How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

BETa hcg

Silik çıkmışsa vardır bişeyler yoksa ikinci çizgi imkansız çıkmıyor. Belirtim şiddetli baş ağrısı gögüslerde şişme sızlama dokunamıyordum halada sızlıyor. Burunda da kesinlik oluyor müthiş koku almaya başlıyosun
Normal mi canım

Daha gecikme olmamasına rağmen baya yüksek geldi bana. İnşallah dilediğin gibidir

Folik asit alıyım mı sevinmiyorum kimyasal yaşadım 1 kere
Bence almalısın hamilelik olmasa bile foliğin zararı yok. Ben hamilelikten önce d ve b12 vitamini almıştım düşük çıktığı için. Doktorum hamilelikten önceki 3 aydan itibaren folik asit kullanılması gerektiğini söylemişti.

Kizlar lutfen yardim edin
1bucuk senelik evliyim yumurtarim buyumuyormus bu ay ilk defa klomen kullandim 18.5 m 2 tane yumurtam oldu bu ayin 20sinde catlatma ignesi oldum adetim duzensizdir pko var bide 2 aydir ayin 2sinde regl oluyorum bugun kan testi verdim sonuc 2.78 cikti normalde hep 1.20 olurdu daha adetime 4_5 gun falan var adetin gecince bir daha yapariz dedi sizce bi umit varmi ve ya bu durumu yasayan varmi :(

Arkadaşlar merhaba, adetim yaklaşık 6 gün gecikti. erken gebelik testi yaptım bikaç tane onlarda belli belirsiz hayalet çizgi çıktı. 3 gün önce beta hcg yaptırdım 0.22 çıktı. bugün yaptırdım 1.20 hastanenin kendi verdiği referansa göre 1 haftalık gebelik görünüyor ama kesinleşmesi için 10un üstüne çıkması gerek sanırım. ama silik çizgi çıkmış olması da bi umut değil mi ?

Merhaba arkadaşlar başarısız bir tüp bebek denemesinden sonra ikinciyi denedik beta HCG 12. Gün 520 çıktı bugün 14. Gün 873 çıktı iki kat artmaması beni çok endişelendiriyor sizce sağlıklı bir hamilelik midir?

merhaba arkadaşlar ben altı ay önce dış gebelik geçirdim bu ay adetim gecikti beşinci günüm BETa hcg değerim 341 çıktı siZce iyi mi yarın yine yaptıracam inşallah iki katı artar
Hayirli olsun hamileliguniZ.idrarda test yaptınız mı kandan önce

bence gayet iyi 341 1 gün arayla yaptır testi
ben ilk pazar kan testi yaptırdım 76 çıktı
pazartesi doktora gittim salı ve perşembe de kan tahlili ver yükselirse pazartesi keseye bakalım dedi
salı 179 perşembe 417 çıktı 1000 de kese görünüyor pazartesi bakıcaz inş.:halay:
76 çıktığında adetinin geçmiyor mıydı ve idrar yaptınız mı hayırlı olsun hamileliginiz

76 çıktığında adetinin geçmiyor mıydı ve idrar yaptınız mı hayırlı olsun hamileliginiz
adetim geçmişti idrar testi yapmadım benim bu 3. hamileliğim 1 tanesi düşük oldu vücudumdan bildim hamile olduğumu direk kan vermeye gittim darısı sizin başınıza:KK15:

Kizlar lutfen yardim edin
1bucuk senelik evliyim yumurtarim buyumuyormus bu ay ilk defa klomen kullandim 18.5 m 2 tane yumurtam oldu bu ayin 20sinde catlatma ignesi oldum adetim duzensizdir pko var bide 2 aydir ayin 2sinde regl oluyorum bugun kan testi verdim sonuc 2.78 cikti normalde hep 1.20 olurdu daha adetime 4_5 gun falan var adetin gecince bir daha yapariz dedi sizce bi umit varmi ve ya bu durumu yasayan varmi :KK43:
5 ve üzeri çıkması lazım ama adetinden önce olduğu için yükselir belki allah gönlüne göre versin

Benımde adetıme 2 gun kala 48 dı adet gunumde 108 oldu 2 gn snra 140 oldu dpktra gttm 2 kat artmadgı ıcın beklememı soyledı.boyle bı durum yasayan oldumu.tekrr yukselıse gecermı:(

Arkadaşlar ben cuma günü kan testi yaptırdım degerim 120 çıktı.şuan son adet tarihime göre 3+6 dayım.büyük ihtimalle adetin 11.günü dollenme oldu yani biraz erken. sizce bu değer normal mi.yarın tekrar kan vereceğim.

Back