How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

BETa hcg

Bilgin var mı acaba bilmiyorum da yumurta çatlamış demek döllenmiş demek mi oluyo çünkü 2 gün beraberlik oldu bugün çatlamış dedi tekrar beraberlik oldu. 3 gün peşpeşe oldu yani

Arkadaşlar lütfen acil yardıma ihtiyacım var ben bugün kan testi verdim sonuçlar için yarın gel dedi doktor. Az önce mhrs e nabızdan tahlil sonucuma baktım. 14.8 yazıyor bu ne demek Allah için yardım edin bilgi verin bana

Arkadaşlar lütfen acil yardıma ihtiyacım var ben bugün kan testi verdim sonuçlar için yarın gel dedi doktor. Az önce mhrs e nabızdan tahlil sonucuma baktım. 14.8 yazıyor bu ne demek Allah için yardım edin bilgi verin bana
Adetin kaç gün geçti? Sonuca göre hamilelik var ama daha 10 günlük falan. Çok yeni yani

Hamilesiniz demek ama 2 günde bir 2 katına çıkması lazım değerin.
Adetin düzensiz ise her hangi bir zamanda gebe kalmış olabilirsin, adetim 10 gün geçti değerim düşük diye düşünme yani önemli olan artarak gitmesi

Hamilesiniz demek ama 2 günde bir 2 katına çıkması lazım değerin.
Adetin düzensiz ise her hangi bir zamanda gebe kalmış olabilirsin, adetim 10 gün geçti değerim düşük diye düşünme yani önemli olan artarak gitmesi
İnşallah artar yarın büyük ihtimalle tekrar kan istenecek

Arkadaşlar merhaba, adetim yaklaşık 6 gün gecikti. erken gebelik testi yaptım bikaç tane onlarda belli belirsiz hayalet çizgi çıktı. 3 gün önce beta hcg yaptırdım 0.22 çıktı. bugün yaptırdım 1.20 hastanenin kendi verdiği referansa göre 1 haftalık gebelik görünüyor ama kesinleşmesi için 10un üstüne çıkması gerek sanırım. ama silik çizgi çıkmış olması da bi umut değil mi ?

Merhaba canım benimde durumum seninle aynı adetim 3.geçmişti 1.200 kan testm bir hafta sonra tekrar test yap dedi doktor şuan tam 6 gün gecikmem var sen o ay hamile kaldın mı canım ya

Arkadaşlar ben cuma günü kan testi yaptırdım degerim 120 çıktı.şuan son adet tarihime göre 3+6 dayım.büyük ihtimalle adetin 11.günü dollenme oldu yani biraz erken. sizce bu değer normal mi.yarın tekrar kan vereceğim.
Canım durumum sana çok benziyor adetim geçince 3. Günü kan tahlili yaptım 1.200 cıktı doktor bir hafta ilaç felan içme tekrar kan tahlili ver dedi adet olmazsan ve bugün adetim 6 gün geçti sen i ay hamile kaldın mı acaba

Canım durumum sana çok benziyor adetim geçince 3. Günü kan tahlili yaptım 1.200 cıktı doktor bir hafta ilaç felan içme tekrar kan tahlili ver dedi adet olmazsan ve bugün adetim 6 gün geçti sen i ay hamile kaldın mı acaba
Canım gebelik gerçekleşmedi bende. Senin içinde hayırlısı ne ise o olur umarım :)

Canım gebelik gerçekleşmedi bende. Senin içinde hayırlısı ne ise o olur umarım :)
malesef bendede olmadı canım ama çok ilginc ergenlik döneminden bu yana hiç şaşmayan adetim ilk defa 6gun gecikti bir iki gün oynadığı olmuştu ama hiç 6gun olmamıştı hayırlısı bakalim nasip.kismet

Back