How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

BETa hcg

estooree

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2014
229
40
48
36
merhaba arkadaşlar ben altı ay önce dış gebelik geçirdim bu ay adetim gecikti beşinci günüm BETa hcg değerim 341 çıktı siZce iyi mi yarın yine yaptıracam inşallah iki katı artar

Son düzenleme:
bence gayet iyi 341 1 gün arayla yaptır testi
ben ilk pazar kan testi yaptırdım 76 çıktı
pazartesi doktora gittim salı ve perşembe de kan tahlili ver yükselirse pazartesi keseye bakalım dedi
salı 179 perşembe 417 çıktı 1000 de kese görünüyor pazartesi bakıcaz inş.:halay:

Sizinki adetin gecikmesinin kaçıncı gününde 417 çıktı
pazartesi doktora gittim salı ve perşembe de kan tahlili ver yükselirse pazartesi keseye bakalım dedi
salı 179 perşembe 417 çıktı 1000 de kese görünüyor pazartesi bakıcaz inş.:halay:
Si

merhaba arkadaşlar ben altı ay önce dış gebelik geçirdim bu ay adetim gecikti beşinci günüm gecikmesinden BETa hcg değerim 341 çıktı siZce iyi mi yarın yine yaptıracam inşallah iki katı artar
2 güne bir iki katı yükselir yarın iki gün oluyor mu

dün 417 çıktı benim adet gecikmesinin 7. günü oluyor
gecikmeye bakma bende hep geç döllenme oluyor:KK48:

rica ederim değerlerimiz yakın pazartesi sende görürsün inş keseyi
pazartesi seninki 1364 oluyor
benimki de 1668 oluyor
eylülün 10 gibi falanda doğum yaparız artık :anneadayı::halay:

benimki de 1668 oluyor
Ay canım ne güzel söylüyorsun inşallah ikimiz içinde Allah tamamına erdirir paZartesi keseyi görmek ümidiyle o gün keseyi görürsem dünyanın en mutlu insanı olurum

benimki de 1668 oluyor
Bugün kü beta hcg değerim 834 çıktı çok şükür bakalım keseyi de inşallah görürüz

merhaba bir şey sorucam geçen hafta salı günü kan testi yaptırdım 1,2o çıktı aradan dört gün geçti bugün yine yaptırdım 1,9 çıktı bunlar ne demek oluyor evet biliyorum negatif ama neden bu değerler değişiyor bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi şimdiden çok teşekkür ederimm

Ne güzel haberler alınmış bana da dua eder misiniz? Dün kan testj verdim 240 çıktı yarın tekrar vereceğim. Inşallah artar :(

Gözün aydın güzel yükselmiş bende dün keseyi gördüm 12 gün sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi doktorum
Adet günü öncesi belirtiler neydi canım bilgi verirmisin benim idrar testi silik çıktı ama umudum yok 4 gün kaldı reglime

Adet günü öncesi belirtiler neydi canım bilgi verirmisin benim idrar testi silik çıktı ama umudum yok 4 gün kaldı reglime
Silik çıkmışsa vardır bişeyler yoksa ikinci çizgi imkansız çıkmıyor. Belirtim şiddetli baş ağrısı gögüslerde şişme sızlama dokunamıyordum halada sızlıyor. Burunda da kesinlik oluyor müthiş koku almaya başlıyosun

Silik çıkmışsa vardır bişeyler yoksa ikinci çizgi imkansız çıkmıyor. Belirtim şiddetli baş ağrısı gögüslerde şişme sızlama dokunamıyordum halada sızlıyor. Burunda da kesinlik oluyor müthiş koku almaya başlıyosun
137 çıktı adetime daha var 4 gün

Back