• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

Bu arada başınız sağolsun.rabbim sağlıkla bi bebek versin.neyse bu konu çok uzadı zaten ama dediğm gibi benimde mhrsde asla özeldeki tahlillerimin yüzde 80 ni kadar gözükmüyor.hatta burda en az 10 tane arkadaşımız doğum yaptı.hepsi bende dahil olmak üzere kendimiz gebelik takebi için sağlık ocağına bildirdik.demekki bazı yerler göremiyor bazıları görebiliyor.
Sağol canım :dua: Aynen olabilir.. bu olaydan sonra 2 gebelik daha geçti başımdan ve aynı şekilde sonlandı ama bu sefer kimse aramadı.. Ben de sistem bazen iyi işliyo bazen de işlemiyo diye düşünüyorum..

wfwqz5yw

Kızlar merhaba adetim bugün itibari ile 3 gün gecikti siZce gebelik var mı:110:
https://files.fm/u/wfwqz5yw

Merhaba, 30 mayıs 2018 de 14 tane yumurtamı aldılar ,9 tanesini döllemişler ve 4 tanesi 5. Güne ulaştı. 2 tanesini dondurduk diğer 2 tanesini 4 haziran 2018 de transferini yaptık. Ve beklemeye başladım. Transferin 7. Gününe kadar hiçbir sorun yoktu 7. Gün hafif kahverengi lekelenmem oldu istirahate devam ettim. 8. Gün lekelenme hafif pembeleşmeye başladı. 8. Gün idrar testi yaptım 2 adet (biri erken test) ikisindede 2. Çizgi hafif çıktı ve kan testide yaptırdım aynı gün hcg 46.17 pozitif çıktı.9. Gün kanamam hafiften başladı ve çoğalarak devametti.12. Gün hcgmin düşüşe geçmesiyle doktorum kullandığım ilaçları kesmemi söyledi( progestan fitil , iğne ve vitamin) . Bende düşük yapıcam diye normal hayatımı yaşamaya başladım, dikkat etmedim.18. Gün kanamam bitti ,hcg değerleride şu şekilde ilerledi; ( transfer gününden sonra)

8. Gün 46.17

10. Gün 71.03

12. Gün 49.58

14. Gün 85.70

17. Gün 251.55

19. Gün 412.59

21. Gün 408.25

Benim gibi kanaması olup olumlu sonuç alanlar varmı? Bu dış gebelik olabilir mi?Değerlerim nasıl ilerleyecek bilemiyorum ama hayırlısını diliyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çok zor bir süreç.Yorumlarınızı bekliyorum.

Gebtest ya da saçma sapan bir adı var bizim sağlık ocağımızda. Ablamda özelde öğrenmişti hamile olduğunu,daha sonra bebek vefat etmişti karnında kürtaj olmuştu. Gebeliği devam etseydi 5. Ayında aradılar bizi sağlık ocağından,gebelik testlerinizi yaptırdınız mı? Ultrason takibi yapılıyor mu vs diye. Demekki öğrenebiliyorlar ve görebiliyorlar. Yoksa nerden öğrenecekler ki? Her yerin işleyiş biçimi farklı. Bu yüzden bu konuya net cevap veremeyiz.

E nabız da benim özeldeki hiç bir tahlilim çıkmıyor.sizinki nasıl çıkıyor ilaçlar haricinde anlamıyorum.ozaman bizim burdaki sağlık ocaklarında var anormülallik.sağlık bakanlığına şikayet edeyim ozaman burdaki sağlık ocaklarında nasıl bizim özelde yaptırdığımız tahliller gözükmüyor diye .ki sağlık kurumunda çalışıyorum .asla özeldeki tahliller asla asla e nabızda gözükmez.ilaçlar dışında.
Canım mümkün olsaydı atabilirdim ben sana. Demekki her yerin işleyiş biçimi farklı,bana da koyulan tanılar,yaptırdığım testler hepsi çıkıyor sonuçlarıyla birlikte. Hatta sağlık ocağında bir testimiz sınırda çıkmıştı aynı gün gidip özelde yaptırdık daha sonra e nabızdan baktığımızda da hemen gözüktü. Hatta anti hiv elisa testleriydi. Ablamın hamileliği de aynı şekilde e-nabızda gözüktü. Sanırım e-nabıza kayıt olurken bir şık vardı öyle hatırlıyorum tanıları doktorların görebilmesi için,belki de onu herkes farklı işaretlediği için kiminin ki takibe düşüyor kimininki düşmüyor. Benim ablam özelde yaptırmasına rağmen gebeliğinin 5. Ayınd sağlık ocağından arayıp takibe çağırdılar. Olabiliyor yani böyle şeyler.

Ben haziranın 22sinde adet oldum. Temmuz ayında ise adet olmadım. Günümden 10 gün önce 3 gün kahverengi sonra pembemsi damla damla leke geldi. Günüm gelmeden kan testi yaptım erken olduğu için bişe çıkmadı. Günüm geçelim bugün 15 gün oldu 2 gün önce ewde test yaptım onda da bişe çıkmadı. Bu geceden beri bir iki damla bi lekelenmem var ama başkada bişey yok. Bide 11 aylık bebeğim war emziriyorum ama kızon beş aylık olduğundan beri düzenli oluyorum 25ini hiç geçmemişti. Neden oluyor anlamadım. Fikri olan var mı?

Ya herkse her seyi ne kadar cok biliyor bu ulkede. Tum tahliller degil, sadece gebelik bildiriliyor takibi acisindan ve diger bazi devletin kontrol ettigi testler. Mesela dogumda tsh yuksek cikan bebegin, testin tekrarlanip tekrarlanmadigi gibi.

Back