinde yapılan tüm tahliller sağlık ocağında görünür.ama özeldekiler asla görünmez
Ben size demedimki neden alındınız.ben diğer cevap veren arkadaşlara söyledim ke soruyu soran sizsiniz.ama yinede size cevap vereyim özeldeki sonucu ne devlet hastanesi görür nede özeldeki beta değerinizi devlet hastanesi.ben daha hala devlet hastanesine gitmdim.ama sağlık ocağına kayıt yaptırdığım için sağlık ocağındaki bilgilerim devlet hastanesindeki doktorumda gözükür.hatta size şöyle ishat edebilirim.tahlil sonuçları diye yazar iseniz sadece son bir yılda devlet hastanelerindeki tüm sonuçlarınız çıkar ekranda.geçmişe yönelik tüm tahlillerinezi inceleyebilirsiniz ama özeldeki tahlilleriniz asla çıkmaz çıkamazkimseyi yönlendirdiğim yok farkında mısınız? ben öyle biliyorum dedim, kesinlikle böyle diye bir şey demedim. birçok yerde öyle okudum çünkü.
Görünmüyor ise beni ne diye hamilelik takibi için çağırdılar hanımefendi...Özel hastanenin sonuçları asla sağlık ocağında görünmez.bu çok saçma.ben sağlık ocağına bildirmediğim sürace nasıl bilecekler.ki ben bir buçuk ay olup kalp atışını duyduktan sonra gidip sağlık ocağına bildirdim ve ondan sonra kayıtlara geçti..ki sağlık ocağı beni uyardı doktorum.özele gidiyorsanız lütfen tüm bilgi ve tahlil sonuçlarınızı bizede getirip bildirin diye.eğer devlete de giderseniz biz buradan takibinizi gerçekleştiriyoruz diye.lütfen insanları yalnış yönlandirmeyin.devlet hastanesinde yapılan tüm tahliller sağlık ocağında görünür.ama özeldekiler asla görünmez
Aynen size katılıyorum bende özelde kan verdim gebelik için pozitifti ve doktora göstermemmiştim ve sağlık ocağından beni de aradılar gebelik takibi için yani bunun devletle özelle alakası yok bilgiler görünüyor sağlık ocağında daGörünmüyor ise beni ne diye hamilelik takibi için çağırdılar hanımefendi...
Olmayan birsey neden yazalım. .
Düşüyor demek ki çağırdılar diğer türlü doktorda hemsirede akrabam degil...
Bu arada e nabızda dahil özel hastanedeki tahlil bilgilerimiz var iken neden saglık ocagına o bilgiler gitmesin ki...
İnsanları yanlış yönlendirenler haklısınız var...
Aynen size katılıyorum bende özelde kan verdim gebelik için pozitifti ve doktora göstermemmiştim ve sağlık ocağından beni de aradılar gebelik takibi için yani bunun devletle özelle alakası yok bilgiler görünüyor sağlık ocağında daGörünmüyor ise beni ne diye hamilelik takibi için çağırdılar hanımefendi...
Bu arada e nabızda dahil özel hastanedeki tahlil bilgilerimiz var iken neden saglık ocagına o bilgiler gitmesin ki...
evet negatifYaptirdiniz mi test
E nabız da benim özeldeki hiç bir tahlilim çıkmıyor.sizinki nasıl çıkıyor ilaçlar haricinde anlamıyorum.ozaman bizim burdaki sağlık ocaklarında var anormülallik.sağlık bakanlığına şikayet edeyim ozaman burdaki sağlık ocaklarında nasıl bizim özelde yaptırdığımız tahliller gözükmüyor diye .ki sağlık kurumunda çalışıyorum .asla özeldeki tahliller asla asla e nabızda gözükmez.ilaçlar dışında.Görünmüyor ise beni ne diye hamilelik takibi için çağırdılar hanımefendi...
Öyle bişey yok arkadaşımGaliba gebelik olduğu zaman aile hekimine haber gidiyormuş yani düşüyormuş o bilgi önlerine, gebeliği takip edebilme, güvenlik açısından, ben böyle biliyorum, yani negatif olursa öyle bi bilgi gitmez diye düşünüyorum ben de
Valla bende şaşkınım.bende sağlık ocağına kalp atışını duyduktan sonra bildirdim.doktor sonuçlarımı bile göremedi özelde.elimle ultrosanla gittim tektek bilgilerimi alıp kaydetti.biz başka TÜRKİYE DE YAŞIYORUZ SANIRIM ARKADAŞIM.YADA BİZİM SAĞLIK OCAĞINDAKİ DOKTORLAR ÇOK İLGİSİZ.Öyle bişey yok arkadaşım
Ben gebeliğimi 4. Ayında bildirmiştim sağlık ocağına. Ben gidince haberleri oldu ne bilsinler
İlk gebeliğimi bi tıp merkezinde kan testiyle öğrenmiştim.. Hiçbi şekilde sağlık ocağıyla iletişim kurmadım.. Özel hastanede takip yaptırdım 9. haftada da aynı özel hastanede kürtaj oldum ( kalp atışı durdu). Bu Oılaydan yaklaşık 7 ay kadar sonra aile hekimliğinden cep telefonumdan arandım bebeğin aşıları yapıldı mı diye.. Tahminime göre takibin yapıldığı hastaneden haber gitmedi çünkü aynı hastanede kürtaj olmuştum. Muhtemelen ilk testi yaptırdığım tıp merkezi haber verdi.. Normalde aile hekimimi bi kere bile görmedim. Sağlık ocağıyla da hiç işim olmadı. Ama tabi kaydım mutlaka vardır.Özel hastanenin sonuçları asla sağlık ocağında görünmez.bu çok saçma.ben sağlık ocağına bildirmediğim sürace nasıl bilecekler.ki ben bir buçuk ay olup kalp atışını duyduktan sonra gidip sağlık ocağına bildirdim ve ondan sonra kayıtlara geçti..ki sağlık ocağı beni uyardı doktorum.özele gidiyorsanız lütfen tüm bilgi ve tahlil sonuçlarınızı bizede getirip bildirin diye.eğer devlete de giderseniz biz buradan takibinizi gerçekleştiriyoruz diye.lütfen insanları yalnış yönlandirmeyin.devlet hastanesinde yapılan tüm tahliller sağlık ocağında görünür.ama özeldekiler asla görünmez
Bu arada başınız sağolsun.rabbim sağlıkla bi bebek versin.neyse bu konu çok uzadı zaten ama dediğm gibi benimde mhrsde asla özeldeki tahlillerimin yüzde 80 ni kadar gözükmüyor.hatta burda en az 10 tane arkadaşımız doğum yaptı.hepsi bende dahil olmak üzere kendimiz gebelik takebi için sağlık ocağına bildirdik.demekki bazı yerler göremiyor bazıları görebiliyor.İlk gebeliğimi bi tıp merkezinde kan testiyle öğrenmiştim.. Hiçbi şekilde sağlık ocağıyla iletişim kurmadım.. Özel hastanede takip yaptırdım 9. haftada da aynı özel hastanede kürtaj oldum ( kalp atışı durdu). Bu Oılaydan yaklaşık 7 ay kadar sonra aile hekimliğinden cep telefonumdan arandım bebeğin aşıları yapıldı mı diye.. Tahminime göre takibin yapıldığı hastaneden haber gitmedi çünkü aynı hastanede kürtaj olmuştum. Muhtemelen ilk testi yaptırdığım tıp merkezi haber verdi.. Normalde aile hekimimi bi kere bile görmedim. Sağlık ocağıyla da hiç işim olmadı. Ama tabi kaydım mutlaka vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?